Talentul tradarii la romani..


De fapt mai corect, titlul ar fi trebuit sa se numeasca „Cultul tradarii la romani”, cel putin pentru realitatea ultimilor 20 de ani, fiind adusi in fata reflectoarelor si transformati in exemple civice de urmat (trend-setter-i) ..tocmai de „prietenii Romaniei”… doar cei ce au excelat in tradarea valorilor romanismului, in tradarea patriotismului de buna factura, adeptii colaborationismului cu adversarii fiintei noastre nationale. In contrapartida oamenii de bun simt, adevaratii iubitori de glie si neam au fost proiectati pe veci la stalpul infamiei…

Cred cu „nu se exista” vreo natie mai lasha si disponibila, uneori din exces slugarnic de zel, sa muste mana ce-o mangaie pe crestet, sa-si tradeze parintii, apropiatii.. decat noi romanii…

https://sorinplaton.wordpress.com

In nenumarate randuri, chiar si aici pe blog am facut afirmatii argumentate, ca Romania nu are valenta revolutiei, ca mamaliga NICIODATA nu explodeaza, ca evenimentele din 89 ni le-au facut altii, noi nefiind capabili de nimic mai mult decat de bancuri cu Bula, Ceasca, ori cu datul steril din gura mimand opozitia.. Nu am fost in stare, dupa cum nu vom fi in stare niciodata de acte eroice, de martiraj in numele unei idei. Ata este situatia si sa nu ne mai ascundem dupa deget. Poate avem alte calitati dar curajul si principialismul nu sunt pe lista. Pe asta s-au bazat si se bazeaza neo-nomenklatura („basestii”) bagandu-ne pe gat orice enormitate via actul de administrare a tarii, stiindu-se pe fond protejati…

Istoria noastra a fost artificial umplut cu falsi eroi, cu false acte de vitejie, care sa contribuie prin mitizare la nasterea si dezvoltarea constiintei de neam, a patriotismului daca vreti, noi fiind un popor mult prea tanar si artificial inchegat (pe baza de negocieri intre marile puteri si nu autodeterminare) pentru a ne autoreproduce si autoproteja prin fenotip.

https://sorinplaton.wordpress.com

Iata ca a venit  insa azi o noua dovada a faptului ca suntem niste ratati cu staif. Generalul Stanculescu si-a deschis gura, incetand sa mai ramana filozof.. si a confirmat actul tradarii lui Ceausescu, adica a aceluia ce l-a luat din tarana plugului de la tara, l-a scolit si realizat, iar apoi l-a insarcinat cu protejarea securitatii tarii. Si sa nu credeti ca tin cu Ceausescu care a facut multe prostii. Insa afirm ca multe din prostiile atribuite lui Ceasusescu de fapt erau puse pe portativ de catre cateii si sobolanimea ingrasata in umbra sa. La fel si cu Stanculescu… Reducand totul la un numitor comun, in loc sa ne apere tara, pentru ce era pregatit si abilitat… A NEGOCIAT CU DUSMANUL DE NEAM.. cu serviciile de informatii straine in asazisa defavoare a lui Ceausescu, dar se vede treaba dupa 20 de ani, ca toti tradatorii astia au actionat de fapt impotriva Romaniei (Romania a fost vanduta apoi …. la kilogram .. pe un leu) ….

Romania lui Ceausescu nu era subnutrita desi aparent galantarele erau goale. Romania lui Ceausescu nu era cu homelessi si toti aveau un loc de munca… In schimb Romania de azi este o tragedie. Oamenii mor de foame, sunt multi cu chirpici deasupra capului sau poate nici macar cu ala, fara niciun viitor, fara posibilitatea sa puna o paine pe masa copiilor… Si aici ne-au adus TRADATORII ASTIA DE NEAM din genul lui Stanculescu, blestemat sa le fie numele in veci…

https://sorinplaton.wordpress.com

Si daca am ajuns la acest „capitol” va spun ca aceste afirmatii le fac eu, baiat de „securist feroce”, unul ce m-a educat in spiritul iubirii sincere si altruiste de neam, unul care mi-a spus ca bunul simt si respectul concetatenilor este nepretuit…un securist feroce medaliat personal de Ceausescu pentru acte de eroism pe frontul invizibil al luptei contrainformative cu coloana a V a in Romania, serviciile de spionaj straine…

Ma bucur ca azi, cel putin teritorial Romania exista intr-o forma de dinainte de 89 si asta pentru ca desi nu zice tradatorul de Pacepa si iata, tradatorul de Stanculescu, la pachet cu „eliberarea din tirania lui Ceausescu” era vizata si „eliberarea de sub tirania romanilor” a anumitor teritorii, ce urma apoi intr-o prima faza sa fie internationalizate (pe model Kosovo) si apoi „reinglobate in diverse spatii cu traditie istorica”… Ei bine oameni din „odioasa Securitate” in anii imediat urmatori 89, au destabilizat acest plan de dezmembrare, iar pentru cunoscatori cea mai tare lupta s-a dat in 1990 in Targu Mures….

