Romane!.. tu stii care e cusurul tau?..


ROMANE.. stii tu care e chestia cu romanii, sau ma rog..una dintre ele „ca este mai multe”..?.. Se merge cu hei-rup-ul chiar si-n construirea sau daramarea miturilor.. Imi aduc aminte ca inainte de precedenta lansare a lui Basescu pentru actuala postura prezidentiala, cand incercai sa demontezi argumentat fasul fondului programelor „de guvernare” promovate, aveai toate sansele sa fi linsat de masa de tineri aplaudaci entuziasti, de fapt majoritatea tinerilor de 18-35 de ani din acea perioada..

Ei bine respectivii aplaudaci de atunci, „cu surprindere” si-n corpore ii poti vedea azi aliniati in rubricatura ..”contra Basescu”, dar fara nicio logica reparatie fata de terti, autocritica, ori remuscare pentru perioada de fosta alienare, ce o traiau SI-O IMPUNEAU FORTAT tertilor „naivi”, ca pe o normalitate „de sine statatoare”.. Cu alte cuvinte s-au creat prin „erase” conditiile unei propice si fulminante lansari azi pentru un indiferent ce alt brand politic.. Si uite asa, iata inca un nou, nesfarsit, cerc vicios si lant al slabiciunilor…. Alti nervi, alti bani, alte viitoare neimpliniri si dezamagiri, ALTA DISTRACTIE, admitand ca suntem profund angrenati in conceptul psiho-manipulator „paine si circ”..

..Si dai si lupta.. Si lupta si dai.. PANA LA VICTORIA FINALA..care s-o fi stabilind atunci, oarecand.., ca poate fi aceasta…

FlagRaising1 https://sorinplaton.wordpress.com

Flagraising2 https://sorinplaton.wordpress.com

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s