4 răspunsuri la Spre RO-modernitate in zbor razant…

 1. Jethro zice:

  Salut,
  Pot sa preiau articole de pe blogul tau pe „l’Avant-garde”?

  Apreciază

 2. Sibilla zice:

  Angajatii lui Frunzaverde nasc pui vii, pe care îi hranesc cu lapte si miere de la consiliul judetean. De * succesuri *, tovarase Frunzaverde, de * succesuri *, halal !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/02/05/angajatii-lui-frunzaverde-nasc-pui-vii-pe-care-ii-hranesc-cu-lapte-si-miere-de-la-consiliul-judetean-de-succesuri-tovarase-frunzaverde-de-succesuri-halal/
  De ce nu se sesizează DNA, ANI, Curtea de Conturi a României să facă oareşce verificări ? Cu siguranţă că Frunzăverde, Băsescu or ştii ceva, doar sunt din ograda lor, cea de * succesuri * !
  Sibilla

  Apreciază

 3. GabiB zice:

  Eu cred ca problemele legate de sentimentul national sunt mai degraba un efect decat o cauza a ceea ce suntem noi acum sau a pozitiei relative in care ne situam fata de cei cu care dorim sa ne comparam. Statul, simplist vorbind, este un summum al celor ce reprezinta masa critica si aici ma refer la calitatile ce definesc in general un individ: caracter, atitudine si alte asemenea. Una din sursele problemelor statului roman este clivajul intre cei care sunt inca afectati de virusul comunist cu bresele adanci lasate in mentalitatea romanului (chiar daca sunt dur as aminti despre sindromul pomanagiului care crede ca are drepturi dar nu si obligatii, caruia statul i-a dat zeci de ani job si casa fara sa creeze mari probleme beneficiarului acestora) si cei care incearca si chiar reusesc sa dobandeasca o mentalitate moderna de tip occidental. Raman la parerea ca o sursa sigura desi poate cam lenta pt a deveni ceea ce visam este dezvoltarea individuala, statul ocupandu-se doar de creerea si mentinerea cadrului necesar pt aceasta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s