Uriasa miza a prezidentialelor..


..de fapt nu este reprezentata de spectrul pierderii puterii pentru persoana presedintelui Basescu, cat pentru cea a camarilei si fortele oculte ce-l guverneaza. Prin plecarea acestui om de la putere se poate produce o noua revolutie, chiar daca de catifea, dupa aproape 20 de ani de struto-camilism politic. Lumea trebuie odata sa afle ca adevaratii continuatori a ceausismului, retineti, nu a comunismului, au fost si sunt o anumita parte din cadrele de conducere ale fostei Securitati, de regula cele ce au functionat mascate inainte, in economie, diplomatie, intelectualitate, (mai putin cei militari, militari) iar azi sunt dizolvate si conspirate in principalele servicii de securitate-informatii nationale gen SRI, SIE. Ulterior de acolo au penetrat in diferite esaloane de putere si influenta politico-economica, de am ajuns azi sa-i vedem din posturi de asazisi onorabili formatori de opinie, agresandu-ne zi-lumina fonic si mediatic, contribuind la mentinerea starii de ceata generala in societate, de haotizare a noastra, intru desavarsirea de apoi, a operei de subjugare totala a poporului roman.

https://sorinplaton.wordpress.com

Nimic nu a fost scapat de sub control in acest interval (89-2009), toata economia si avutia socialista fiind strecurata direct sau indirect in tolbele lor si a apropiatilor lor (chiar daca mediat si sub paravanul unor companii straine de anvergura). In spatele scenei, de fapt piesa se joaca dupa alte reguli, mult mai pragmatice, conduse dupa principiul: „asta dau, asta iau”. La Malta si in preajma Revolutiei, canalele de comunicare secreta ale serviciilor romanesti comuniste de informatii, impreuna cu tertii lor din centrii de putere mondiala, negociau de zor preluarea in locatie de gestiune a intregii Romanii, cu promisiunea licitata ca dau cea mai mare dobanda anuala girantilor de securitate (72 miliarde euro datorie externa azi..). De giranti nu vorbesc acum, cert este ca prin mari convulsii sociale in 20 de ani, Romaniei i s-a pus botnita intr-o prima faza, via descurajarea asocierii si manifestarii populatiei, intr-o a doua dresand-o in directia habilitatilor, nevoilor, orizonturilor unui occidental tipic, spalat pe creier. Asa am ajuns azi o natie de spalati pe creier, trecand prin Generatia Coca Cola, Generatia MTV, Generati ProTV s.a.m.d… Asa am ajuns azi o natie de legume

Iar acum, prin sansa,.. sau nu.., esafodajul constructie diabolice guvernante, cu Basescu pe post de varf de gama a ajuns la o rascruce de drumuri. Tara simte ca nu este bine ce se intampla cu ea, ba mai mult, ca totul este facut parca in dusmania oamenilor de la baza societatii. Dar ca maine, tot sereleul national a securistoizilor se poate duce pe apa sambetei, arucandu-i la pachet pe toti, la cosul de gunoi al istoriei. Veti spune ca nu ne putem lupta cu sistemul, ca sistemul este invincibil si ca o hidra cu n capete regenerabile. De acord partial, dar faptul ca din interior le aflam deontologia, ratiunile existentialiste, marsaviile, sunt un pas inainte in decriptarea miscarilor lor soioase din societate, producand apoi predictibilizarea lor…

Dar lumea civilizata vrea in Romania un New Deal. Vrea un alt trend, o noua pornire, dupa o necesara curatenie generala. De asta spuneam eu in mai multe randuri „ca va veni curand o vreme” cand toate averile obtinute post 89 vor fi trecute printr-un filtru al legalitatii… Tot asa semnele ca actualilor arendasi le creste puternic amereul (AMR) sunt multe si tot mai frecvente. As aminti acum doar izolarea severa a presedintelui Basescu de catre marile puteri… Pe cine ar dori in schimb „civilizatii” ca si garant al trecerii spre noua etapa de dezvoltare a Romaniei, spre adevarata rupere de trecut si modernizare? Din ce am auzit eu este vorba prin targ, e vorba de un om cu larga deschidere profesionala si ..dincolo….Este unul dintre actualii candidati la presedintie… Nu zic eu acum cine este ca sa nu fiu acuzat de partinire si subiectivism politicianist. Dar sper sa castige si sa ne salveze odata si o data.. Lupta oricum e grea, „talharii regimului guvernant” nevoind in ruptul capului sa admita ca pierd pamantul de sub picioare. Cert este ca daca Basescu ar castiga ipotetic lupta, Darth Vader si The „Drak” side of the Force ar fi mici copii pe langa regimul ce ni l-ar pregati si administra…. PANA IN PLASELE..

So watch out people!!!

https://sorinplaton.wordpress.com

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Uriasa miza a prezidentialelor..

  1. Pingback: Top-ul (ziua 4) « The ClickMaster's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s