Ne paste destinul Poloniei…


Sub rezerva ca anumite departamente de prognoza strategica exact la modul cum am pus eu problema in postarea anterioara o fac (identificand ca teoretic posibile cele mai neverosimile situatii, pe care apoi le argumenteze sau sau le neaga pe baza de probe ce le culeg pe parcurs) as incerca sa sugerez in continuare niste teme pe care singuri (…”cititorii” mei din „servicii”) sa le introduceti in ecuatie:

1.Polonia (ca si Romania de altfel) reprezinta inca din anii 1600 „o nuca tare si-n gat” pentru Rusia.

2.Polonia in nord (ca si Romania in sud de altfel) reprezinta avangarda nu atat a NATO cat a USA.

3.Din blocul european estic numai Polonia si Romania sunt piloni de rezistenta in fata hegemonismului imperial rus, ce iata azi a metamorfozat din amenintari militare in santaje economice (energetice), deci este firesc ca Polonia si Romania sa fi in centrul maxim de interes pentru o Rusie ce se vrea superputere, dar ce nu mai are la dispozitie atuuri tehnologice atomic-nucleare (dezarmare, lipsa de finantare), sau militare conventionale (lipsa finantare, invechire logistica).

4.Comunismul sovietic nu a fost un factor de pervertire umana in perioada 45-89; panslavismul de sorginte ruseasca, in schimb a fost. Asa s-a ajuns azi ca experimentul numit comunism, dintr-o postura autentica de evolutie a societatii umane sa fie denaturat si asociat opresiunii interumane si interstatale.

5.”Tancurile si avioanele” pot fi inlocuite in scurt timp in caz de deteriorare, resursa umana in schimb mai greu. Aceasta a fost ratiunea masacrului de la Katyn; aceasta ar putea fi ratiunea „masacrului” de langa Smolensk. Oficial oricum nu se va da niciodata o astfel de concluzie, ca ar fi pe post de declaratie de razboi; neoficial s-ar putea constitui un factor de negociere si santaj in favoarea „lumii civilizate”.

6.Destul de rar se iveste oportunitatea tactica ca un procent majoritar de lideri „adversari” sa se gaseasca intr-un acelasi timp, intr-un acelasi loc, cu atat mai mult cu cat „locul” este foarte penetrabil.

7.Exista inca din anii 70 disponibilitati tehnice militare in Rusia (dupa cum si-n US) de a se proiecta de la sol sau de pe sateliti cu anumite fascicule concentrate, incarcate energetic, ce fie ard la propriu sistemele de control vizate, fie le decalibreaza; ca urmare o altitudine de 500 m dictata dela turnul de control, in realitate poate fi doar …50 de m.

8.Avioanelor Tupolev, cel mai bine le cunosc punctele slabe constructorii lor.

9.In rationamentul de mai sus pres. Basescu dupa acceptul desfasurarii scutului reactiv US este la fel de vizat de un „accident”, posibil si de locomotiva prin lifturile vreunui hotel, precum defunctul Kacinski.

10.In geopolitica ultimul factor luat in considerare sunt scrupulele.

11.Cineva ma contraargumenta prin netosfera cum ca rusii nu sunt prosti, ca daca ar fi in spatele unei astfel de operatiuni speciale, de ce sa o faca in „spatiul lor vital”, incriminandu-i. Iar eu zic, ca tocmai pe principiul negarii negatiei, dar si a talentului lor recunoscut de mari sahisti (proiectii secventiale si etapizate) s-ar califica la un statut de „mari semne de intrebare”.

https://sorinplaton.wordpress.com

Intr-o concluzie preliminara Polonia si Romania sunt pe cont propriu la rascruce de imperii si interese. Pentru moment nu sunt singure, prin dinelul de la Praga, Obama dand semnalul ca sunt impreuna cu noi (si ca desfida politicianismul „pragmatic” a vechii Europe, santajata de resursele energetice rusesti). Ca urmare Polonia si Romania se impune a se constitui in nucleul unei neoficiale „Mici Antante” in cadrul UE si NATO, menita a-si apara una alteia mai eficient spatele. Parerea mea monserilor…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Ne paste destinul Poloniei…

 1. EXTRAS DIN VOLUMUL CREAŢONISM ŞTIINŢIFIC ARHEOLOGIC,ISTORIA
  NEFALSIFICATĂ A OMENIRII,MANUAL INTERNAŢIONA,

  CERCETĂRILE EXPERTULUI JUDICIAR TEODOR ARDELEAN SPECIALIST
  ÎN STUDIUL DOCUMENTELOR ŞI FENOMENELOR CU PRIVIRE LA
  REALITATEA LUI ISUS CRISTOS

