Ce tzii si cu manipularea asta… :/


i wonder who the fuck is talking

Din lipsa de ceva mai bun de facut am ascultat pret de cateva minute megafonul prezidential,.. asta..am vrut sa spun Realitatea Radio & TV.. Bun si printre alte ale cate-n luna si stele, ocazionate de lansarea candidaturii d-lui Oprescu pentru prezidentiale, ca de obicei am remarcat la momentul cand s-a dat drumul la robinetu’ cu telefoane de „ascultatori nervosi si interesati la culme de tot si toate„, ca o parte din interventii se auzeau in conditii excelente..de studio chiar..si nu tu microfonie, nu tu precipitare, nu tu aberatii, de zici ca recitau o poezie… Ei bine toate telefoanele care se prezentau cu tema facuta, fie pro, fie contra, miroseau puternic a lustruit si vacsuit de pingele cazone.. Persoanele astea, de regula prezentate si cuantificate dupa diminutive gen Vasile din Ramnicu Valcea, Ionel din Militari, Tudor din Vladimiresti, etc. toate in „fir a par” se produceau dupa un patern comun de IQ, rezonabilitate intelectuala si argumentationala..de-a dreptul perfecti pentru o discutie altfel vrut libera.. Ce mai tura vura..nota de fals plutea greu in atmosfera..

Concluzionand, de regula „serviciile”, dar mai ales departamentele lor ce se ocupa cu manipularea si conditionarea la nivel de mase, pe tacute, cand si cand (in functie de miza momentului) intra ca nalucile in scena si proiecteaza pozitiv sau negativ un trend, ca cica venind dinspre marea masa si care trend, apoi „justificat” sa i se puna in gura unuia sau altuia din actorii scenei deserviti..la ordin… ce mai apoi sa dezvolte si sa imbaloseze subiectul. Nu vreau sa spun acum ca trendul ar fi pro sau contra unuia dintre candidati, dar vreau sa spun ca nimic nu este lasat la voia intamplarii pe lumea asta. Nici macar aerul ce-l respirati… desi traiti cu iluzia ca zburdati liberi…neimplicandu-va ca masura de protest in viata cetatii..

Asa ca n-am de zis decat „mai rasfirat mai baietii, mai rasfirat!”.. Daca pana mai ieri securitatea nationala era reprezentata si supervizata autoritar-informativ de maica Rusia, astazi aceeasi securitate nationala este reprezentat de taica Sam.. Cu alte cuvinte Securitatea a supravietuit, chit ca dotata cu o nou blana, de culoare  „democratica”, in spinare… Si ganditi-va ca aici din spirit deontologic spun doar cam 10% din ce se intampla pe fond (scheme, servicii, strategii, motivatii, resursa umana, etc)…

Hai noroc si spor la vot..v-o doresc echidistant si echilateral la tot efectivu’ rumegator!…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s