Moise si tablele „Not a HappyEnd”-ului…


Este cel putin ciudata afluenta unor anumite tipuri de seriale documentare pe canale TV mondiale populare din ultimii ani. Discovery-urile cel putin, alaturi de productiile artistice „bollywood”-iene gem de realizari ce au in prim plan sau targeteaza colateral tematica unui iminent colaps mondial. De la codul lui Da Vinci, la Biblia secreta si Calendarul Maya, cam totul vine sa se asambleze, piesa de puzzle cu piesa, in conturarea in capul spectatorului ca de data asta este groasa. La fel cu strategia de insuflare in populatii a fricii de gripa aviara si porcina, pentru un scop lumesc si anume de a face profit concernelor farmaceutice ce produc vaccin, de fapt tema majora ce se are in vedere in acest adevarat vast program mondial de conditionare a maselor pe este FRICA.

https://sorinplaton.wordpress.com

FRICA este liantul si represorul cel mai bun in fatza vicisitudinilor exterioare noua, firesti sau..artificiale. De ce artificiale? Pai pentru ca ceva nu miroase a bine si e cusut cu ata alba in tot acest proces de salbaticire si agitare a noastra. Pe de-o parte sistemul capitalist modial STRAMB incearca sa scoata profit si din moartea noastra, producand artificial boli pentru a ne forta apoi sa le finantam indirect belfereala, cumparandu-le uneori doar placebo-uri pe post de tramente minune. Asa este cu „porcinele”. Dar la fel de adevarat este pe de alta parte ca POSIBIL ne sunt create DELIBERAT si alte „boli”, intr-un scop mai general, aditionabil unui alt target decat profitul si anume RARIREA POPULATIEI umane pana la un nivel sustenabil pentru planeta.

Razboaiele din ultimul timp nu si-au mai facut „datoria” de selectie naturala populationala si tot la fel si „ciumele” si uite asa poate tot DELIBERAT s-au aruncat pe piata de catre cei ce conduc din umbra lumea, strategii de intoxicare-toxicizare prin e-uri alimentare (ce sa altereze genomurile individuale) si chiar strategii de iradieri regionale, tehnologia fiind nesesizabil dar totusi potenta (sateliti, antene, etc). Este cel putin ciudat cresterea exponentiala a numarului de bolnavi de cancer metastazat la noi in tara si pe aiurea…

Cu alte cuvinte tind sa cred ca suntem in acest moment pe o anumita agenda, inscrisi cu o anumita data, pentru o posibila SOLUTIE FINALA…

https://sorinplaton.wordpress.com

Revendind la aliniatul cu productiile de documentare TV orientate pe „clarificari si aflarea adevarului”, dar pe fond in inducerea FRICII…tind sa cred ca MAINI SOIOASE DE OM au pervertit de-a lungul istoriei (pentru ca planurile anti-om se vede treaba ca sunt mai vechi) realitatea si au incercat sa influenteze deliberat viitorul… PROBABIL creand artificial ori masluind Biblia, Calendarul Maya ori alte inscrisuri si informatii antice de iluminati… si asta in scopul crearii vreunui ALIBI, alibi prin care orice posibil se va intampla catastrofal cu populatia umana, de exemplu in 21.12.09.., sa fie contabilizat de oameni ca „voia domnului”, ca „legea firii” premonitate de catre profeti… Iar in spatele acestui artificial alibi sunt toate sansele sa se puna in joc si desfasurare vreun cat se poate de lumesc si diabolic plan de casapire a noastra… Ori sa provoci ploi ceresti cu foc, cutremure, atacuri de „ozn”-uri ori tzunami-uri globale, nu mai este un ic tehnologic asa de dificil de pus in SCENA.

In concluzie, cumuland educatia mea, cu informatia dobadita, toate coroborandu-le cu experienta de viata ce am bifat-o pana in acest moment as putea sa emit unele concluzii preliminare cu titlul de „profetie”:

1.Civilizatia umana a devenit nesustenabila la nivel de Biosfera.

2.Biosfera nu-si mai poate desfasura corect mecanismul cibernetic de autocontrol de tip feed-back.

3.Capitalismul este profund imoral, iar profitorii din spatele sau doresc sa-si prezerveze statutul dominant pe orice cai.

4.Egotismul si individualismul celor din spatele capitalismului le creaza lor falsa impresie ca li se cuvine tot si ca au drept de viata si de moarte asupra „sclavilor” umani asimilati septelului productiv si mijloacelor fixe de productie.

5.Nefiind direct ci numai indirect vizati, responsabilii oculti ai capitalismului isi vor permite (sau poate isi permit chiar in acest moment) luxul de a emite strategii mondiale ghidate dupa principiul „real politik”-ului.

6.In lumina punctului 5 aceiasi responsabili vor lua (daca nu au luat inca) decizia unor strategii confidentiale de prezervare a propriei lor supravietuiri fizice, eliminand ceea ce considera dansii „lestul”-„balastul”. Lestul-balastul este de fapt populatia umana in exces si produsii sai de dezasimilatie, asociabili poluarii si consumului de resurse neregenerabile.

7.In lumina punctelor 5 si 6 se va trece la o extinctie masiva a populatiei umane, in spatele motivatiei (alibiului) unui ipotetic profetit „doom-day”.

8.Acest doom day se cere, doar ca nu are nimic ceresc in el. Are in schimb un continut si un sens cat se poate de „uman”. Are in schimb un sens cat se poate de DIABOLIC, diabolic ca termen si sens, ce din si prin omisie, a scapat necenzurat in Biblie…

9.Anyway…will not see a Happy Ending HERE.

……………………………………………..

https://sorinplaton.wordpress.com

Sper sa fie doar „povesti cu pesti” ce v-am insirat eu mai sus. Sper din tot sufletul sa fie asa… Dar daca nu?…

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Moise si tablele „Not a HappyEnd”-ului…

  1. lulubelu zice:

    Sânt lulubelu si am si eu un blog tanar pe worldpress, asa ca te întreb daca nu vrei sa face schimb de linkuri. Daca mai vrei sa mai discutam cauta-ma pe luchicianul@gmail.com. Momentan am 12 vizitatori unici pe zii, dar sper ca in câteva zile vor creste mai mult. Mentionez ca am blogul de vro 4 zile si de vro 2 m-am apucat sa scriu mai serios. Blogul meu http://lulubelu.wordpress.com/ , despre istorie, politica, revolutie, paranormal, poezi, si alte chestii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s