  D E S C O P E R I R I S E N Z A Ţ I O N A L E

  I. CUM S-A DESCOPERIT ORIGINALUL SCRIPTURII -PROFEŢIE CARE VORBEŞTE DESPRE ISUS CRISTOS şi spiritele din Univers,
  FAZA I-a : PRIMA DESCOPEIRE
  Piesa arheologică, descoperită la Zărand- România cu imaginea lui Dumnezeu,Isus Cristos şi Lucifer conţine sute de picturi.şi mii de pagini text . Informaţiile transmise , comparate cu informaţiile din Biblie ,în special, din Noul Testament ,sunt atât de asemănătoare, încât face impresia că „cineva „a realizat piesa pe baza textului din Biblie ,sau, invers , a scris Noul Testament pe baza informaţiilor de pe piesa arheologică..Asemănările se opresc la imaginea lui Isus Cristos ,Cele mai apropiate figuri din picturile bisericeşti nu conţin exact imaginile de pe piesa arheologică .Justificările sunt corecte,dar.. sunt justificări.Se remarcă necesitatea unor dovezi suplimenatre care să confirme ori să dovdească inexistenţa lui Isus Cristos.
  În 27 august 2013 ,cînd reciteam manuscrisul ce constituie volumul Creaţionism Ştiinţific,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional pentru a-l da la tipar, autoverificându-mi textul, am căutat în Biblie cuvintele imprimate pe Piesa Arheologică în momentul în care Isus Cristos ,pe cruce ,cere apă ostaşilor care-l păzesc. Am rămas pur şi simplu blocat !

  CUVINTE SCRISE PE PIESELE ARHEOLOGICE CA „PROFEŢII,pentru viitor REGASITE ÎN NOUL TESTAMENT CA PROFEŢII împlinite.
  Iată,cuvintele pronunţate de Isus Cristos,răstignit pe cruce,regăsite în textul scris pe piesa arheologică şi în sunetele transmise de computer :
  … CA(cană),O,IA, ODAT,OLEC,DĂ,MIE
  Prin aceste cuvinte Isus cere soldaţilor care-l păzesc să ia o cană cu oleac de apă,să I dea o singură dată ( vezi Partea VI fig. 23 „ .D TEXTUL de pe piesa arheologică Marea Profeţie „)
  Am căutat cuvintele în Evanghelii pentru a MĂ CONVINGE CĂ ÎNTR-ADEVĂR ACESTEA SE AFLĂ SCRISE ÎN BIBLIE. Nu le am aflat. Evangheliile transmit numai sinteza fenomenului Exemplul:În Ioan Capitolul 19 vers, 28 este scris :„ Isus,care ştia că acum totul s-a sfârşit, CA SĂ SE împlinească Scriptura„a zis: MI-E SETE” Ostaşii au pus într-o ramură de isop un burete plin cu oţet şi I l-au dus la gură”.
  Observaţi:
  -substantivul Scriptura este scris cu literă mare,ceea ce înseamnă că în realitate este document unic,substantiv propriu.
  -Cuvintele ”ca să se împlinească Scriptura” au caracter imperativ: ESTE O PROFEŢIE .Un ORDIN CE TREBUIE EXECUTAT DE ISUS CRISTOS ŞI DE OSTAŞI.
  Sfântul EVANGHELIST Ioan nu dă nici o explicaţie .Ce înţelege
  prin „Scriptură „ ? Unde se află ? Cine este autorul ? În ce limbă e scrisă? Cu ce alfabet ? Pe ce suport material ? De când datează?
  Înformaţiile din Scriptura-Profeţie, regăsindu-se în Vechiul Testament , primite de prooroci prin acţiunea Duhului Sfânt , e dovadă că aceasta se află pe Sfera Cerească,în exteriorul materiei ce formează Universul nostru . Isus Cristos avea cunoştinţă despre înscris.Ostaşii nu-l cunoşteau L-au executat automat.
  – În Ps.69 vers. 21 se spune : „Ei îmi dau oţet” Deci , se confirmă existenţa înscrisului, a Scripturii cu caracter imperativ la care se referă Isus Cristos.şi la actul ostaşilor să-I dea oţet în loc de apă.
  – În Matei Cap. 26 vers 24. Isus spune din nou : Negreşit, Fiul omului Se duce, după cum ESTE SCRIS depre El (Isus Cristos nu se referă la Vechiul Testament,unde , pe lângă multe alte informaţii, se află şi informaţii care vorbesc despre El,ci la documentul-profeţie în care subiectul principal este chiar El..Noul Testament nu a existat în timpul vieţii Sale, pentru a presupune că, Isus se referea la acest document)
  Din aceste informaţii se desprinde ideea clară şi categorică : „undeva” ,există un document cu informaţii despre Isus Cristos şi colateral depre spiritele din Univers .. Biblia numeşte acest „Document „ SCRIPTURĂ. Credincioşii o consideră „obiect” sfânt sau sacru.
  Vechimea şi originea cuvântului Scriptură nu sunt cunoscute . Cercetările făcute de altii, şi nu de subsemnatul , arată: cuvântul sa aflat în limba greacă veche…Ca atare , cuvîntul Scriptură provine din perioada Indo-europeană auzit de coducători ai triburilor greceşti, când se aflau în spaţiu fostei Dacii,
  În Dacia ,două sau mai multe cuvinte, fiecare pronunţat independent, exprimând un fenomen cunoscut,când se refereau cât de cât la un fenomen nou, necunoscut,erau asociate pentru a da nume acelui fenomen.
  Studiind cuvântul scriptură,după tehnica formării cuvintelor din Ţara Zărandului, am descoperit :este format din trei cuvinte
  a) Scripta=scripte :substantiv la feminin… Ţărănimea română ,la singular, spune Script.Prin script se înţelege un document scris format din semne de litere şi cifre,sunete şi,picturi.Reţineţi: scriptul nu conţine numai texte scrise ci şi alte moduri de transmitere a informaţiilor (În Dicţionarul Lmbii Române Literare din anul 1957 nu există cuvântul script ci numai scripte )
  b) u= cuvânt care redă acţiunea cuiva,în speţă , a lui Ra :Scriptu lui Ra
  c)Ra =Numele lui Dumnezeu din religia dacilor Exemplul ( Părntele G-Ra-divus )
  Deci,Script-u-Ra însemnă
  -SCRIPTa sau scriptu format din semne ce semnifică litere ,cifre, sunete şi picturi ce redau forma fiinţelor şi a lucrurilor .
  -u ( a Lui ,a celui cu numele de Ra)
  – Ra autorul scriptului.
  Cele trei cuvinte pronunţate împreună se redau intr-un singur cuvânt: SCRIPTURA
  Pe Crişul Alb, deasupra Templului Sfânt al Edenului ,s-au descoperit, de Expertul judiciar Teodor Ardelean ,mai multe piese arheologice ,între care se află şi Piesa „Marea Profeţie „ Aceasta piesă conţine profeţii despre Isus Cristos identice cu cele din Vechiul şi Noul Testament. Concetrează toate semnele din Scriptul lui Ra:semne ale literelor,semne ale cifrelor,semne ale vocilor ,semne ale melodiilor, semne care redau sub formă de pictură imaginea fiinţelor şi a lucrurilor.Tratează pe larg aceleaşi teme din Noul Testament ,dar sub formă de profeţii..
  Piesa arheologică de la Zărand-România ,conţinînd informaţii similare Scripturii care s-ar afla pe Sfera Cerească,în afara materiei,(în afara Universului ) ar fi al doilea exemplar al Scripturii originale!
  Astfel există două înscrisuri-scripturi:
  a.Scriptura-Profeţie care a prevăzut toată activitatea lui Isus Cristos,( inclusiv după înviere) ,păstrată pe Sfera Cerească . .(nevăzută de oameni )
  b.Piesa arheologică-profeţie (Scriptu- lui Ra ) ridicată de subsemnatul de pe Crişul Alb,hotarul comunei Zărand jud.Arad România.
  Informaţiile de pe Scriptura-Profeţie din cer, ajunse la scadenţă , fiind regăsite ca împlinite în Noul Testament , iar acestea corespunzând cu informaţiile de pe Piesa arheologică-profeţie sunt dovezi că cele două profeţii (de pe Sfera Cerească şi de pe Piesa arheologică de la Zărand) sunt identice ca denumire (Scriptu-lui Ra ) şi program de activităţi pentru Isus Cristos (posibil chiar ca semne ce redau acelaşi cuvânt)
  Acestea ,se deosebesc de Biblie prin:
  a )Pe piese, fenomenele sunt descrise în amănunt ,ca profeţii .
  b) În Biblie fenomenele împlinite sau neâmplinite sunt consemnate sub formă de sinteză
  Pe piesa arheologică unele cuvinte sunt relatate prin prima literă din cuvânt Exemple: Z reprezintă prima literă din cuvântul lumină Profeţiile pe piesa arheologică sunt redate ,uneori , sub formă de dialog şi monolog..Această metodologie scoate în relief frământările sufleteşti , contradicţia dintre duhul lui Dumnezeu şi duhul lui lucifer cu propunerile şi motivaţiile pe care cele două duhuri le fac sufletului pentru a smulge decizia ce exprimă adevărul sau deciza care ascunde adevarul.(A se vedea tainele aceastei probleme în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţionl,Partea a V-a Spirite şi Materie )

  FAZA a II -a :PRIMELE PAGINI TEXT DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ „ MAREA PROFEŢIE”
  Piesele arheologice ridiate din Crişul Alb au fost aduse de la Arad .După curăţire de noroi au fost fotografiate în atelierele Poliţiei Arad ,de Poliţia Arad, comisar dl. Moldovean şi subalternii d-sale. Piesele s-au fotografiat din diferite unghiuri.În total s-au realizat, în prima fază 199 fotografii.In faza doua,s-au executat , pentru piesa Marea Profetie, încă 12 fotografii Toate fotografiile au fost puse pe disc magnetic obişnuit S-au examinat pe ecranul computerului cu ochiul liber şi cu lupa
  Pe ecranul computerului apărea un anunţ :SA DESCOPERIT CEVA DEOSEBIT ,dacă sunt de acord să continuie investigaţiile. Am spus: Da !. (Nu ştiam şi nu ştiu la ce se referea acest anunţ)După aproximativ un an de la data fotografierii pieselor , computerul transmite primele pagini text scris pe mii de pagini. şi melodia simfoniei a IX-a Scherzo de Beethoven. (Ulterior am constat că toate fotografiile deschise cu un anumit program conţin texe scrise intr-o limbă necunoscută).
  Primele texte fac parte din segmentul de 959 pagini,care aparţin informaţiilor de pe o faţă a piesei arheologice cu 10439 pag. format A/4.Din acestea ,întâmplător (deşi întâmplare nu există ), am împrimat pe hârtie paginile cu numărul 951-978 (publicate în volumul Strigăte din Eden.,Limba,mitologia şi religia daco-geţilor. Ed.I si II . Tipografia Tutimex Arad ISBN 978-973-o-05919-9 Paginile conţin trei categorii de informaţii:
  a.declaraţii de natura cercetărilor penale luate asupra activitătii unui zeu
  b.arătarea zeului care după ce a murit a înviat şi a discutat cu ucenicii săi
  c.coborârea Duhului Sfânt .
  Cuvintele textului apărute pe ecranul computerului sunt de trei feluri:
  – unele identice cu cele din graiul ţărănimii române din Ţara Zărandului,
  – altele aseamănă cu eele din graiul tărănimii române din Ţara Zărandului,ca ascedente ale acestora Astfel , s-a descoperit că imaginile de pe piesa arheologică conţin informaţii din activitatea lui Isus Cristos. Textul transmis de computer conţine desluşit , în declaraţiilor martorilor şi studiul acestor declaraţii ,luate de procurorul Buz D (Dumitru ?) de la martori, numele de Râţu,Riţu,Cristos,Hristos De asemenea Ra numele lui Dumnezeu Deci, această parte,text,de pe piesa arheologică, dovedeşte că picturile vizibile cu ochiul liber sau cu lupa reprezintă pe Zeul cunoscut azi cu numele de Isus Cristos
  – o categorie de cuvinte se deosebeşte de tot ce se cunoaşte.Sunt cuvinte din graiul Edenului(probabil pierdute de vocabularul ţărănimii daco-traco-….. române care a trăit pe teritorul Daciei.)
  Cuvintele idientice şi asemănătore cu cele de la Zărand , traduse sau nu de computer , consderate „cuvinte cheie „au fost comparate cu versete din Noul Testament unde se descriu evenimente bine determinate.Ele formează obiectul cercetării sub aspect penal pentru cunoaşterea adevărului imprimat pe piesa arheologică Marea Profeţie ( Scriptu-t lui Ra.) şi informaţiile Noullui Testament..

