Campanie electorala cacofonica


Deschizand din nou ziarele si televiziunile, dupa o perioada autoimpusa de „asceza”, primul lucru care te loveste in fatza este larma, chiotele, isteriile, iar imediat apoi, senzatia de duhoare pestilentiala.. Totul este invrajbit cu totul, iar fiecare subiect decredibilizat incearca sa-si impuna prin forta pumnului si corzilor vocale, punctul de vedere, de cele mai multe ori fals-subiectiv. Rezultatul este un haos odoro-audio-vizual, ce aduce mult mai mult a vendetta intre clanuri mafiote concurente, decat o dezbatere argumentabila si argumentata in limitele bunului simt.

Aici s-a ajuns din aproape in aproape dupa 20 de ani de mediocritate, cultul falselor valori, parvenitism, promovarea jumatatilor de masura si cred, predispozitie genetica. Am ajuns o lada de gunoi la propriu si la figurat. Am ajuns niste mizerabili, intr-un cadru mizerabil, luptand pentru alegerea celui mai rau dintre rai si nici macar a celui mai putin rau dintre rai.. Iar natia noastra oligofrena a admis ca self, damful si proastele obiceiuri instaurate de reprezentantii sai, politicul. S-a creat din aproape in aproape o cardasie penala de proportii gigantice, in care nimeni nu e mai bun decat celalalt, decat probabil numai in discurs si aparente.

Am ajuns o adevarata Gomora.. si deci se impune o interventie exterioara sa ne curete, la propriu si la figurat.. Uitati-va in jur, uitati-va la altii..apoi uitati-va in oglinda in ochii vostri..si apoi cu sinceritatea ce sper ca v-a mai ramas..spuneti va rog ce vedeti?!… Transfigurandu-ma in eul colectiv eu nu vad decat un imens hau negru, gaunos si pustiu… insuficient ca sa ne califice la statutul de oameni, de fiinte demne sa traiasca, sa se reproduca, sa evolueze.. si asta pentru ca evolutia noastra este de fapt, pe mana noastra o INVOLUTIE.

 les miserables https://sorinplaton.wordpress.com

Vai de mama noastra de ambuscati..de Basesti, Udristi, Becalioti si mai stiu eu ce alte specimene darwiniene.. Cred ca si protozoarele au mai multe principii..

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu