Barack OBAMA (-nisme)


Dragut amicu’ meu Obama, care daca vede ca putirinta nu tine randul si seama de dorinta isi mai agita din cand in cand bojocii in incercarea disperata de a tine sus cel putin steagul aparentei de reforme si asta pentru ca fondul lor se loveste de niet-ul adevaratilor conducatori US si ai lumii. Nu i-a iesit mai nimic din promisiunile de la inceputul mandatului si sa nu uitam uriasul val de simpatie generat de imensa asteptare din partea end-userilor, cetatenii simpli, ce la o adica l-au votat DOAR pentru SCHIMBARE (a new deal).

https://sorinplaton.wordpress.com

Schimbarea, ca de fapt oriunde altundeva in inechitabila lumea a prezentului  „este decat” o biata figura sterila de stil. Schimbarea, reforma, modernizarea sunt termeni abili folositi doar in procesul de manipulare si zapacire a publicului si nimic mai mult. Ori ce schimbare ar fi de acord sa patroneze un descendent Rotschild, cand de fapt acesta stie ca se va solda teoretic cu reducerea tainului de resurse ce-i intra in conturi din sclavajul practicat? Cine isi va taia de buna voia craca dintre picioare din randul oligarhiei mondiale? Va spun eu. Nimeni. Iar restul se va juca doar de forma. Se va incerca pana la plus infinit sa se cosmetizeze ihorozitatea outcom-ului capitalismului, dar atat. O schimbare de fond se va produce doar in urma unui cataclism de proportii planetare, ce sa genereze colateral o puternica dezorganizare in procesele de supraveghere, control si subjugare a tertilor. O distrugere masiva de sisteme de energie, logistici economice si infrastructuri militare, reduceri masive cantitative de populatie, dezastre climatice ori cosmice, etc.

https://sorinplaton.wordpress.com

Pana la un astfel de eveniment insa totul va ramane cum am stabilit… Si apoi piramidal pe scara in jos, pana la nivel de arendasi locali-regionali, toti vor tine cu dintii de pastrarea status-qvo-ului egotic favorizant. Doar o lovitura externa (logicii si normalitatii planetare) de forta va putea crea bresa prin care sa-si faca loc premisele reconstructiei unei lumi noi, mai drepte si fair, daca vreti. Dar pana atunci, tot cu sclavajul si iobagia inainte.. Realitatea vietii noastre de zi cu zi sunt dovezile irefutabile ale sclavie mondiale ce-o traim… Noi singuri nu putem face nimic impotriva sistemului deoarece sistemul este de asa natura organizat si setat incat sa previna orice organizari de masa critica ce sa-l poata afecta major „din interior”.  Orice cracneala din rand iti rezerva aprioric si automat stampila de terorist sau de nebun in frunte din partea puterii, care-o fi aceasta… Asa ca ne va mai ramane „pragmatic” doar speranta ca omuletii verzi in coproductie cu God, eventual cu Viracocha sa-si dea mana peste noi si sa ne puna lumea la „pasteurizat”…

https://sorinplaton.wordpress.com

Auzi tu la dansul Obamutzu, cica trebuie noi (I mean yankeii ca lor li se adreseaza discursul) trebuie sa producem noi multe locuri de munca pentru reducerea somajului.. Hilar nu? Adica stie orice florareasa din Chitila ca in neoliberalism noile locuri de munca nu apar prin dictat, chiar si-n domenii „bugetare”, cat prin cerintele „mainii nevazute” ale pietii. Cu alte cuvinte afacerea potentiala creaza indirect locuri de munca si nu necesitatea locurilor de munca creaza obligativitatea crearii unui business.. Cam in asta consta sistemul normal al capitalismului salbatic ce-l traim, sa nu ne ascundem dupa deget. Asa ca nu este destul de clar in aceste conditii, mai ales crizate economic, daca maestrul Obama va fi capabil sa se achite de promisiune… Ori poate mai simplu va fi sa zica  „domnilor eu am incercat, dar sistemul nu a fost de aceeasi parere”.. De aceea zic ca la conducerea US ar putea fi si Kunta Kinte, Jesus, Nero…degeaba…rezultatul va fi acelasi cat sistemul va ramane acelasi.. Noi romanii insa, cu rezerva de intelepciune trasa din logica caprei vecinului, tragem speranta ca in cel mai scurt timp, da-de-o incepe meteoritii curatenia generala si pe pamantul nostru de kakao..

Auzi tu la el „…We were sent here to serve our citizens, not our ambitions. So let’s show the American people that we can do it together….”…””Dara” vorbeste gura(!)..ca e pe gratis…”

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Barack OBAMA (-nisme)

  1. cobon zice:

    Excelent! (Articolul, nu ce face Obama:)
    Tine-o tot asa. Poate reusesti sa schimbi mentalitatea celor de care depinde schimbarea: aia cu armele si „inteligenta”…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s