  II .CERCETAREA ÎN PENAL AL LUI ISUS CRISTOS
  ÎN ANALIZA EXPERTULUI JUDICIAR TEODOR ARDELEAN.
  Descoperiri senzaţionae.
  Documentul , Piesa arheologică , conţine fotografiile unui Zeu, alături de imaginea lui Ra şi a lui Lucifer.De asemenea,zeci de fotografii ale Zeului pe Terra,răstignit,inviind şi ridicăndu-se la ceruri (pe Sfera de unde venise )
  Declaraţiile ce vor fi date ,peste mii de ani, de martori,frământările şi concluziile procurorului care anchetează cazul şi examinarea acelor evenimente de către expertul judiciar Teodor Ardelean.
  Textul arată categoria socială din care va face parte martorul ,locul,anul şi data naşterii.(data naşterii conţine un semn care indică secretul venirii Zeului pe Terra). schimbul de cuvinte dintre martor şi procuror , când cei doi sunt cunoştinţe sau declaraţiile martorului sunt opuse intenţiei procurorului .Ancheta este tendenţioasă.
  Redăm ,exemplificativ ,de pe piesa arheologică, cuvintele care conţin cercetarea penală , transmise de computer de pe 10439 pag. ,cât formează o parte din sulul piesei arheologice descris în volumul „Strigate din Eden” ed.II Tipar Tutimex ISBN 978-973-0-05919-9 :
  a. pag. 157 rând 1 – pag. 159 rd ,50;
  b pag. 107 rând 80- pag .116 rd.440
  c pag. 160- rînd 411-pag.162 rd.470
  Observaţi: paginile rândurile şi cuvintele sunt luate aleatoriu,prin sondaj, pentru a obţine informaţii globale şi certe despre tema acestui segmnt de piesă arheologică.
  Despre traducere
  În cercetare şi traducere s-au luat sub forma de „cuvinte cheie „numai cuvintele care au fost regăsite în graiul ţărănimii române şi în Dicţionarul limbii romane literare contemporane Editura Academiei române anul 1957 . Restul cuvintelor sunt prezentate în limba Edenului fara a fi traduse( aşa cum au fost transmise de computer Traducerea fiecărui cuvânt „cheie” se află în afara prantezei .

  I Pag.157 rînd 1-21: (Vezi alăturat Anexa 1 Extras din vol.Strigăte din Eden )
  1. Procurorul nervos, după plecarea martorului, meditează asupra cuvintelor pronunţate de acesta :
  – Ţc ( sunet produs de lovirea mesei de procuror.)
  – Oa! ( ţipăt de spaimă din cauza declaraţiilor date de martor )
  -.Aş ( exclamaţie cu sensul” nu are importaţă delaraţia martorului
  -Dc ( dacă ) ze (zenit .:Dacă în cerul pe verticală deasupra observatorului se află..) Rî ( Rî de la Rîţu, adeca zeul Ri ),,,
  -5.. Re ( martorul a pronunţat de 5 ori Re.Numele zeului. )
  -Yr (Ry inversat) z-â7 ( scadenţa zilei de condamnare a lui Ri. (era ţinută secret )
  Dovezi:
  – Matei Cap. IV/ /”Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu… Lucifer nu cunoştea omul şi data venirii lui Isus Cristos pe Terra)
  – Matei Cap. 27/63..Te jur pe Dumnezeul cel viu să ne spui dacă eşti Hristosul Fiul lui Dumnezeu,Isus a răspuns:Da sunt !( Reise : Marele Preot nu era sigur de idetitatea lui Isus Crstos )

  -Bz ( zgomot care-i întrerupe gândirea ) .
  -uc( constatarea concluzia )Nd + jâb (cînd nedreptatea +jâb strâmbătatea se afirma … )
  -Ua ! (ţipă de groză, a urmărilor )
  -Uş (uşa ) i ( este deschisă …) ke ( cheamă la înfăptuirea celor mai groaznice fărădelegi . S-au petrecut în istoria omenirii şi… ).
  O ! (exclamaţie de groază) …