…Si uite de aceea eu si altii ca mine ne consideram indrepatiti sa militam si sa strigam in numele libertatii, neatarnarii, independentei, bunastarii, viitorului Romanei, si nu altii…neavenitii.. Noi am trait cu Romania in sange, cu aceasta tzara pe post de scop, in timp ce pentru „altii” Romania a fost si este un biet mijloc in directia parvenirii personale si nimic mai mult.

De multe ori cred ca nu suntem meritati…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Talentul tradarii la romani..

  1. stefan zice:

    HEHEHE….Fuse-i si io pa vremuri lucrator cu gura asa ne autodefineam mai bine zis autoironizam noi cei din NOMENCLATURA.Aia de partid si pot spune cu mina pe inima ca atita delatiune atita dat din coate lingusiri ploconeli am vazut si auzit ca mi se facea scirba.Nu vreau sa ma disculp deoarece nu are nici un rost dar eu nu asa am fost crescut.Cind am scapat,mult inainte de revolutie parca am inviat.Am refuzat un compromis si m-am angajat ca simplu muncitor.Dar am devenit LIBER.Si nu regret ca am pierdut avantaje .Cam asta e.Romania nu va scapa de acest flagel atita timp cit LUMINA VINE DE LA BUCURESTI. Acum sariti pe mine.Totusi va atrag atentia ca fara competitie nema dezvoltare.Nema normalitate.

    Apreciază

  2. uplink zice:

    @SorinPLATON: Ia tată și articolu’ meu cu descrierea detaliată a întâmplărilor cu „coloană vertebrală”: http://uplink03.wordpress.com/2009/12/20/bucure%c8%99ti-cum-sa-iei-o-%c8%9beapa-ca-la-carte/

    Și răspunsul meu ARE legatură cu subiectul. Iar coloana vertebrală a lui Stănculescu abia acu’ se arată, că n-a avut-o până acu’. Dacă avea, „trăda” mai devreme și la ultimele alegeri nu aveam de ales între un „președinte jucător” („dictator” la tine în dicționar) și un „prostănac”. N-am mai fi avut autobuze electorale (tot ce trebuie să facem e să adoptăm metoda turcească antifraudă: ștampila care se spală într-o lună de pe încheietura mâinii). Sau poate am fi avut și n-ar fi fost nici o diferență, că suntem, totuși, români. Și trimitem români în Parlament. Ar trebui ca toți românii să „trădeze” regimul comunist ca să se schimbe ceva.

    Apreciază

  3. Nitu Georgeta zice:

    Romani sunt plini de talente, super inteligenti.
    PACAT CA NU AU COLOANA VERTEBRALA.
    Cum sa nu fie tradatori cand secole de-a randul au fost slugi(la romani, la turci, la alti care ne-au condus tara).
    Ai spus ca esti fiu de securist, atunci sti cum sta treaba cu zvonul si raspandirea lui. Si mai sti ca securitatea a fost mana dreapta a oricarei guvernari.
    Cei din fruntea tari au o inteligenta sociala deosebita care nu are legatura cu faptul ca esti bun in meseria ta. Sunt lepre care au succes la mase.
    Am facut si munca de partid, fara multi bani nu ajungi departe.
    Erau pe aceiasi strada mai multe sedii de partide, seara se adunau intr-un loc si isi imparteau afacerile , cele cu statul.Am auzit si vazut asta.
    NOTIUNEA DE PATRIOTISM NU SE MAI INVATA IN SCOLI.
    NU SE MAI PREDA DESPRE RASCOALE.
    CARE E INTERESUL?
    Simplu, sa stai in banca ta, sa suporti orice.
    Caracteristic romanilor: toti vor sa fie sefi si te calca in picioare sa-si atinga scopul, proverbul sa moara si capra vecinului, de ce sa ma bag eu lasa sa o faca altul, si la serviciu nu poti avea incredere in nimeni toti se duc la directori si toarna tot ce spui si mai pun si floricele.
    SI TOTUSI SUNT MULTI OAMENI DE ISPRAVA.
    Am mai citi cateva scrisori pe aceiasi tema, felicitari.
    NU CREZI CA AR TREBUI SA NE ADUNAM MAI MULTI SI SA FACEM CEVA PENTRU ROMANIA?
    Am vazut multe tari in lume, DAR ROMANIA MEA E CEA MAI FRUMOASA , ATAT, E GESTIONATA PROST.Avem ce arata lumi.

