SRI-ul incriminat din toate partile


Dezvaluirea unui asazis document ce devoaleaza ramificatiile unui adevarat complot la adresa statului de drept si a statalitatii Romaniei are un nebanuit efect de bumerang la adresa telefonata a expeditorilor. Ori, cine ar putea fi la originea unei astfel de marsavii manipulatorii, decat un serviciu de informatii (fie si SRI) aflat strict sub comanda politica si nu in serviciul intregului popor??!..

Si de ce zic eu ca cine striga cel mai dihai hotii sunt adevaratii HOTI?!.. Pai pe de-o parte SRI-ul demonstreaza indirect ca este noua Politie Politica a Romaniei, continuatoarea metehnelor vechii-noii Securitati, urmarind la un asemenea mod cetatenii, iar pe de alta parte, demonstreaza partizanat politic si ca se ocupa de orice altceva decat prevederile fisei postului propriu. Evident, aici nu mai amintesc ca toate enunturile din raportul „transpirat” catre presa, pot fi pur si simplu inventate, ca orice banala literatura de tip SF.

https://sorinplaton.wordpress.com

Asa ca vorova Elenei Ceausescu.. DOVADA (!!) (filme, transcripturi, depozitii ale ofiterilor TO, demonstratii cu logistica, etc) ca altfel va acoperiti de ridicol si va asteapta somajul dupa schimbarea nebunului din capul „satului”…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s