Deficienta majora de tactica PSD pentru prezindentiale !


Sa chemi „zece mii” de oameni intr-o sala, ce sa scandeze revolutionar numele propriului candidat, nu poate face mai mult decat o auto-imbarbatare din genul „curaj gaina ca te tai..”. Ori acest episod voit de barbatie si curaj, pentru ce-i avizati nu este altceva decat un semn de spaima de spectrul conflictului viitor cu competitorii, a nesigurantei in propriul proiect, a incertitudinii bunei receptii la terti pentru semnalul emis si asta ca sa nu mai vorbim de neincrederea individuala in fondul mesajului scandat. Aceasta practica de intaratare a activului militant are pe de alta parte si logica sa para-psihologica, triburile zulu canibale din Africa, precedandu-si fiecare campanie de prada, viol si omor cu o conditionare a luptatorilor prin dansuri si ragete de lupta paroxistice..

psd-kung-fu https://sorinplaton.wordpress.com

Eu cred ca de fapt problema se pune gresit si dintr-un alt punct de vedere. Si anume nu poti sa provoci la turnir un „cavaler” pentru lupta cu ghioaga, mai ales daca adversarul are la activ un CV beton de killer. Nu poti sa provoci la lupta un Basescu, cand de fapt il atragi exact in scenariul si scena ce-i convin cel mai mult: „conflictul violent de unu la unu”. Si mai ales nu poti sa provoci un campion, chiar daca in ale relelor, ce exceleaza intr-o indiferenta ce „arta martiala”, doar bazandu-te pe convingerile virtuale proprii,.. autoadministrate din vizionarea la televizor a productiilor de profil.., care sa-ti insufle fals ca si „tu insuti”, la o adica ai putea performa la fel, sau mai bine decat tinta ta vizata (tipic pentru chibitii spectatori, ce intotdeauana au senzatia ca ei insisi, in respectiva scena ar fi performat mai eficient dect actorii-sportivi din ring).

Pentru combaterea unui vulpoi de genul presedintelui Basescu, cu atat mai mult cu cat dansul beneficiaza prin recenta lovitura soft de stat, de toate oportunitatile oculte de putere din Romania (pro frauda electorala), ar fi fost practicarea inteligenta a unei alte strategii si tactici. Uite poate eu as fi canalizat tot efortul candidatului PSD pe ignorarea totala a eforturilor si urmelor candidatului Basescu, ca si cum nu ar exista pe fata pamantului, mesajul promovat fiind exclusiv unul constructiv, axat pe tematici interne si externe de mare actualitate, pe fond un profund mesaj european, in contradictie cu cel actual, tipic balcanico-fanariot.

basescu-kung-fu https://sorinplaton.wordpress.com/

Intr-o alta ordine de idei, PSD-ul nu este indreptatit moral acum la spartul targului sa se prezinte ca si sfant, in antiteza cu tot de el diabolizatul PDL, atat vreme cat pana „ieri” erau „frati de cruce” cu respectivii, de au ajuns de tzara i-a contestat si-i contesta azi la greu.. la pachet…. Mai tare radicalizezi pe aia de-i tii drept shoshonari prostanaci prin astfel de delirante luari de pozitii, decat daca ai tacea dreaq din gura si te-ai ascunde cu capul in nisip pana se mai dilueaza memoria de termen scurt.. Fiti totusi barbati..Fiti demni.. Fiti la fel de batzosi si fitzosi la razboi si nu numai la placinte …Ma rog razboiul poate fi vazut si interpretat mai plastic si nu doar „mot a mot”..dar pentru asta e nevoie de rafinament, rafinament ce nu-l identific defel in ragetele sterile de lupta ce s-au vrut start-up-ul campaniei prezidentiabilului Geoana.. Pacat ca l-ati terminat pe omul asta..loazelor..

Consilierii lui Mircea Geoana sunt a n oara VARZA .. Parerea mea, poate de naiv, ce continua sa creada in logica sa, contrar curentului general, cum ca turma se va da de-a berbeleacu’ la unison pe rapa, la semnalul magarilor (consilierii romani si straini arvuniti pe bani grei)..

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s