Armata in cioareci, opinci si calare pe cai de lemn..


..asta a avut grija natia si clasa noastra politica sa-si puna chezasie de aparare la fruntarii.. De cand lumea civilizata, se stie ca perioadele de pace sunt pauze intre doua razboaie succesive (real politik..), si ca acest interval trebuie intens pregatit pentru-prin aliante si ..inarmare.., astfel ca la viitoarea malversatiune generala sa nu mai figurezi cu brio, apoi.., in plutonul platitor de daune de razboi..daune ce vor servi 50-100 de ani la finantare nivelului de trai a natiilor invingatoare in precedentul conflict.. Astfel „zilele astea” au aparut semnalele ca natiile precedent castigatoare (WWII) au ajuns la fundul sacului compensatiilor de razboi (rapturi, furturi, estorcari, management-marketing-consultanta-lobby, diplomatie agresiva, etc) si ca la o adica s-ar cere un nou razbel mondial, in scop de jaf si neoinsclavagizare…ce sa re-urneasca mecanismul „consumului”…

blood460 https://sorinplaton.wordpress.com

Ei bine si ce mi ti facea zglobia de Romanie in acest ragaz, cu atat mai mult cu cat este incojurata de „prieteni” cu caninii proaspat slefuiti si cu cat din ultima conflagratie a iesit dator-vanduta, iar pe deasupra si ciuntita teritorial.. Ei bine „noi Zgabertii Iftozii” ne ocupam de FURTISAGURI, de micimanii cu titlu de politica, daraveri si secrete de stat. Si uite asa, prin hora populara „un pas inainte si doi inapoi” politica de inzestrare a armatei a ajuns un mare fiasco. Am pasit pe cele doua fregate, si va pot jura ca ma pasit pe ceva tactil similar epavei din Costinesti.. De fapt si militarii de paza langa tomberoanele marine au confirmat ca amandoua „cuirasatele de linie” sunt inarmate cu cate un BIET AMARAT DE TUN,.. in plina era a razboiului high-tech… si asta in conditiile in care au fost achizitionate la pret de portavioane HMS britanice.. Iar acum la rand pentru bagat pe gatlejul nostru sunt rebuturile antediluviene F16, ce au facut toate razboaiele de la Hanibal si asediul Cartaginei incoace.., menite sa amaneteze siguranta si viitorul tarii, pentru unicul scop al supravietuirii prin orice mijloace a familiei domnitoare fanariote, Basescu…

Dar ce se va intampla daca „maine” simultan se declara independenta in HarCovMur, protejati de „forte de mentinere a pacii”, daca Basarabia rusofona avanseaza in directia „reintregirii” Moldovei milenare.., daca bulgarii revendica sudul Dobrogei, ucrainienii nordul Dobrogei, sarbii, Banatul romanesc… si toate astea ca la un semnal…, unul posibil identic cu cel dupa care simultan am fost, cel putin „de forma”, invadati in 89, din toate partile… Ce se va intampla daca „maine” vom fi invadati „de fond”, avand in vedere uriasele resentimente la adresa romanilor, de pe plan european si mondial… Ce se va intampla daca „maine” va fi de exemplu chiar … MAINE..?! Cu ce vom sarii cu mic, cu mare sa aparam cosmelia asta ciuruita si distrusa de catre toti arendasii post 89?! Da chiar asa!.. Ce mai inseamna patriotismul azi?.. Da ce zic eu patriotism..cand conceptul de Romania nu inseamna azi mai mult decat o asociere stearpa de cuvinte, futui mama ei de treaba, azi si maine, inca..?!!..

elder https://sorinplaton.wordpress.com

Asta se intampla cand lupii sunt avansati pe post de baci la stana… Asta se intampla cand fiorul national doarme in papuci, admitand orice consens de dragul unei iluzorii linisti si paci sociale gaunoase.. Atunci TREZESTE-TE ROMANE CAT INCA NU E PREA TARZIU… TREZESTE-TE CA MAINE CU SIGURANTA VA FI PREA TARZIU!!..

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s