Ghicitoare..


Cine este cel mai vechi-neintrerupt intr-o functie oficiala de top in Romania „postmodernista” (admitand ca socialismul se considera finalizarea evolutiei capitalismului)? Ei bine monsiu Isarescu.. (aplauze prelungite si scandari..) ..

Am facut acest intro pentru a reveni, completa si intari supozitia „mea” din posturi anterioare, cum ca nimic nu evolueaza de la sine..la voia intamplarii..evolutioniste..celebra mana invizibila a tzutzerilor liberali, ce autoregleaza „de la sine” sistemul.. Ma rog, baditza Isarescu a iesit ieri „pe sticla”, la modul cum o face intotdeauna.. cand si cat trebuie adica.., pasandu-ne sub mustati o informatie sub foma unei declaratii politice, aparent neverosimile si naive; dansul a anuntat ca din trimestru IV intram pe crestere economica.. Dar retineti, aceste declaratii sunt facute in contextul in care realitatea ne spune ca pe zi ce trece ne avantam tot mai mult in jos (somaj, reduceri venituri si nivel de trai, reduceri piete desfacere, coruptie galopanta, disolutia statului. contextul zonal-regional-mondial negru, etc).. Bun se pune atunci intrebarea daca Isarescu e dus cu pluta si infantil, sau iar este butonat sa transmita mesaje de la …OCULTA mondiala ce manageriaza tot si toate si ce-l tine si pa dansul in aceeasi functie neintrerupt de peste 15 ani…

Journal-For-Plague https://sorinplaton.wordpress.com

Acum trecem peste platitudinea ca banii sunt doar un concept, ca este o iluzie ca-i detii, ca amount-ul de valoare aferent cuantumului lor este declarat-proiectat-impus ad-hoc, de regula cu trend de plecare de la respectiva oculta.., deductiv asadar rezultand ca cea mai importanta si strategica functie in stat, in orice stat.. este cea ocupata de un mister Isarescu… Acolo este sistemul nervos central, centrul nodal a sevei produse si exploatabile a unui popor. De aceea cei mai inteligenti afaceristi (din randul evreilor de regula, ca astia se tin mai dastepti si superiori) si-au cantonat afacerile in acest domeniu, manipuland valori cu expresie direct tezaurizata in bani (cerc vicios)… De aceea pentru ca este cea mai buna afacere este si asa de ocultata si izolata… De aceea afacerile cu banci au devenit monopol (incercati sa faceti o banca, indiferent cati bani aveti si sa vedeti cati din exterior vor guita ca lor trebuie sa li se atribuie statut de actionari majoritari..pe criterii onorifice… ca sa TI SE DEA VOIE SA INCEPI DARAVERA)..

Revenind la Isarescu, catch-ul este ca actuala criza economica este artificiala, in aceeasi masura in care si parghiile economiei mondiale ale capitalismului neoliberal sunt…controlate si diriguite pas cu pas… S-a zis „sa se faca lumina” sau ma rog, intuneric.. apai in secunda doi demonii astia din finanta oculta mondiala au facut intuneric peste tot (criza financiar si economica).. Iar apoi s-a trecut pas cu pas la demontarea harnasamentului fiecarei institutii supranationale si intranationale mondiale, pentru …a se scoate rugina din ele, eventual pentru a fi recalibrate si unse cu vaselina, in scopul deservirii unui nou interval..de crestere economica si „trai neneaca”… Ei bine detaliind, fiecarei unitati (fie acesata si tari) i se rescrie un anumit rol dintr-un anume scenariu (bagheta regizorala deja demanteland-o anterior..).. Romaniei (dar si altor tari din lume)  I SE VA DA VOIE sa aiba ca nivel de trai DOAR UN ANUMIT AMOUNT, si cum si l-a depasit, prin venituri, calitatea vietii, etc, raportate la nivelele stabilite si impuse altor tari, cum i se taie macaroana..

thinker https://sorinplaton.wordpress.com

Ei bine tot ce se face azi de cabinetul neoplazic Boc este facut in logica acestor curbe impuse alogen de sacrificiu. Ori revin cu supozitia primelor fraze in care nejustificat Isarescul anunta suprarealist caldura primaverii, cand noi suntem in obiele la minus 40 de grade si fara un sfantz in buzunar.. Logica este ca „medicii curanti” ne-au prescris cateva sedinte de shocurile electrice pe la tample si talpi, ce sa ne zapaceasca, dezorganizeze, sa ne faca sa ne recunoastem lungul nasului si ..sa intelegem ca noi nu avem voie sa traim bine, rolul nostru fiind exclusiv de asiguratori de nivel de trai pentru masele de oameni adiacente centrelor de putere oculta mondiala. Iar Isarescu stie, instiintat pe linia rosie-scurta, ca in trimestrul IV expira sedintele de shoc prescrise ca obligatorii tarii si regiunii noastre, administrate fara nicio justificare diagnostica clinica, decat una subiectiva (..se traieste mai bine decat ne permit stapanii..).. si ca SE VA REVENI la normalitatea dinainte de „criza”, doar ca orizontul de asteptare si dorinta a oamenilor simpli PRIN FORTA ..VA DEVENI UNUL INJUMATATIT…. Ca-as-i filmu’ asta prost, a vietii care, fara sa o fi ales, mizer cu totii o traim…..

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ghicitoare..

  1. stefrobert zice:

    faina postare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s