Cum spuneam .. la Obama laudat nu te duci cu sacu’…


Am facut aceasta afirmatie exact cand ajungea Obama presedinte al US. Spuneam ca este aproape totuna daca iesea Obama sau indiferent altcineva, fie „de stanga” (democrati), fie „de dreapta” (republicani). Totul in politica si „democratia”  US, dar si in restul lumii este o simpla piesa de teatru cu marionete si nimic mai mult.

Spuneam atunci ca 99% din linia politicii externe si interne a US va fi continuata indiferent cine este formal la carma acestui stat. Nici chiar Jesus  Christ nu ar putea face ceva in plus, date fiind limitarile „fisei postului”. Ei bine, inca mai persista serioase dubii ca cel mai mare terorist al statului american este chiar statul american, via falangele sale oculte. Inca se vorbeste in anumite medii ca J.F.Kennedy ar fi fost asasinat de oligarhia complexului militaro-industrial, prin perspectiva incetarii comenzilor de stat de razboi, consecutiv scoaterii intempestive a US Army de respectivul presedinte, din Vietnam. Ori mai nou, de implicare CIA si NSA in punerea in scena a  (auto-) teroristului „nine-eleven 2001”, pentru a se ajunge scadentat, ca iata azi toate resursele petroliere a Irak-ului, plus administrarea si „reconstructia” acestui stat sa devina un trade mark ….US.

https://sorinplaton.wordpress.com

Vreau sa spun ca US este condusa de unii care nu apar niciodata in fatza scenei. Si apoi prin intermediul US este si lumea condusa, dupa valori si metode la fel ca in sclavagism-feudalism. Totul este numai un raport de subordonare piramidala, in care foarte putini exceleaza pe seama subzistentei celor multi. Iar termenii de libertate si democratie sunt doar ceea ce sunt. Sunt niste simple vorbe fara acoperire, menite a maslui si disimula intentii si targeturi  geopolitice MARSAVE.

https://sorinplaton.wordpress.com

Revenind la Obama..CUM SPUNEAM..nu a facut nimic din ce a promis. A reformat cumva sistemul asigurarilor de sanatate?.. A inchis cumva Guantanamo?… A negat si dizolvat cumva „Patriotic Act”-ul?… A produs cumva un declic pozitiv (relansare) in diplomatia internationala?… si multe altele.. Ei bine NU A FACUT NIMIC din toate astea si nici nu va face. De aceea continui sa cred ca este perfect egal daca un comunist, un nazist, ori chiar un omulet verde extraterestru conduce US-ul. Rezultatul va fi acelasi. Cu sistemul nu te pui, ca nu ai nicio sansa. Eventual God o poate face, trimitandu-ne pe toti, la pachet, vinovati si nevinovati, intr-un previzibil si apocaliptic doomsday.

https://sorinplaton.wordpress.com

Legaturile logice cu situatia din restul lumii, ba chiar si cu cea din Romania..sunt pur si simplu intamplatoare… eventual nerelevante.. :/

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cum spuneam .. la Obama laudat nu te duci cu sacu’…

  1. Pingback: Cum spuneam .. la Obama laudat nu te duci cu sacu'… « PLATON | World News

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s