Destructurarea natiunii este in grafic


Ultima initiativa marca PDL-Basescu via Roberta Anastase, manechina ratata, de a dezincrimina consumul de droguri, pe langa faptul ca denota obtuzitate politica, lipsa de moralitate, de imaginatie si perspectiva, pune in plus cruce structurii noastre societar-civice. Ati asigura un debuseu pe piata politica incercand miseleste sa fortezi mana tinerilor, mimand apropiere de „nevoile si doleantele” acestora, denota in plus iresponsabilitate, ori chiar initiativa antinationala. Tinand ocupate astfel de falii societare presupune ca „iti” creezi un spatiu liber si conspirat de manevra pentru a-ti permit a conduce apoi dictatorial-despotic tara,… dupa model US. Si acolo, unchiul si matusa Sam impusca doi iepuri odata, tinand tinerii „furiosi” sub control, via dependenta lor de halucinogene (ce tot divizii ale statului posibil le controleaza), iar pe de alta parte implicandu-se activ in „securizarea” terenurilor cu mac din America Centrala (Cartelul din Medelin) ori a canepii indiene din Afganistan, controland si „impozitand” activ afacerea.

Totusi nu imi imaginam ca noi prin nevoia de modernizare accelerata a statului, sa achiesam in primul rand la importarea defectelor si lesturilor sistemului de societate „ales” drept model. Bun, si cine va fi facut responsabil pentru situatia de „no men land” ce o vom construi indirect, permitand spiritelor imature sa se refugieze in droguri, in beatitudinea ecstatica, ca mai apoi in plin sevraj si lipsa de bani, sa se apuce sa dea in cap oamenilor „normali” pentru ai jefui… Cine va raspunde pentru accentuarea sentimentului de nebunie in populatie, ce, ca si chelului, doar tichie de margaritar ii va lipsi, la respectiva ora. Oare aceasta este solutia pentru problemele ridicate de catre tineret? In lipsa programelor de integrare sa le oferim la schimb „paleative” ce sa-i tina ocupati? De ce sa le dam de munca sau case de locuit cand mai ieftin si poate mai profitabil iesim din afacere daca le bagam pe gat droguri.. nu?

https://sorinplaton.wordpress.com

Pe de alta parte cum adica vine aia cum „consumatorul de droguri este o victima” ca nu inteleg? L-a dus cineva pe consumator cu forta la prizat si injectat in vena? Oare nu cumva tot statul prin carentele sale creaza un mediu ce sa impinga in subsidiar tinerii spre acest gest poate disperat, desi la inceput poate fi s-un episod de epatare in cadrul maturizarii si pozitionarii fiecaruia in societate? Oare chiar am devenit atat de iresponsabili si inerti sentimental, incat pana si copii nostri sa ne devina dispensabili?.. De rau am ajuns atunci!.. Si va anunt ca totusi suntem doar la inceputul calvarului…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Destructurarea natiunii este in grafic

 1. haos si droguri asta vor …..politicul…

  Apreciază

 2. Petrisor zice:

  Eu nu stiu de ce ne uitam in gura aceste pitipoance ca duduia Roberta Anastase. fata asta este o analfabeta si o habarnista in ale politicii si ale vietii

  Apreciază

 3. varu ion zice:

  Ba suntem pe la miju’ calvarului, pentru ca a incepuut imediat dupa ’89. Destructurarea a inceput cu lovitura de stat, a continuat cu privatizarea fortata a resturilor economiei romanesti, a implementarii modelului american social (bande de cartier, drogati si hip-hop care sa penetreze in cultura tineretului etc). Aceste inceputuri s-au facut prin fsn, psd, pd, taranisti, liberali. Ca pana la urma doar fetele politicienilor de la putere se schimba, nu si securistii sefi, lojistii sau lobystii. Deja granite nu mai avem, cetatenii nascuti aici au mai putine drepturi ca nomazii de ieri(tiganii) si de azi(arabii, chinezii s.a.). Acum avem si scut, putem sarbatori prin…drogare in masa. Sa traiti bine!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s