  -Nu (negaţie )-ma( am)-vo (motive de groază )ca (rH numele inversat a lui Hristos) …
  -Hnce( încă nu este de ajuns )
  – R uz (numele Ra sub care este cunoscut Dumnezeu este uzat sau neclar )
  -Yu !( strigăt de spimă)

  OBSERVAŢI:
  1 NUMELE LUI RA a fost EXPLICAT şi folosit ERONAT , CONDUC ÂND LA UZURĂ Astfel, numele lui Dumnezeu apare diferit,de la religie la religie, Constatarea atestă autoritatea inormaţiilor de pe Piesa Arheologicp şi necesitatea descoperirii atributelor principale ale lui Dumnezeu pentru ca numele să numai poată fi schimbat de oameni (Vezi în acest sens Partea I-a din volumul Creaţionism ştiinţific arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional ”A ) DUMNEZEU SPIRIT UNIC CU PUTERI ABSOLUTE CREATORUL UNIVERSULUI „)
  Procurorul continuă :
  – J face IR( Lumină face RI).Duz (multă) -z ( lumină)
  Regăsit în Ioan:
  Cap-I/9 „ Lumna aceasta era adevărata lumină care luminează pe orice om,venind în lume .
  Cap VIII/12” Eu sunt Lumina lumii;cine mă urmează pe mine nu va umbla în întuneric ,ci va avea lumina vieţii „
  Cap.XII/ 46 „ Eu am venit ca să fiu o lumină în lume,pentru ca oricine crede în mine Mine,să nu rămână în întuneric”.
  – or.. ( sau… ) ie ( este ) Ea ( El ) J ( J=lumină ) ,or (ori) ny( nu este) z (lumină ).
  -Yui !(ţipăt de groază generat de cuvântul pronunţat „Ny”)

  -ţâR (un R mare şi un r mic…Ţâr :dimensiune mică .Vezi Vol.Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional cu exemple de formarea cuvintelor în Ţara Zărandului )
  – Duiy.. ? ( doi ? )
  Regăsit în Ioan :
  : Cap XIV/ 10-11 „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl; dar Tatăl este mai mare decât Mine „
  -Un ( unul ) zu ( zu pe acelaşi loc ) R (Ra Tatăl şi r Isus Cristos )
  – sino ( în sine)

  Reţinem: procurorul pronunţă concret substantivul propriu Ra,Rî Re ,La,Hristos de 13 ori La acest număr se adaugă aluziile care se fac , plus folosirea numelui Lumină Deci, ,acest segment de Piesa arheologică conţine informaţii despre Ra -Dumnezeu -şi despre Ri -Isus Cristos )

  Pag.158 rînd 21- pînă la pag.160 rd-79 :
  2) Un martor declară
  – ano.,(nu se arată ) .z (ziua nu se arată) lo (localitatea: )
  -noi ( noi,echivalentul pronumelui eu când subiectul îşi dă importanţa) -n ( în ..) jă ( jurul ) 9 ş( şi ) 26 )…
  – vz (văd) jb ( jâmb ) ? Q (ceva ) … E…! ( este ceva !)
  -Mă !. (mă ,)… îm (îmi) dş qc (expresie de atenţionare) 2 ( de două ori ,Această expresie se întâlneşte şi azi în lumea ţărănimii romîne din Ţara Zărandului.Se utilizează
  de povestitor: Mă!..îmi zic….)
  -Z (Lumina) o ..( o fi ) ? Eâ:q/zJ: ( El,care îşi zice lumină ?) – ABZ TTSO ( De la A la Z, vorbeşte despre Z lumină)
  Regăsit în:Ioan Cap VIII/12 „ Eu sunt Lumina lumii ..”
  Martorul continuă:
  -Eu(eu)….. da(…da ) – sbrd @ E ( zbor, cum zboară sunetul de la coarda unui instrument muzical ) pc (pocnitură din degete cu semnificaţia punerii în executare a hotărârii,în speţă deplasarea până la El)
  -Yt,e %o Loe El (Iată la 1000 e chiar El )
  ˝ -ÉŤČ J _SśVwI (Vorbeşte de lumină)
  -Zq (zice ) / Ra e cj.. ( Ra este lumină )
  – Ncă (încă ) la %o I ( la o mie este El )

  3) Procurorul :
  -Î CE (… ce ? )

  4) Martorul continuă
  – 6 Anze ( 6 exemple )
  – K (Kristos) bu.( este bun);
  Regăsit în Ioan Cap. VII vers 12 „ Noroadele vorbeau mult în şoaptă despre El: Este un om bun
  -C R:n JZ (Kristos şi Ra una sunt ); n ( au născut sau creiat )„ JZ” (Lumina Zilei )
  Regăsit în Ioan :
  1) Cap I vers1La început era Cuvântul ,şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu
  2) Cap. I vers 2 )El era de la început cu Dumnezeu
  3). Cap.I/10 „Lumea a fost făcută prin El „
  4).Cap.XIV/11: Credeti.-Mă Eu sunt în Tată şi Tatăl este în Mine
  5) Cap. XIV /6 Eu sunt calea,adevărul şi viaţa . Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine”

  Bz ( SSZ zgomot care întrerupe expunerea.)

