Inversari de trend electoral


Mircea Geoana si Sorin Oprescu recupereaza din handicapul concurentei neloiale prestata de presedintele Basescu (despre care umbla vorba prin targ, ca prin gealatii sai gen Blaga si Videanu au scos la bataie peste 8 bulioane de euroi..in scopuri cel putin obscure, daca nu si unfair), si parca primul mai mult ca secundul. Cert este ca raportat la sondajul permanent al maselor, indiferent de mesajele manipulatorii aruncate pe piata prin …”sondaje”.., Geoana sufla deja cu tarie in suvita si ceafa Popeye-ului autohton… Din pacate arhonda Antonescu a cam luat-o prin cucuruzi…cel putin deocamdata.

Ce spun oamenii, chiar daca din lasitate pe soptite, pe la colturi si pe sub mustete..? Ei bine Basescu a ajuns raul cel mare si trebuie de indata eradicat. Evident ca atentia in continuare este atintita asupra pricipalilor oponenti, a ofertei lor mai exact.. Si de ce creste Geoana intr-un ritm tot mai alert cu toata tirada diabolizanta din partea „prietenilor”? Ei bine discutia trebuie mutata atunci pe fond. Asadar care sunt „calitatile” dupa care azi un prezidentiabil este mai barbat si mai „sex-symbol” eligibil, decat oponentii sai? Oare nu asistam la o grava pervetire a valorilor in acest stat, o mistificare a meritocratiei, de am ajuns sa consideram cel mai cel pe unul ce bate cel mai vartos geamparalele prin bodegi, ce trage tigancile si blondele artificiale de sfarcuri in mijlocul drumului, ce umbla mort de beata cu masina personala sub adapostul imunitatii, cu unul cu galceava si sudalme tot la a doua fraza emisa, cu unul cu mistocaria pe post proces moralizator?!! De ce neaparat un ratat ca si Basescu trebuie sa fie proiectat ca best-in show-ul mioriticilor, iar un diplomat rasat, cult, echidistant si cu frica de Dumnezeu ca si Geoana, musai sa fie nevoit sa presteze butaforie neautentica, numai ca sa intre pe gustul si lungimea de unda a poporului zapacit si dezechilibrat de poftele si pacatele pasagerului voda..?!

 your_daddy

Eu cred ca unul ca Geoana, sau cu unele amendamente si unul ca Oprescu, pot aduce aerul esential de schimbare, acum DUPA 20 DE ANI PIERDUTI PE APA SAMBETEI…!

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Inversari de trend electoral

  1. IOAN zice:

    BASESCU=NEEDUCAT, INCULT, NESIMITIT, ALCOOLIC, RAZBUNATOR, NEPASATOR, TARANOI
    GEOANA=DIPLOMAT, EDUCAT, IMPACIUITOR, TOLERANT, ECHILIBRAT
    Cine alege Basescu se aseamana lui
    Cine alege Geoana opteaza pentru valorile lui Geoana
    Romania este in examen
    Romania trezeste-te!!!!

    Apreciază

  2. Viorel Maerean zice:

    Nu stiu daca Geoana este cel mai nimerit. A. Nu-l cunosc, habar n-am ce-i poate mintea. 2. Sa nu uitam , totusi , ca acest Geoana este crescut si educat de un general de securitate din anii ’50 . Asa ca , in opinia mea , mai moale cu Geoana! Ca aschia nu sare departe de trunchi.

    Apreciază

Lasă un comentariu