Toamna vrajbei noastre..


…sau altfel spus „Legea Salarizarii Unitare”..

O situatie imposibila in care toti se simt discriminati de toti, si mai indreptatiti, in acelasi timp fatza de toti.. Se inregistreaza proteste deoarece nimeni nu-si recunoaste lungul nasului in tara asta.. toti au fost invatati sa ceara maximal, sa ofere minimal si sa emita pretentii suprarealiste.. Asta este daca am fost incastrati cu furtisagul in ghena genei inca de pe vremea (mitului) daco-romanilor..ca toti istoricii mai acatari, pe langa aparent pozitiva dezghetare mintala, atasau caracterizarii noastre ca indivizi, ..spiritul de sluga vesnic nemultumita, incontrolabila, mincinoasa, invidioasa, nepredictiva .. ce mai, foarte clar..

RomSkinMan https://sorinplaton.wordpress.com

Revenind, am sa va spun un banc ceausist vis avis de dorinta tuturor insalubrilor moral de a profita din mizeria tarii.. cica „de ce prefera oltenii masinile mai mult late decat lungi.. ei bine pentru ca toti vor sa stea in fatza..” tot asa si cu salarizarea unica.. Se doresc avantaje „de clasa sociala”, in raport de nereciprocitatea cu alte „clase” concurente, dar doleante in orice caz neargumentate logic sau indreptatite moral.. Ca ce sa mai vorbim atunci de principii europene, cand noi inca transam dupa principiile comunei primitive… mai oameni buni mai!..

Dezastru cu „D” mare!…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s