  Martorul continuă:
  -u=an ( ,în acest an ) :cy ( aci) -4 ară( împlineşte ) Ceo Zn (Ce a spus ) 3 (3) Zs … ( zise ori spuse ….) ns (nouă)
  Regăsit în Ioan Cap. XX vers 9: căci, tot nu pricipeau că după SCRIPTURĂ,Isus trebuia să învieze din morţi a treia zi după înmormântare.)…

  Reţinem: martorul pronunţă concret substantivul propriu K,C sau R

  5) Procurorul analizează declaratiile date de martor
  In calcule acestuia apar printre altele următoarele cifre şi cuvinte:
  -R=4 (cm 6 YTC,patrat, ¼ , 3 ) I-X, -UOS R w= fk” – TEQ-L R ,Y. tit =puternic ( Ra este puternic ), 3,9 ?? (Potenţă reeşită din calculul pentru R=4)
  Z 7= 7 ( În 7 zile,,,,, ):aÂmb (îmi termin misunea ). s/u Eo (Eu nu sunt sau nu am putere să lupt cu Z lumina ) ;
  2 u (2 ACTE , TREBUIE SĂ FAC ) pne ( până )segut Ra (nu acţionează Ra). Ţn e RR ( Ţîn la ambii Ra.Ra. ,Dumnezeu şi Fiul)
  Az( acum) Boigz ( ameţesc ca de gaz )
  -ăcum ( acum ) UKZ ( la documente ) la huse (acoperitoare )ct ( câţi) tuy ( zăpăciţi) răwn (rvnesc pentru a scăpa de pedeapsă)

  -K (chemare ) 1Ne SR .( unul în şir nu are ) Cz U.( În Rugăciune nu cred
  . Scopul lor nu este rugăciunea ci ducerea în eroare a oamenilor care îi văd şi-i aud „rugându-se lui Dumnezeu )
  -Vuc (zgomot )
  Apoi, reia gîndirea :
  -Qu zur ZCA( cu zgomot zic-strigă …,să fie auziţi şi văzuţi de alţii)
  Regăsit în
  -Matei Cap. VI/5: Când vă rugaţi,să nu fiţi ca făţarnicii,cărora le place să se roage stînd în picioare în sinagogi şi la colţurile uliţelor pentru ca să fie văzuţi de oameni.
  -Mate iCap.VI/7 Când vă rugaţi să nu boloborosiţi aceleaşi cuvnte ca păgânii,cărora li se pare că dacă spuns o mulţime de vorbe vor fi ascultaţi ..)
  -O ! ( o ,exclamaţie de spaimă ! )

  – HN R HR ( Lui Hristos,ei, se adresează ): Vă rog…. ( vă rog…) Oczu Y e (Ocazia s-a ivit să arate că cred în Dumnezeu ) .
  . Regăsit în Ioan Cap.VI/64-65 „ Sunt unii din voi care nu cred. Căci Isus ştia de la început cine erau cei ce nu cred şi cine era cel ce avea să-L vândă .

  -Eu..UD (sunt transpirat complet )..

  -J Ăe ??( Data acelei zile ??) -Nu (Nu nu se arată pe piesa arheologică)Este vorba de data vanzării lui Isus Cristos ) ..
  – 7 EE .s ?? Y/an (sunt 7 Y pe an.) ????
  -K/ vânzarea SZA (Kemare la vânzarea Sa)
  Regăsit în Ioan Cap.XIII 21Adevărat,adevărat vă spun că unul din voi Mă va vinde „…
  -..AO…ZC( Ao ! strig de groază )

  – Cât ! SMT ?? O! Ă %o … că Jur Py ZZ (Câţ simt ,O! la %o ,că jură pe Lumina Zilei !
  Procurorul pronunţă numele de R,Ra, Hr in total de 9 ori.

  Vol,.Strigăte în Eden
  Pag .107 rd. 80 – pag 116 rd.440
  Procurorul continuă examinarea
  – Z-t (Lumină. t ) RŢ t (Riţu) – si Ra ( Ra)
  – Dku …( Dar) Dacă ( Dacă) C ?? UC Ri E. E pR ?? Zy (Cristos ?? este adeverit prin ucaz, că Ri este E l pR ?? Lumina )
  -C (Cristos) Da nme e za ( Da, numele este ; vrea să spună lumină ) Oa !(ţipăt de spaimă )
  Reţinem: procurorul pronunţă concret substantivul propriu Riţu,Ra, Cristos

  Pag.108 rd 90 –
  6) Un martor :yns ( ins ):
  -ya ăuz (am auzit ) zu(strigând) a oa l kk ! ( veniţi la
  mine !) Regăsit în Matei 11(26 Veniţi la Mine,toţi cei trudiţi şi împovăraţi Eu vă voi da odihnă .

