Si cine-i totusi de vina pentru porceala in care ne mocirlim?


Pana de curand ingrosam corul celor ce gaseau in (clasa) politica (romaneasca) sursa si cauza tuturor relelor de pe pamant, de la Adam si Eva incoace. Dar rumegand si rumegand la nemurirea sufletului, laolalta cu cele 22 milioane de copitate, inlantuite tot la ieslea cotidianului, m-a strafulgerat o ganditura la un anumit moment dat, la granita intre tainurile de paioase si cele de sfecla furajera.. Se facea ca de fapt nu boii cei mai boi (coarne si copite lustruite) si vacile cele mai vaci (ugere pana si pe spate), ce ne guverneaza din postura de bovidei supremi sunt vinovati de situatia dezastruoasa a septelului, cat …septelul in sine. De cand se stie cu constiinta de ciurda, vai de mama noastra ierbivora a fost. Tot un muget si un chiot, tot un raget si-o impunsatura si asta fara sa mai pomenim de copita sau balegarea direct in donita cu „plus-valoare nationala”.

Noi, cu totii suntem de vina de situatia ce-o experimentam. Noi cu frustrarile si lasitatile noastre ereditare, mascate prin legende patriotice gen „croitosrasul cel viteaz si sapte suflete dintr-o lovitura”.. Doar o natie suficient de mediocra si meschina putea constitui un asa de propice mediu de cultura pentru parazitii parazitilor (acarienii) instalati solid la mansele de comanda, dintre coarnele noastre..  Si unde-i personajul Basescu intr-o astfel de scena? Va spun eu!.. PE NICAIERI!!..

Miorita, OAIA ..a murit… Traiasca Miorita,… VACA!

emocow

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s