Reactivarea generalului Voinea..


.. ce culmea coincidentei e facuta pe o tematica fumata, diluata si nerezolvata in 20 de ani, ale dosarelor evenimentelor din 89, denota o oarecare deruta degringolanta si obtuzitate de perceptie in tabara securistoida „pe stil nou”, Basescu. In traducere semiotica libera, campania electorala prezidentiala va trece de la principiile Cambridge (cat o fi fost si asa) in ceea ce priveste amplitudinea dezbaterii, direct la „ba pe-a matii”, cu control amanuntit la chilotzarie si oua, pentru girantii competitorilor..

ylatengo https://sorinplaton.wordpress.com

Ca sa nu mai dezvolt inutil… Destul de „eftin” mai Base.. adica de la tine ma astept la multe marsavii, dar nu chiar asa..nu stiam stiam ca performezi impreuna cu clica, si-n lasitate… Cum ar veni te dai mare macho in gara mica, violentand gratuit si banditeste, „oameni in varsta si femei” (stii matale ce vreau sa zic..i mean slugile tale, care citesc minutios tot ce scriu si dimineata ma adauga in mapa cu cei „contra sistemului”, a zilei precedente)…. 

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Reactivarea generalului Voinea..

  1. ALM zice:

    Eu am o singura curiozitate: Voinea va fi scos din rezerva si va fi trecut in corpul magistratilor militari, sau va fi integrat in corpul magistratilor civili, cumuland salariul civil cu pensia militara. Pentru cine nu stie, pensia miltara nu poate fi retrasa decat daca este temporara, pe caz de boala. Ma gandesc ce o sa faca sarmanul Boc cel mic, dupa ce a spumegat impotriva nerusinatilor care luau si pensie si „salar” …

    In ceea ce-l priveste pe Basescu, nu am decat un cuvant: bleah!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s