Foc rosu de paie .. si de suparare..


https://sorinplaton.wordpress.com

Perspectiva ruperii PSD dupa antemodele verificate in practica, sub ochii si consilierea serviciilor secrete, evident, putem spune ca tine azi de-o mitologie aberanta. De ce? Pai au trecut vremurile marilor tunuri din economie cand se praduiau 1000 de miliarde de euro… Eheheei, sacul a dat de fund cu toata chibitzaria si sutinerea mascata a parvenitilor nationali din partea unora si altora cu „foonctii pin UiE”.. Ca atare este cel putin hazardat sa-ti asumi pe vremuri de criza si de incertitudini relationale interclan oligarhic, sa finantezi de la zero construirea unei „noi” forte politice, la care singura noutate ar fi rotirea cadrelor ce nu au prins pozitii cu greutate (deci frustratii) in alte partide, altfel doctrinele fiind putine, late si aceleasi, „de cand lumea”…

Ce vedem acum prin presa-mass media cum ca unii si altii se haraie printre garduri, poate fi asociat unor kiai-uri (strigate de lupta ale samurailor) gutaral castrate, menite a se speria si inspaimanta fara varsare de sange, unii pe altii, astfel incat „la sfarsit” sa poata pe la spate..perfect sanatosi si nevatamati sa bata palma si sa bea adalmasul pe beneficiile unei ipotetice viitoare guvernari si administrari a tarii. Dupa parerea mea vor pleca cel mult doi trei louseri de prin PSD ce se vor alatura cetei de ratati independenti, dar grosul luptei si miza va ramane sa se dea in directia preluarii controlului PSD, chiar in interiorul PSD.

https://sorinplaton.wordpress.com

Contrar asteptarilor Geoana este pe-o pozitie mai buna decat l-ar vrea multi invidiosi perfizi, ceea ce-l califica virtual spre o noua victorie de tip forfait la masa verde. A scos un procentaj multumitor la alegeri, are in acelasi timp niste bodygurazi-giranti extrem de motivati in a-si prezerva pozitia (Vanghelie, Hrebenciuc, etc), statutul, in timp ce un Miron Mitrea nu va mai putea niciodata sa-si depaseasca conditia de ronin latrau, iar cu tot talentul managerial incontestabil, Nastase va reprezenta intotdeauna o veriga slaba pentru partid, de cate ori va urca PSD-ul cu dansul in frunte, simultan tot atatea carti depreciative (dovezi de impostura si coruptie) fiind aruncate pe tabla de joc de catre adversari. Probabil ca se va gasi o solutie de mijloc pentru „pupat piatza ‘ndependentei” si pentru a juca apoi o stransnica hora a unirii, laolalta baroni, conti, intelectuali, mafioti, oameni de buna credinta, oameni dezorientati, grupuri „de la”, o solutie cu un Geoana ramas presedinte inca o tura, cu Nastase cu functie la Consiliul National, cu fostul presedinte Iliescu cu o exacerbare a gradului de influenta si autoritate si cu un Cristian Diaconescu, eventul cu un Ponta, pe post de motivatie de mediere a clanurilor, cu plus varianta de batista pe tzambal.

Si tine-te apoi reforma si modernizare in PSD din ciclul „insira-te margarite”… De fapt unicul scop al actualei clase politice de a ramane cu orice pret la putere este prezervarea pe un termen cat mai lung a protectiei averii acumulate prin mijloace necinstite, eventual un rapt suplimentar, de colo. De aceea nu va fi loc in curand de oameni de buna factura, motivati numai si numai de civism sa penetreze actul puterii si pe cel al conducerii tarii. Unele mici si rare exemple de „inoire” sunt pur si simplu praf in ochii contribuabililor, de multe ori Bourenii, Udristii, Pontistii, Prigonistii, etc, furand mult mai cu staif decat magistrii lor…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Foc rosu de paie .. si de suparare..

  1. Pingback: | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s