O mineriada soft?..


De ce zic eu ca actiunea conjugata Metrorex-RATB intruneste toate datele sa fie inscrisa in anale ca o descendenta „de catifea” a brutalelor mineriade? Pai nu am sa va dau mura-n gura ci am sa va indemn sa studiati „manifestul program” (targeturile directe si indirecte) ale precedentelor actiune sindicale, degenerate.. Ca o merita sau nu Basescu..aaa..”ghilotina” (pe tipicul ce i se pregatea oarecand lui E.Constantinescu) asta nici nu intra in discutie, mai ales daca invocam principiul bumerangului, ce uneori ii mai trage cate-o palitura cranshena si neasteptata, chiar initiatorului (cica in calitate de fost ministru al transporturilor, mistar prezidant Basescu ar fi emis niste sintagme aprobatoare, la adresa unor revendicari salariale „metrorexiale” nejustificate, iar mai apoi ar fi fi avut si oaresce relatii contranaturii cu niscai organizatii mineresti invadatoare „da capitala”)..

https://sorinplaton.wordpress.com

Dar vorba aia, posibil in tot raul s-un bine!…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O mineriada soft?..

  1. kosmobil zice:

    hello, poti sa iti lasi feed-ul pe http://www.kosmobil.ro , si ti se posteaza si acolo tot ce scrii, cu link catre siteul tau.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s