Bomboana de pe coliva


Referirea la bomboana o fac la adresa Guvernului Boc, ce de departe a fost cel mai slab si incompetent post 89, iar „apologia” colivei pentru situatia mortuara  de ratati ai lumii in care ne-au adus „cei mai rai dintre cei rai”..doamnelor si domnilor..Maria sa  Clasa Noastra Politica

Da  ce mai poate conta intr-o societate mercantilizata pana la refuz ( am inteles ca 300000 de euro a fost si este oferta de trecere parlamentara in barca PDL, respectiv 30000 de euro abtinerea de la votul de blam de „azi”), ce se ascunde sub marota nu stiu carei debusolari dobandite in defunctul pseudo-comunism, cand de fapt la fel de infecti am fost ca natiune de cand ne stim.. Intrebatii numai pe batrani.. Deschideti eventual cartile de istorie, dar pe cat posibil cele straine ce fac referire la noi, ca altfel neaosa falsa mitizare cu eroi de kinograma gen Decebal, Mihai Viteazul ascunde tot gunoiul sub presh..

Decebal Mihai Viteazul

Vai de guru nostru de tzoparlani trogloditi!…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s