motto:..”Iar acum o parte din frati simuleaza obida”…


…”in timp ce restul simuleaza ca o provoaca”..

Miza daraverii politicoioase, cu plecare de la Cotroceni este pe de-o parte o larma artificiala facuta pentru captare fortata a atentiei celor scarbiti de politica, iar pe de alta parte se doreste si o fantastica lupta fratricida pentru „mostenire”. In orice caz, semnele sunt ca PDL a provocat intentionat aceasta criza de iatac neonomenklaturist, pentru simplul motiv ca rapoartele de previzionarea a viitorului apropiat spuneau pana mai ieri, ca prin mijloace legal-ortodoxe este putin probabil ca Basescu & camarilla sa mai pupe vreodata, vreun nou mandat… Asa ca s-a decis in laboratoarele secrete (de patiserie), cum ca NEAPARAT este nevoie de ingerinte asupra anumitor parghii oculte de control, ..ce musai ar fi necesare sa ridice „ecluza zagazului” legii, exact cat-cand va fi nevoie si asa sa asigure o noua falsa”victorie finala”…

obida social democrata

Nu garantez daca shoshonarimea va inghiti la fel de senin hapul…. Eu zic ca miroase a praf de pusca si a rastigniri de politicoiosi arivisti, in piata publica.. So fuck..Watch out dude!..

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s