The Final (Romanian elections) Countdown


Am vizionat ieri „in diagonala” ultima si zic unii, cea mai importanta confruntare electorala din acest an, intre prezidentiabilii Geoana si Basescu. De ce zic „unii” si nu eu, ca a fost cea mai importanta confruntare, pai pentru ca „porcii nu se ingrasa in ajun” si desi este proverbiala superficialitatea romanului, ce se lasa (prostit) cumparat dupa amabalaj mai repede decat dupa produs, decizia de vot a 99% din cei ce vor sa mearga la vot, deja este luata… Iar o astfel de confruntare nu vine decat sa creezein cel mai bun caz  o atmosfera de arena romana, in care unii din start au venit sa chibiteze pentru unul din luptatori, in defavoarea celorlalti, spectatorii veniti sa aclame „adversarul”.

Decizia de vot se ia deci cu mai mult timp inainte de vot, la aceasta contribuind multitudinea de gesturi, mimici, fapte, puse in aplicare de cei inscrisi in concurs pe o durata de ani de zile. Din acest punct de vedere situatia e clara. Basescu a promis cand a fost pus in functia de presedinte aproape tot, dar astazi, la trasul liniei vedem ca nu a reusit duca la indeplinire aproape nimic…. Traim bine?.. Este vreun mare corupt pus dupa gratii?… Traim un stat de drept?.. Este respectata Romania in lume?… Sunt unitii romanii in raport cu vicisitudinile vremurilor?… etc. Raspunsul vi-l las sa vi-l dati singuri….

https://sorinplaton.wordpress.com

Revenind la confruntarea de ieri, am sa trec peste sugestia mea facuta staf-ului Geoana sa evite prin orice tertip, ORICE intalnire electorala cu Basescu in prime time, Basescu, ca si mardeias consacrat fiind singurul favorizat prin grobianismul si tupeul sau, in fata unui diplomat rasat ca si Geoana. Am sa subliniez in schimb faptul, ca desi Geoana a dat dovada ca nu a fost bine pregatit teoretic si tactic de catre consilieri (aaah..iarasi consilierii astia submediocri, neprofesionisti si fara viziune-imaginatie…) in contrapartida cu un Basescu caruia i se facusera FOARTE BINE temele, Mircea G. a reusit sa tempereze cumva avantul si mistocareala sterila a adversarului sau, per total rezultand un 1-1 echitabil, eventual Geoana punctand mai mult la distinctie, maniere, aplomb, cavalerism, sinceritate, decat Basescu, care practicat majoritatea timpului un „antijoc ofensiv”, cu accent pe „umori si hormoni”, mai mult decat pe bun simt si corectitudine.

Concluzionand, Geoana nu a pierdut in urma acestei confruntari, ci poate a iesit cu un ceva avantaj, iar daca si organizatiile PSD-PNL-UDMR-PNG-PNTCD din tara au fructificat la maximum acest interval orar (de la primul tur si pana azi), prin concentrarea pe nehotarati, eventualul pe indisciplinatii din PNL, UDMR , PNTCD, (ce s-ar putea sa nu respecte protocolul ierarhic stabilit), Mircea Geoana CASTIGA ALEGERILE DE DUMINICA

Dedic alegerilor de duminica si rezultatului corect pentru tara si natiune videoclipul muzical The Final Countdown al formatiei Europe! SUCCES!

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la The Final (Romanian elections) Countdown

  1. SOCRATE zice:

    Desi nu a fost destul de inspirat cred ca Mircea Geoana va casiga alegerile de duminica. Si este necesar sa castige aceste alegeri pentru ceea ce trebuie sa se intample in Romania in perioada urmatoare.
    Sigur ca aceasta confruntare a dat un elan membrilor PD-L , deoarece pana mai ieri erau profund descumpaniti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s