Romaniaas’s pain..


..Sau altfel spus.. Nati Meir..

nati meir

De o buna bucata de vreme direct sau indirect sunt agresat de acesta musca specializata in intepat gururi de oratanii.. ce uite, tinde sa-l devanseze in insistenta, persuasiune si nesimtire pe campionul Boc.. Daca deschid Yahoo Messengerul, amici jurnalisti de ai mei, brusc ii vad metamorfozati in suporteri natimeiristi, ce imi cer fie suportul, fie simpatia… Daca deschid Facebook-ul.. natimeirul si suporterii sai imi cer „din nou” prietenia, suportul, sau ba mai mult, sa-i devin un fan neconditionat „idolului”.. Daca deschid televizorul si dau din greseala peste otevisme, natimeirul brusc rasare dintre o gramada de tzatze siliconate.. Daca dechid presa romaneasca, acelasi natimeir fie decide sa se devoaleze in calitate de unul dintre cei mai babani bogatani mioritici, fie te pocneste in moalela capului cu cate vreo initiativa din categoria „nuca-n perete”.. Daca deschid presa straina (evreiasca) natimeirul este o personalitate reputata din categoria „hotul neprins este cetatean cinstit”…. Extrapoland sau numai extrapuland.. daca doamne fereste deschid geamul casei mele pentru a-mi iprospata ideile si inspiratia intelectuala.. cu aer proaspat.., risc in orice moment sa ma trezesc cu natimeirul pe post de cintezoi (cu plete de chelios vopsit..), prim solist…

ass-pain https://sorinplaton.wordpress.com

Si uite asa, din aproape in aproape, incep sa prind prin reflex pavlovian o atitudine autistica la limita fobiei, cand si daca mai aud de acest domn de mucava.. domn ce se viseaza in mijlocul sedintelor de autoerotism PRESEDINTELE ROMANIEI si nimic mai mult..

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s