  -Vu (zgomot )
  Martorul continuă:
  -O (o) sz ( zis ) Ţ ( de la Uţu) ş (şi) .- t Ra ( t RA ) !
  – w,ekîcr
  – ohz,O @ oz ,k ………R On Ok.
  .Reia aceleaşi cuvinte pe care nu le poate pronunţa In cele din urmă reuşeşte să spună
  -O Z KY H!( O zis veniţi la Hritos ! )
  7) Procurorul :
  – QE ? / 0 ?? (Ce ? Străfulgerător îi vine idee: „Eau…. Oka -okaua -metodă prin care se scoate din individ adevăruri ascunse .Este formată din cuvinte meşteşuguit alese şi folosite )Se adreseză martorului :
  -Ura i lot i fve (Bravo,sclav decăzut din drepturi şi fără bani )
  8)Martorul-sclavul :încurajat:
  – RY (Ri )
  – Ioel (prorocul Ioel -care se va naşte peste mii de ani -va spune în sinteză ideile sclavului imprimate pe pisea arheologică ca profeţie ) :
  – Isc(lăcusta )
  – Ăn aetezz ( în .., s-a aşezat )
  – Isc ocaua Ta oc (lăcusta este „ oc” măsura Ta ) Regăsit în Vechiul Testament în „Ioel Cap I /2-4”
  9) Procurorul : Exil ! ( te trimit în exil )
  Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul propriu Ra,R-ţ,H !
  .

  10) Procurorul,rămas singur meditează asupra declaraţiilor :
  – Muco (mucosul)
  – Dacă (dacă ) Tu ( el ) mai puţin de 0,1 /%o ? ( spune adevarul ? )
  -B î (bine) Z (lumină ):
  . U en %o R z/o ( în 1000 de cazuri R este lumina.…)
  – k (chemarea) un honţ ( unui hoţ).
  -Ct e ?? (Câţi sunt .? ) N (nu se ştie )
  -N ? ( din ai noştri ?) Nu !(Nu !)
  Reţinem : procurorul pronunţă concret substantivul propriu R

  Pag 109 rînd 140 la 220)
  11) Un martor
  – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ( 7 = ? ) am auzit : K Z(chemând la lumină )
  Regăsit în Fap.Apost..Cap.II vers 39: „Căci făgăduinţa aceasta este petru voi şi pentru toţi în oricît de număr mare îi va chema Domnul Dumnezeul nostru..
  Martorul continuă :
  – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Crstos,Hristos ! )
  -Ra. (Ra )—zss vi ( a zis că învie )
  ( Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
  – Oeocurorul ?? ascultă cu mare intere.
  Martorul se se bâlbâe : pronunţând
  – oo3 o Z /zle ( după 3 zile ),ad ( când ) Kj (lumina soarelui apare, ) 6 A El iaşu ( la 6 iese El iese ) a C (din mormânt )
  – ,
  Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul propriu KT= Cristos Christos,,Ra

  12 )Procurorul : mediteză :
  – IE (El este Lumina )
  – 2 şu (Şuşuie de două ori) C (Cristos) E (Este )
  Regăsit în Matei Cap.16/16

  . – Udu ? ( sunt transpirat) în banc sz (pe bancă mă aşez) Vorbeşte singur :
  -K (Kristos ). Oua ! (Ţipă de spaimă.)
  – Eu ( eu ) Ruş %o(ruşinat 1000 la 1ooo )
  -ţîu (ţin ) : r: ?? em ne 0,8 ( Ra nu emană a fi ) EE (El este ….)
  Continuă :
  -Yc ( o mică ) ves ( veste mică); Ambiggsbl,( ambiguă)Uy ! (vai ) 3 Bq după 3 zile va învia ) Această informaţie „înviere după trei zile de la înormântare „ se regăseşte în toate lucrările Noului Testament ,ca evenient real cunoscut de mulţi martori)
  -zloţi . (bani de argint. pentru vânzarea lui Cristos .Monedele de argint s-au numti zloţi .Circulau pe timpul lui Isus Cristos. Conform scrisului ,transmis de computer,de pe piesa arheologică ,vor fi folosiţi pentru vânzarea lui Cristos)
  – Oa !!! .Ţipăt de spaimă
  Regăsit în Matei Cap. 26/ 14-15,.Iuda ,s.a dus la preoţii cei mai de seamă şi le a zis :Ce vreţi să-mi daţi şi-l voi da în mânile voastre ? Ei i-au cîntărit TREIZECI DE ARGINŢI .
  .REŢINEŢIî METALUL DIN CARE VOR FI CONFECŢIONATE MONEDELE –conform piesei arheoogice -va fi A R G I N T . Monedele pentru realizarea vânzării, scrie în Noul Testament erau tot din argint !!!
  – O,azi,zob ( o,azi sunt facut zob, zdrobit)
  – i e 5 z + (Mai sunt 5 zile.) …6 Z Jar (6 zile de jar )
  – %o (La 1000) tţa (porecla ) aom ( de neom) ş (şi) uz ( fiinţă nefolositoare este adevărată )
  Regăsit în
  – Matei Cap.15/8”Norodul acesta mă cinsteşte cu buzele,dar inima lui este departe de mine”
  -:Ioan CapVI/64-65. Între voi sunt unii care nu cred.- Tocmai de aceia v-am spus că nimeni nu poate să vină la Mine,dacă nu ia fost dat de Tatăl Meu.)

  Vă rog meditaţi asupra acestei concluzii văzând activitatea celor din jurul dv. care îşi spun oameni )
  Procurorul meditează mai departe:
  -Jz (Lumina zilei )
  – kors Y ( Lumina constrânge pe toţi )??
  Reţinem : procurorul pronunţă concret substantivul propriu K .

  Pag 112 rd 220
  13) Un martor ( O femeie certată cu legea şi cu morala) intra la procuror.
  Pocurorul:Oa !(exclamare plăcută )
  – ziţio ( frumoasă) Zi ! ( spune )
  – 15) Martorul :
  – Dacă r, „RC” si ( Dacă Riţu mă râcîie )
  – Viu (viu ) .az (azi) Ra + R( adecă văzui azi,viu pe Riţu şi pe Ra)
  – Riţu este Ra !
  Reţinem : martorul pronunţă concret substantivul R , Ra şi Rîţu .

