Ba pe(stenograma)-a matii..


Lipsa de viziune si argumente din bocceaua prezidential basesciana este mai evidenta azi ca niciodata, sacul unei noi liste de oferte cu promisiuni-povesti fiind pe minus de cu inaintea desertarii pe mesele romanilor, altfel dornice de mancare si numai de rabdari prajite….

Glasul sau grav de om „serios” tipic pentru cei cu mai multe certitudini decat intrebari, prin care da pe goarna cam orice, incepand de la rasul hahait-gajait de fraier cu staif si pana la pareri despre deontologia politicii nationale si internationale, contravine normalitatii tot mai mult prin stridenta si falsitate. Omul obisnuit simte ca ce-a fost mult, deja este prea mult, Basescu ajungand azi o pur si simpla eticheta de produs expirat..

open-finish https://sorinplaton.wordpress.com

Cred ca de fapt sireacu’ a ajuns intr-un soi de cotitura, depasind etapa mintirii cu o tehnica de ajungea si el insusi sa se autoconvinga de veridicitatea celor masluit afirmate, cand din panica ca pierde vizibil teren se pare ca a devenit dispus sa se dedea la orice marsavie…. Iar apelul la argumentul a nu stiu ce stenograme, care by the way..pentru noi cetatenii muritori de rand nu fac in 09.2009 nici cat o ceapa degerata din mijlocul economiei macro a supravietuirii vietii de zi cu zi este menit exclusiv scopului intaririi soclului sau de „om al adevarului”. Dar pana aici i-a fost! Acum „matelotul de uscat” nu mai poate convinge nici macar biata imaginea alcolizata din oglinda, necum milioanele de copitati, ce i-a tinut parsiv ultimul cincinal in off-side prin promisiuni fantasmagorice de domeniul sci-fi-ului si circului mediatic, ca iata.. cica „s-ar apropia nush’ce lupi de stana”..

Pastrand trendul, „maine” ma astept din partea dansului sa faca direct apel la „oamenii sai de bine”, sa vina degraba in fir a par si cu mic-cu mare, in frunte cu Elena Udrea pe post de Neo-Gavroche si sa ridice baricade langa zidurile Cotroceniului, ca nu cumva „dusmanii”boborului (toti cei 22 milioane, identificati ca si adversari sau nesimpatizanti) sa-l trimita curand la pachet cu Biruinta, la cules de musetel prin Triunghiul Bermudelor..la poale.

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s