Un articol bun din ZIUA


WaterTorture

De mai multa vreme reflectez asupra laturii demonice „prin definitie” a omului, accentele democratice din prezent fiind obtinute cu pretul a secole de „domesticire” prin chin. Ba mai mult sustin ca religia, ca o interfata a omului ce s-a dorit egalul sau mijlocitorul deitatii (supranaturalului neinteles si neprevazutului cuantificabil) pe pamant a fost cel putin complice, daca nu promoter principal a acestei adevarate lucraturi a diavolului. Ori cum ai putea sa denumesti altfel omul-sistemul-era decat prin prisma majorelor lor „indeletniciri”, iar pana acum un secol, pentru ca in prezent se lucreaza mai mult la aparente.., omul era cel mai perfect in rolul antiomului biblic..

„Dreaq”-u ii mai intelege pe maimutorii (humanoizii) astia de doi bani.. Eu nu stiu ce sa mai zic, dar cred ca am gresit adresa (dimensiunea) in care m-am nascut.. ca prea nu inteleg si nu aprob aceste „maniere”.. Auzi tu la ei „ispasire si pocaire” prin TORTURA….

iraq torture

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un articol bun din ZIUA

  1. costin zice:

    fratele meu, nu a trecut inca isteria cu guantanamo? nici acuma cind din cei citeva zeci de nenorociti eliberati de acolo, cam o treime s-au aruncat deja in aer in afganistan si prin toata lumea? Tipii aia erau teoristi. americanii ii legau goi, le dadeau cu apa pe fata (odiosul waterboarding), dar daca unul dintre soldatii occidentali, americani, romani, ce vrei tu, ar fi ajuns pe mine lor, ar fi inceput prin a taia bucati mici de carne, ar continua prin a scoate ochii, a taia limba, urechile, degetele cite unul, si dupa citeva saptamini, capul.

    in schimb, sensibilosii se isterizeaza de la pozele astea care sint ridicole, nimic mai mult. simtul proportiilor, este o virtute extrem de rara in vremurile astea

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s