    Apreciază

  4. Radu C zice:

    Eu îţi urez să iei ţeapă cu taxiurile la aeroportul Băneasa, cum am luat eu ieri: cu maşină inscripţionată cu firmă şi tarif standard, dar cu aparat de taxat mânărit încât să adune 300 de lei noi până la Gara de Nord.

    De ce-ţi doresc asta? Ca să vezi ce n-a făcut nici PSD şi n-a lăsat nici pe alţii să facă.

    Eu am avut noroc că m-am prins de ţeapă şi am cerut să oprească maşina după doar 100m de aeroport, dar Poliţia spune că am avut noroc cu carul, că ăştia-s periculoşi. Şi tot Poliţia spune că n-are nici o putere, că nu le poate face nimic. Şi eram şi cu un complice de-al lui în maşină. Poliţia spune că ăştia ca mine sfârşesc rău.

    Taximetristul respectiv nu doar că avea maşina inscripţionată cu tot ce trebuie, dar purta şi ecuson cu „taxi autorizat” emis de autorităţile aeroportuare.

    Trădători? Laşi? Treci prin ce-am trecut eu şi dup-aia să te văd că ai tupeu să depui plângere. Eu am avut.

    Lasă-l pe Stănculescu să spună tot. TOT! Şi cât mai repede.

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      Desi raspunsul tau nu are legatura cu subiectul sunt de acord cu periculozitatea problemei prezentate de tine. Totusi eu cand fac aprecieri le fac la adresa mediei si nu a intregului efectiv. Unii ca si tine reprezinta exceptiile ce intaresc regula.

      SorinP.

      Apreciază

  5. fanu zice:

    Cel mai trist este faptul ca ne am culcat, avnd un presedinte Geoana (cam inertial fals si fad, insa un bun diplomat) si un posibil premier (serios si care cu girul liberalilor ar fi putut face in adevar ceva pentru tara) cu un program de guvernare bine stabilit si ne am trezit cu un marinel.

    Apoi am purces iarasi la somn avand speranta ca totusi Crin ajunge premier.

    Numa marinelului i a fost frica sa nu aibe pe cineva care sa i aduca replica si cred ca ii este frica de Crin.

    Ne am trezit iarasi cu Boc premier si se pare cu sleahta lu marinelu cotrocelu in frunte cu Udrea dar cu mici carpeli udemeriste, ca deh coCoteria este specifica maghiarilor care se dau in functie de cum bate vantul DAR sa i vad eu pe astia daca is mai sireti si ticalositi ca sistemul marinelului; mai stii???

    Iata dovada unei singuratati provocate de o politica golaneasca.

    Marinelul&com sunt doar cu tradatorii de ieri si de azi cu fripturistii si cu lingaii, restul adica liberalii antonescieni, PSD si nu pesedeii au ramas si vor ramane intr o opozitie care cred cu tarie ca liberalii prin vocea lui Crin vor da dovada de probitatea morala si il vor taxa pe acest oarecare marinel.

    Ce m a uimit a fost declaratia lui, a marinelului.

    Ca acum lui oricum nu i pasa, de jocurile politice, ca oricum nu mai are dreptul la un mandat; dar pana acum ce a facut??? s a jucat cu nervii nostrii si a facut si desfacut cum a vrut el nodu politicii, acum subit i a venit plictisul si si a amintit de tara, pana acum nu a reusit sa isi aminteasca pentru ca stia ca mai are un mandat la dispozitie in care sa nu se mai joace sau sa nu mai joace tara la golden blitz.

    Oare votantilor lui, nu ma refer la bigotii portocalii ci la ceilalti care au fost prinsi in cursa perfida si ticaloasa a atincomunismului marinelist (oare cati din preajma lui nu au parinti ecsi, Pogea va zice ceva???) le convine acum o guvernare cu udrea elena, poate o iau inapoi si pe ridzi sau cu videanu???

    Astfel avem un marinel care da guvernu si fuge, apoi dupa ce toti se zbat revine si loveste din nou, pe final de mandat, marinelul se pare ca si a atins scopul, o guvernare dupa chipul si asemanarea dorintelor lui utopice.

    Sa vedem cat ii tine pe unguri la sicanele marinelului, probabil atata vreme cat ii ia sa cumpere de la altii oameni ca sa aibe majoritatea in parlament SAU daca tot a facut referendum sa anticipeze noul parlament, astfel sa faca iarasi niste marinelisme si astfel sa isi aduca o majoritate stabila si atunci poate sa o aduca pe udrea la justitie si pe ridzi la interne…

    Apreciază

Lasă un comentariu