Oscar 2010 de kakao: „The Hurt Locker”


Jenant pana unde a stiut sa ajunga apologia militarismului si minciunii in societatea democratiei globale. Insa sa promovezi prin „mijloace specifice”, ca o tema-subiect imorala si neechitabila in raport cu cetatenii mondiali tertzi sa intre in panoplia trend-setting-ului, denota ca in impunerea interesului celui ce conduce „carutza Babel” nu se cer prea multe scrupule. Intretinerea unei armate de ocupatie pe aiurea (ce sa subsumeze costuri si contracte in favoarea complexului militaro-industrial, lobistul numaru’ unu in US) trebuie sa vina ca o cerinta a … publicului.. si de aceea un subiect lacrimogen despre nush ce acte secventiale de eroism, caduce prin prisma cadrului general, tinde sa impuna un occidental „must have” (must see) in randul maselor manipulate de la baza societatii.

https://sorinplaton.wordpress.com

„Mama ce tari si nemaipomeniti suntem noi, astia ce conducem lumea”.. „Numai noi contam in ecuatie”.. „Numai noi avem dreptul la imagine, la sentiment, la autenticitate, la..viata”.. Iar industria mass-mediei face totul in aceasta directie. Ne uniformizeaza in gusturi si asteptari. Ba mai mult… ne induce subliminal si raspunsurile la intrebarile „noastre” existentialiste. In stilul asta „maine-poimaine” yankeul mediu se va considera indreptatit ca si mesianic; va crede cu putere in „ursita” sa de „civilizator martir” al junglei, unde prin jungla intelegem orice nu este US sau UE…  

La fel au procedat diviziile „psi” naziste si aliate in WWII, astfel ca cel mai mare agresor de hitleristi si imperialisti niponi ajunse-se sa fie Mighty Mickey Mouse … Ei bine azi avem un alt „michi maus” in persoana lui The Mighty Hurt Locker…

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Oscar 2010 de kakao: „The Hurt Locker”

 1. fanu zice:

  http://www.gandul.info/magazin/the-hurt-locker-dezamorsat-de-genistii-romani-oi-fi-tu-american-dar-respecti-procedurile-ce-naiba-5727018

  si asa capitalismul american cu tatuajul fascismului si cu gandul la marxism a mai dat o lovitura globului si eventual tarisoarelor…

  Apreciază

 2. Mihai Onescu zice:

  Acum am priceput de ce femeia română indiferent de vârstă sau opţiuni telectuale iubeşte înainte de toate filmu de propagandă cu soldăţelu american aflat înaintea reacţionarilor cu priviri duşmănoase dar mai ales cu multe resurse de petrol.

  Dintr -o ereditate covivă acelei aşteptări cu privirea sus către coada încovrigată avioanelor americane care a fost subit şi cinic spulberată de bocancu soldăţoiului rus, care după o beţie cu soldăţelu american, pe care l -a lăsat la vatră mut înaintea estului, şi -a pus amprenta peste ţinut.

  Acum că s-au schimbat vremurile şi mai ales după beţie soldăţelu american s-a trezit cu aroganţa unui nou avatar în freză de jandarm al globalizării iarăşi trezeşte un libidou” femeilor românce că doar nu -i aşa mioriticul soldat român săracu nu face proba virilităţii ecstaziante a soldăţelului american.

  Apreciază

 3. Ecaterina Bigalau zice:

  Da deci eu invatat rromana az noapte deci foarte important limba si tara si foarte respectat si important tara rromania.
  Deci am foarte rusine pentru cistigat oscar deci scuze marele analist cinema Ecaterina Bigalau ( 😉 ).
  deci pe viitor academia v-a intreba specialist Bigalau inainte de decizia premiu.
  Deci multumesc ff mult ptr critica si salut traditional rromanesc HAOLES BAOLES!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s