„Binisor spre execrabil” noul salut consecutiv lui „Ce mai faci?”


update 08.01.2010 : Speriata de reactia societatii civile autentice (blogosfera) oligarhia politico-economica represiva in frunte cu Basescu si Boc, prin purtatorul lor de cuvant Vladescu au facut un pas inapoi tergiversand hotararea de scumpire mascata a mancarii. Vor incerca asadar miseii sa se regrupeze si sa creeze niste evenimente manipulatorii ce sa distraga atentia cetatenilor, pentru a se reincerca in viitorul apropiat o noua tentativa de „impozitare a dreptului la viata”… O prima fumigena este propunerea impozitarii marilor averi.. De ce fumigena? Pentru ca veti vedea ca marile averi vor ramane bine mersi, nederanjate, pe cand „micile averi”, adica toate chirpicile ce le aveti prin batatura vor fi echivalate cu greutatea lor in aur… Veti vedea ca fumaritul fanariotilor se va dovedi mic copil pe langa lacomia, meschinaria si nesatiozitatea actualilor fanarioti … Aceasta clasa politica a devenit o URGIE!

De azi intram intr-o noua si nedestzelenita etapa a programului de gogonate „Sa traiti bine!”, fortand reductionist ca unul din elementele de baza ale democratiei, „paine si circ”, respectiv mancarea, sa fie asociata produselor de lux, via o uriasa marire a accizelor si impozitelor la materiile prime colaterale industriei alimentare. 

https://sorinplaton.wordpress.com

Si uite asa gluma se ingroasa la un mod grotesc si insuportabil. De azi votantii lui Basescu si ai PDL, a majoritatii clasei politice in definitiv, ca sunt cu totii pe-o mana.., vor culege roadele „votului de incredere” acordat acestor tirani. Oricum este prea tarziu pentru a mai face ceva, altceva decat o revolutie autentica, fortele de represiune (serviciile de informatii, politia, jandarmeria, dar nu numai..) fiind din timp pregatite logistic si psihologic sa reprime violent si crud orice contestatare populara a „statului de drept”, status qvo-ului actual. Ei bine vor vedea „de maine” suporterii dictatorilor Basescu & PDL, cum va fi sa fie direct impuscati pe strada, daca vor indrazni sa caraie catre „domnie” ca nu mai au ce sa puna pe masa copiilor. Vor cunoaste pe viu acum cum ar fi fost daca represiunea „fortelor” ar fi fost reala de exemplu la „revolutia” din 89… Daca „atunci” s-a mimat represiunea armata, azi oculta mondiala de putere a trasat sarcini exprese arendasilor pusi in functie prin diferitele provincii (tari), cum ar Basescu in Romania, sa faca TOTUL pentru ca ordinea si mecanismul de sclavaj intitulat generic si mincinos „democratie” sa nu fie pus in pericol de catre ..”demos”… De asta data, actuala „securitate” va trage cu sange rece in tot si toate. Numai incercati sa fortati ceva „adunari neautorizate” si atunci sa vedeti!…

https://sorinplaton.wordpress.com

Mult mai repede decat aproximam, efectele dictaturii isi arata coltii. Imi pare rau ca „profetii” poate ca si mine nu au fost ascultati la momentul oportun. Sunt povesti cu pesti ca din 2010 se vor indrepta lucrurile. Eu zic ca abia din inceputul acestui an vom cunoaste proportiile dezastrului si urgiei. De azi incolo, cu larg concurs dar si ca si rezultanta a raptului promovat de actuala clasa politica vom merge ani buni in jos… Vor ajunge oamenii SA MOARA DE FOAME concret si nu mistificat ca pe vremea lui Ceausescu. Abia acum vor cunoaste oamenii foamea, durerea, chinul… Acum vor vedea unde ne-au adus parvenitii ce ne-au ipotecat si asasinat virtual viitorul, dupa 89…

https://sorinplaton.wordpress.com

Iar intr-o alta ordine de idei, …daca nu stiati…, imbuibatul de Parlament este in VACANTA pana la jumatea lunii viitoare… Adica vorbim aici nu numai de infatuare imbuibat seniorala, ci de-a dreptul de imoralitate, nesolidaritate si iresponsabilitate a clasei politice la adresa oamenilor simpli. Acestia, zisi generic „talpa societatii” sunt unicii perdanti ai uriasei inselaciuni mondiale intitulata „criza economica”, de fapt pe fond un cec in alb acordat de tagma explotatorilor transnationali, celor „locali”, pentru a impune noi conditii draconice de sclavaj, pentru a-si securiza si prezerva la nesfarsit „potentialul ocult de putere”, dreptul de „preemtiune” pe tot ce exista in tara asta sau pe plan mondial, de a avea drept de viata si de moarte pentru toti cei ce nu fac parte din cercul restrans si parvenit de putere… Iar restul sunt doar detalii.. Infometarea populatiei este o etapa de parcurs si nu un scop in sine.. VETI VEDEA CURAND!!!

„unul dintre egali”

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s