Functia de „prostanacul” statului e pe maini bune…


Articol publicat initial pe portalul NAPOCA NEWS

Afirmam in repetate randuri ca Geoana este gratulat fortat si nemeritat cu astfel de apelative peiorative si ca omul este cu totul altul privit si ascultat in „carne si oase”. Dar cine sa te mai si asculte intr-o tara vesnic pusa influentat, sau de la sine, pe ura, zavistie si mistocareala? Pai nu e mai simplu sa-l proiectam virtual pe indiferent care „unul”, mai jos decat statutul nostru, astfel ca apoi prin comparatie „noi” sa parem mai culti, imaculati, eventual demni? Oare nu e similara gestica cu cea a „microbistului” spargator de seminte din tribune, degraba varsatoriu de sange nevinovat, dar si ala doar din cuvinte, intodeauna stiind mai bine sa aplice lovitura, sa dea pasa, ori sa marcheze punctul decat cei de pe teren? Pai nu a fost mai simplu ca „noi” gozerii sa dam suturi in burta unui om prabusit „prin piedica” in colb…si asta la gramada, ca sa nu fim vazuti si contabilizati ca „antiG”, putand lasa loc de buna-ziua daca la o adica se schimba vremurile?… Si uite asa din aproape in aproape lui Geoana i s-a fabricat artificial o imagine pe post de brand, majoritar neadevarata..

https://sorinplaton.wordpress.com

Ca a facut MG greseli nenumarate „pe urma”?.. Da cine e cel ce nu greseste azi, ca numai acela este indreptatit sa ridice de jos si arunce in victima, piatra biblica?! Oare chiar suntem cu totii docti, sfinti, autentici si nemaipomenit de acordati momentului nostru mizer, incat sa ne permitem cu usurinta superficiala sa diabolizam un destin poate nevinovat?..

Nu as fi scris acest articol daca Geoana „ramanea la putere”, pentru a nu fi acuzat de ciracii ce-l lingeau in gur, sau de cei care poate ar fi vrut sa ajunga in acesta pozitie privilegiata, dar erau tinuti la rand.. cum ca ridic osanale de tip cult a personalitatii… Ei bine azi o fac singur, deoarece totii „cantidatii” la postul de hartie igienica la sursa Geoana, urgent s-au translatat spre cacastoarea candida a lui Victorica Ponta… Revin asadar la subiectul Geoana spunand ca multi (de fapt putini, ca „cei multi” de regula sunt jogodiiotii) il vor regreta. Nimeni nu putea sa faca mai mult decat dansul. Ponta nu va face mult mai multe, deoarece „fondul” (activul) ce la votat va ramane acelasi, respectiv fondul nu l-a pus in functie dintr-o scapare masochistica, ca mai apoi „zanatecul” sa se apuce sa-l decapiteze (reformeze)… Ca nu a avut maniere Geoana? Discutabil.. Nu a avut maniere de mardeias grobian, de oprisanism, de mazarinism, de vanghelism, de mitrism, etc.. a avut insa maniere de gentilom diplomat, norme ce nu dau bine la un popor rudimentar si necivilizat ca al nostru.

https://sorinplaton.wordpress.com

Sensul acestui articol este insa altul. Ziceam in preambul ca functia de prostanac, ca si cea de saltibanc de pe la curtile regilor atemporali, se vede treaba ca musai trebuiesc ocupate. Asadar de dupa Congresul PSD, Geoana a fost inlocuit in „functie”, de cine credeti…d-lor si d-lor, tocmai de Maria Sa domnitorul marin T. Basescu.. Acum apelativul de prostanac l-am atribuit din eleganta, ca mai firesc ar fi fost poate cel de imbecil, ori nu stiu ce om normal la cap, ce se intituleaza prin frauda  presedintele tuturor romanilor, poate face afirmatii de genul „99% din romani sunt iubitori de manele”.. Eu cred ca ori nu e dansul normal la cap, ori daca are drepate, cei 1% ar cam trebui sa ne facem sepukku, ca de nu ne vor manca urechile salamistii si copii minune, in scurt timp.. De fapt ce zic eu presedinte imbecil, cand natia ce l-a pus in functie este partasa in proportii egalitare de aceasta stare de fapt… Auzi tu la dansul .. ca doar 1% suntem total anti-manele si anti-exacerbarea lumpen florei societare… Trebuie sa ma frec bine la ochi si sa ma ciupesc ca sa ma asigur ca nu visez…suprarealist…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Functia de „prostanacul” statului e pe maini bune…

  1. Pingback: Cine ne reprezinta in exterior.. Diplomati, pe bune?? : WaZup! Asia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s