Sands castles…


Daca „in trecutul meu” cand eram adus de parinti, copil fiind, la mare, una din etapele obligatorii de „training” era parcurgerea unor cursuri de autoperfectionare in zidit la scara, cu lopatica si galetusa, redute si baraje, la mangalioti in primele zile canci s-a vazut activitate de public.. Niciun turisticos n-a catadicsit sa puna mana pe sape-shape si sa designeze in viziune proprie de mit al mesterului Manole, optica de reconstructie a tarii pentru perioda cand vom fi scapat de vandalii si ostrogotii ce alcatuiesc administratia noastra nationala si actuala clasa politica…

Cert este ca intr-o buna zi, dupa un scurt „instructaj la tabla cu creta, echerul si compasul”, mi-am amorsat baietii in postura de „freemasons”, sugerandu-le sa-si materializeze practic viziunea lor idilica din povesti, si asta, cel putin pentru inceput..

Zis si facut…

… asa ca  familia mea „a dat tonu’ la cantec” pe toata plaja adiacenta..si sa mi te tii de-a doua zi santiere deschise toot din doi in doi metri, cu subiecte variind larg de la centrale atomice, vagauni, punti si canale de irigatii, piramide, brontozauri si pana la obsesii sexuale psihanalitice freudiene, cu pasarici si pepeni femeli, in toate unghiurile si cubajele…

SANDthinker https://sorinplaton.wordpress.com/

 

GorilaSand https://sorinplaton.wordpress.com/

 

sandASS https://sorinplaton.wordpress.com/

Si uite asa am demonstrat in vitro cum functioneaza in vivo,… de exemplu prin activitatea acestui blog… tentativele si reusitele unui ciclu de trend-setting… Q.E.D.

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s