O unire cu cantec (..de priveghi)


..desprea asta vorbesc noii guvenanti de la Chisinau, mai pe sleau sau pe ocolite.. Posibil ca rusii sa fi batut deja mana cu americanii peste capul tuturor, „slobozind” din stransoare Basarabia, cu pretul unui nou Kaliningrad, in corpul Transnistriei.. Iar restul reprezinta mult praf in ochi si eventual regie ieftina de „evolutionism politic logico-dialectic”..

Se pune insa o problema  colaterala ce tinde sa devina una capitala. Basarabia daca va veni, o va face sub forma unui dar otravit, pe langa rezidentii vorbitori de „protoromana” infiltrand sub forma de cal troian in inima statului unitar, o minoritate rusofono-rusofila deloc neglijabila ca numar si agresivitate. Din start, la pachet ni se va cere in contrapartida, sub forma unor „reparatii morale”, diferite concesii, care de care mai atentante la autoritatea nationala, una din acestea fiind renuntarea noastra la statutul de stat national unitar..indivizibil s.a.m.d… Asta ca primo tempo, pentru ca imediat in secundo tempo, hienele si vulturii hoitari interni, vor sarii sa sfartece suplimentar indiviziunea si statutul nostru unitar, prin proclamari de independente locale in regiunea HarCovMur.. Apropo..aduceti-va aminte cat de ofuscati s-au simtit „colegii” minoritari de tara, cand cu timp in urma am devoalat aici pe blog ori in forumul Cafeneaua Politica exact scenariile dupa care azi se proclama autonomii, regionalizari extinse sau independente.. Cat de antieuropean si optuz am putut fi de interpretat..pentru ca nu-i asa..adevarul doare..mai ales daca esti prins cu pantalonii in vine.. Ei bine tot ce am zis „atunci” azi devine realitate. Asa ca-i invit retoric din nou pe vasnicii europenisti mongoloizi, daca-i tin tzatzanile si nu le crapa obrazul de rusine, sa-si reitereze elucubratiile mincinoase la adresa mea si adevarurilor mele…

face of hungarians xenofobie https://sorinplaton.wordpress.com

Cert este ca situatia social-politica interna, prin haosul si trivialitatea promovata, concura la crearea unui mediu si mai propice desfasurarii celor mai ostile actiuni si planuri la adresa tarii.. Din nou, la modul exclusivist, de vina pentru tot si toate este CLASA POLITICA, ce in loc sa administreze si sa gireze autoritate, se ocupa cu gainarii si furtisaguri marunte.. tipic atitudini de slugi parvenite… Dar poate asta o fi si destinul nostru.. Slugi am fost si slugi vom fi intotdeauna, daca nu avem decenta, preocuparea si vointa sa ne autoadministram.. Parca totul se intampla ca si cum „factorii” ar fi cu gandul, ca poate de maine vine stapanul acasa.. oricare stapan ar fi..si pana atunci sa fure-denatureze care de care cat poate si pana poate mai mult.. Deci avem un destin infect de slugi, care nu putem sa convingem de dreptul nostru nici macar imaginea din oglinda, si aceea mintind-o, asa ca ce sa se mai astepte cei din jur de la spiritul „nostru” civic societar, de conlucrare si intrajutorare romano-romana… Ce sa mai vorbim noi de stat indivizibil unitar, cand toti ne comportam sub bagheta politicului, ca si cum am fi o asociere de triburi si ginte, concurentiale mai rapace si parsive, cu orizont maximal pana la ulucii din gradina, ori crasma din mijlocul satului (orasului..)..

Da sa vina odata oricine si sa inhame prostimea …ca o merita pe deplin.. si sa o puna la arat, sa traga plugul pana la plasele… iar de darlogi sa tina o troica formata din unguri, rusi si evrei kominternisti… Sa vina ca o meritam de deplin, natie infama si troglodita ce am ajuns!…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s