La o privire obiectiva..


..fara suparare pe sub mustetze la cei dintre candidati ..ce-mi zic pe numele mic.. dupa primul set de zile de precampanie, insumand, cel mai bine se vede Crin Antonescu, urmat imediat pe turnanta de Mircea Geoana, Basescu ramanand, hat, la ceva ture de pista in urma.. Si nu vorbesc brasoave.. Tin cont de tot ce se varsa in si pe mass-media, de interpretarea sondajelor „mestesugarite”, de feed-back-ul din falii de societate, de susurul strazii de orase si a potecilor de sate si nu in ultimul rand de ce-mi spune .. my sixth sense.

Ma rog, Crin A s-a folosit abil de niste tertipuri gen Johanis, ceea ce poate face cresterea s-a „economica” nesustenabila, dar in orice caz Mircea G. nu este iertabil pentru vesnica sa prindere pe picior gresit, ori ca motzaie in block start-uri. Basescu da dovada in schimb de o suspecta agitatie, dovada probabila a faptului ca in echipa sa se instaleaza confortabil PANICA. Sorin Oprescu, dupa un start foarte bun, a inceput sa alerge aiurea pe langa pista, ..eventual pe langa stadion..Sa speram ca poate isi va reveni.

Una peste alta, echilibrul dinamic la ora 20.00 din 20.10.09, arata exact cum am zis mai sus, dar nu disperati-exultati. Ati terminat primele 10 ture din cele 100… So keep walking people…and keep winning..

JohnnieWalker460

 

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s