Politrucu’.. arma secreta a basestilor


Eu cred ca deja s-au convins si cei mai cartitori ca oligarhia Basescu este o dictatura „ca oricare altele”, cu aceleasi ratiuni existentialiste si motivatii de prezervare organizationala. „Famiglia” trebuie protejata si perpetuata prin orice mijloace, oricat de jegoase si amorale ii sunt obiectivele. Ori ce ratiune, alta decat un indemn la servilism si deprofesionalizare in randurile armatei Romaniei, o poate avea o initiativa de ridicare in grad de generali pe criterii exclusiv subiectiviste (vasalitate militanta)?!…

Ce pot sa mai spuna profesionistii de buna credinta din aceasta institutie, vitala sigurantei nationale, cand vad ca jertfa lor personala pe altarul statalitatii nu fac o ceapa degerata in raport cu initiativa de a pupa curururi soioase de pseudocomunisti securistoizi? Care sa fie oare semnalul „menit” sa-l inteleaga dansii? Ca daca nu esti sluga de casa pe prispa dictatorului Basescu, nu existi?

kissing_ass

.Si stau eu atunci, martorul „mut” si ma intreb… Oare Basescu a auzit de junte militare, de legi martiale, de „regimul coloneilor” pe aiurea, ori, doamne fereste … de executii sumare in fata plutonului, in urma sentintei de mare tradare nationala, asociabila (si) la multe din initiativele regimului Basescu?.. Oare ce-sii imagineaza gasca prezidentiala.. ca rabdarea militarilor de cariera este un gumilastic de chiloti tetra, ce sa-l intinzi pana la plus infinit??!..

RECOMANDAREA MEA DE BUN SIMT SI SPIRIT DE RESPONSABILITATE AR FI: Cu focul nu e de jucat .. ca poti face pipi pe blonda din Plescoi intr-un acces pasager de priapism.. bai nene bai!…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Politrucu’.. arma secreta a basestilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s