In Sodoma-Gomora evident ca numai o curva poate fi lider…


Guvernarea BOCKutz imparte tacticos in aceste zile lesul vanat al Romaniei, asa, ca intre partenerii de hoarda. Si m-as opri mai mult asupra hienei UDMR, ce iata se vede treaba ca este cel mai bine adaptat economiei de piatza de la noi, profitand pecuniar absolut din toate guvernarile de dupa 89. Este de-a dreptul science-fiction cum ambuscatii astia parveniti au stiut sa speculeze gravele defectiuni de sistem romanesti, interpretand si confiscand tot caimacul „sustinerii sale solide” in exclusivul sau interes etnic-minoritar (dictatura minoritatii).

https://sorinplaton.wordpress.com

E adevarat ca nu e prost si fraier cine cere, cat cel ce da, dar e la fel de adevarat ca cel ce ofera astfel de gratificatii, stiindu-se deliberat intr-o virtuala pozitie de fraier, de fapt isi asuma o responsabilitate mult mai mare. Cu alte cuvinte dorul si iubirea de ciolan, excedeaza absolut tot ce poate fi asociat unei pozitii responsabile, mature si pentru interesul national. Cum ar veni, in stana de oi Romania, lupii sunt mari baci si ciobani…

https://sorinplaton.wordpress.com

Revenind la UDMR, ar fi interesat de studiat si aflat care ar putea fi LIMITA MAXIMALA DE SUPORTABILITATE in interiorul careia, aceasta adevarata intrupare spirituala a Sodomei si Gomorei (Romania prezentului suprarealist) poate emite pretentii sustenabile de „areal geografic vital” si de „largirea sferei drepturilor minoritatii maghiare”? Sper sa nu omita bravul Bockutz sa ne ilumineze pe acest subiect…

https://sorinplaton.wordpress.com

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la In Sodoma-Gomora evident ca numai o curva poate fi lider…

  1. Pingback: Poliția Română într-un număr « Web trail

  2. Viorel Maerean zice:

    De fapt vina apartine nu baciului Bocutz, ci electoratului care nu voteaza ceea ce ar trebui… suntem deocamdata foarte diferiti si impartiti datorita diferentelor culturale, istorice , etc. iar rezultatul il vedem. Daca spre exemplu PSD sau PDL ar fi avut o majoritate confortabila, UDMR ar fi disparut de mult chiar din Parlament. Dar , noua romanilor ne este lene sa votam, ca asa-i modelul in tara asta. Din pacate (si istoria a dovedit-o cu prisosinta) in ROmania functioneaza doar democratia biciului, nu exista seriozitate, cuvant , s.a.m.d. Ungurii cel putin par oamenii care-si tin cuvantul dat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s