Nati-o franta .. CA TI-AM DRES-O


„Strategica si de perspectiva” relatie de consiliere a lui Cosmin Gusa fatza de Mircea Geoana a fost mai meteorica decat cometa Halley.. Gusa miza din start sa tinteasca mai multi iepuri..sa se remonteze economic financiar via S.O.Vantu, ..sa se remonteze autoritar si ca si influenta alaturi de Mircea Geoana.. sa-si refaca apoi oaresce prestante social-politice grav lezate de suma rateurile initiativelor din cadrul PIN, s.a.m.d… Ca intotdeauna insa, realitatea, precum in fabule, cand fugi dupa mai multi nu te alegi cu niciunul, decat eventual cu darele de seminte agricole ramase in urma tevilor de esapament leporid..

Cosmin Gusa haituind iepurime https://sorinplaton.wordpress.com

Trustul Realitatea este (daca nu stiati..) in prefaliment, iar Vantu a fost usor sugestionat „die unu a lu’ Blaga ficior”, cum ca la o eventuala repozitionare fatza de brandul Basescu, va face ca din robinetele wc-urilor televiziunii omonime sa curga „de azi inainte” numa’ lapte si miere ciocolatii.. Ei bine ce sa vezi atunci ma oameni buni.., ca la un semnal, Vantu i-a facut vant, basculand peste babord Gusha tupeista si obraznica, rupand totodata si certificatul de logodna cu dansul-dansa (SRL-ul de consultanta in domeniul cresterii omizilor de dud), in economia de piata, banii nemirositori (fie acestia si prezidentiali..) fiind chiar TOTUL.

Revenind la „siracu” de Gusa, ei bine acesta ” va fi reziliat” din fonctiunea de de prim-vice-prim-consilier-adjunct-si de taina a prezidentiabilului Geoana, nici macar „patefonul” afumat din dotare (mancarimea de limba si pseudointelect) nemaivalorand macar o para chioara pentru o eventuala valorificare la targul de vechituri,.. dapai ca new entry-uri vandabile… De fapt deja s-a lamurit toata lumea de prin respectiva preajma.. (chiar si je, par egzamplu..) de aceeasi placa stricata.. de consultanta cu promovat platitudini infantile, in traducere.

Sa vedem insa daca armata pe cai de lemn a „antenelor”, vor putea inlocui pentru Geoana in eficienta, artileria grea de pocnitori cu carbid a „trustului” Realitatea…dar asta nici ca mai conteaza… cand Jean (Gusa al nost..) boxeaza..

Atunci…Hai noroc ba Gusa, si la mai ..TARE..!

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Nati-o franta .. CA TI-AM DRES-O

  1. Gramaticul zice:

    Se scrie „Na-ti-o franta…”, domnu’ analist politic!

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @Gramaticul
      Va multumesc pentru observatia facuta. Greseala nu am s-o corectez acum retroactiv pe text pentru a ramane in „oprobiul public” si a va justifica interventia… Nu inteleg insa de ce dvs. ati ramas ancorat doar pe forma, fara a mai face referire si la fondul celor prezentate in articol.
      Imi asum greseala de a gandi mai repede si intens decat o face apoi traducerea ideilor in fapte, cuvinte, fraze, rar recitindu-mi a doua oara textele si de aceea de multe ori ma surprind a posteriori cu scapari de genul celor mentionate de dvs. In alta ordinde de idei am fost educat intr-un liceu de mate-fizica, unde „povestile” de profil uman nu erau printre prioritati pentru aprofundare.

      Cele bune!
      1=

      Apreciază

  2. danutchidon zice:

    interesante rinduri !

    Apreciază

  3. Preda Iulian zice:

    Intra pe http://www.momentevesele.ro si citeste pamfletul in versuri “Ce frumos a fost candva” Cum a fost si ce-a ajuns statiunea Govora .

    Sa ai o zi frumoasa si linistita alaturi de cei dragi!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu