6 răspunsuri la Reformarea PSD intre dorinta si putirinta

 1. Kalin zice:

  Imi pare rau sa te vad inca „gionist”. Ma gandesc ce penibil pt. tara asta sa fi avut presedinte pe Geoana si prima d-na pe Mihaela. Mai penibili de-atat n-au fost niciodata. Sa nu stii sa pierzi si sa nu recunosti ca din cauza greselilor personale ai pierdut, acum la mai mult de-o luna dupa alegeri, si sa invoci nu-sh ce forte oculte, e grav. Vorba lui Badea, M.G. chiar are fata de atacat energetic.
  Daca vrei o opinie de la un anti-psd convins, Cristian Diaconescu este numele castigator si pt. partid si pt. opinia publica.
  Nastase nu-nseamna decat doi pasi inapoi.

  Apreciază

 2. SOCRATE zice:

  Interesant si pertinent comentariu pe care il realizati. Adaug urmatoarele:
  Câștigarea alegerilor prezidențiale de către Traian Băsescu a impus o serie de analize, dezbateri, opinii, mai ales în tabăra partidelor de opoziție. Cum în România nu există analize obiectivate științific decât cu unele excepții, apariția unora care au elemente de profunzime, produce în cadrul partidelor reacții de respingere, îndeosebi din partea celor care sunt vizați. Mentalitatea păguboasă este prezentă și la anumiți actori politici, care încearcă tot felul de tertipuri și explicații care nu îi onorează. Trebuie ca să învățăm cu toții o lecție simplă, și anume că atunci când reprezinți vârful de lance al unui partid și nu reușești în tot ceea ce întreprinzi, este bine să te retragi împreună cu cei care ai gestionat un eșec.
  Personaje politice din cadrul PSD au oferit explicații în legătură cu esecul alegerilor din decembrie, având în atenție îndeosebi elementele de la vârful piramidei. Interesante sunt si elementele de la baza piramidei. Și aici cred că din teritoriu pot fi oferite o serie de concluzii de către cei care pot ajunge la descifrarea acestora.
  Înainte de a oferi câteva concluzii de la baza piramidei, consider interesantă analiza facută în cadrul Institutului „Ovidiu Șincai”cu referire la alegerile prezidențiale din 22 noiembrie si 6 decembrie 2009. Iată concluziile acestui studiu:

  Apreciază

 3. fanu zice:

  Cum sa se reformeze cand le place atat de mult rocada/ reinventarea / teoria formei fara fond

  Apreciază

 4. cam toate partidele au incalcat legile secrete ale universului …. veti vedea urmarile ….

  Apreciază

 5. McGogoo zice:

  oare de ce nu cred ca reformarea inseamna de fapt doar o lupta pt putere. o schibare fara fond asa cum s-a s-a intamplat dupa alegerea lui geoana?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s