  14 Procurorul din nou se frământă şi meditează în stilul relatat mai sus. Din aceste frământări ,redate la pag. 112-116 din volumul Strigăte din Eden exemplificăm:
  a) Pag. 113 rd. 280-
  -I,H-E şz,xono,ose (:I =El , H =Hristos E =Este ) şz ( stai,opreşte ) xono şi ose (Osea va fi profet al V.T El va vorbi despre păcatele oamenilor. Vezi Osea cap. 1 şi urm. din Vechiul Testament .)
  Reţinem : procurorul pronunţă substantivul propriu H odată)

  b)Pag 114 rd, 280
  -Ra (R)astăzi (zi) yzg (iygoneşte ) loo la loo C ( contrariile.) Regăsire : Matei Cap. 21 vers 12.-13 Este scris: casa Mea se va chema o casă de rugăciune,Dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari )
  Reţinem : Piesa arheologică consemnează substantivul propriu Ra odată

  c) Pag.114 rd,300-
  -Az (astăzi) şz (rămâi,şezi ) or (ori ) frz (pleacă,). La o%o nu ( La looo de cazuri ,sguri nu pleci.Nu ţi dai demisia din funcţia ce o deţii şi prin ea calci în picioare demnitatea de om Atunci,…),zup (la închisoare ) cu ( tine )
  – ăoo ( exclamare de spaimă !. Ai fost avertizat de ce ţi se întâmplă ) BUZ D .(NUMELE PROCURORULUI )
  Vă rugăm reţineţi :
  1 ) Acest avertisment a fost şi este valabil pentru toţi aceea care au deţinut,deţin şi vor deţine o funcţie similară lui Buz D.,încât vor încălca legea.
  . 2 )Cuvintele pentru a fi înţelese în limba română ,relatate pe piesa arheologică , necesită o terapie extrem de slabă .

  c) Pag. 115 rând 430 – 116 rd. 441
  Procurorul meditează asupra şefilor lui:
  – Tus ( toţi) D !(da, ) iy ( confirmă actele sale , pentru că sunt făcute pe placul lor )
  Regăsit în :
  – în Ioan Cap.7/48 Au crezut în El vreunul din mai marii noştri sau din Farisei ?
  – în Ioan Cap. 7/49 Norodul acesta care nu ştie Legea este blestemat.;
  (Reţineţi profeţia: necunoaşterea legii şi nerespecarea adevărului nu scapă de pedeapsă .Pentru aceasta în volumul Creaţionism Ştiinţific Istoria nefalsificată a omeniriiManual internaţional , Partea a XII a Sfârşitul civilizaţiei speciei umane am descris adevaruri care necesită a fi cunoscute pentru a nu cădea , din cauza neunoaşterii , sub incidenţa acestui text din Sfânta Scriptură
  – Eu(eu) zc (zic) bl (bînd ,încet) kccăă ( oameni de nimic) ! Ei, Rk ( Ei mă râcâie ,mă provoacă ) ese (să ies ) zoi ( murdar ).
  – Na ( iată) : nu p..( nu „Pa”. ,alut ca între egali .Ei aşteapă salut numai de la mine.)
  – Ud ( sunt transpirat ) Uy ( vai), z ( ziua ce mă aşteaptă ! )

  -Rpa ( merge totul pe râpă)

  d) Pag 116 rând. 430
  -Io ( Eu )săm ( seamăn),Şe ( şi ) uuunu ( o sămânţă ) căz (căzu ) şef ( să fie şef ).Na (iată taina ) Uyu (exclamare de bucurie ) . R ( este activitatea sau voinţa lui Ra )
  Regăsit în
  – Matei Cap.XIII /23 Seminţa căzută în pământ bun este cel ce aude Cuvantul şi-l înţelege.
  -Romani Cap.IX „Dumnezeu este stăpân să aleagă „

  e) O(o) Eu (eu) 2 es ( ies de două ori ) ct ( cât ) e ( este ) z ( ziuă,lumină sau posibilitate să scap )
  Reţinem : pe acest rând din piesa arheologică substantivul propriu R se află consemnat o dată.
  Din cuvintele traduse de computer,relatate mai sus, rezultă că procurorul „Buz D” ajunge la concluzie,pe baza mărturiilor şi cercetărilor, că Galileeanu) este Fiul lui Ra .
  dar de teama curentului din cadrul mai marilor zilei,care nu au efectuat nici o cercetare , va prezenta un raport în conformitate cu dorinţa acestora.,
  Aflarea pe piesa arheologcă a substantivelor proprii ce conţin numele complet sau numai prima literă din nume (Ra,Rî,Re, Rţ,Ry,H, K,,Ri ) la care se adaugă cuvintele de lumină şi uşă ,precum şi aluziile care se fac la fiinţa ce poartă aceste denumiri de către martori şi de procuror, sunt dovezi că zeul cu aceste denumiri este zeul DIN PICTURILE PIESEI ARHEOLOGICE. Informaţiile de pe piesă se află consemnate, concentrat, în Biblie.
  Numele Zeului Ri,Riuţ Rîuţ,H. de pe pesele arheologice identificând-le cu numele Fiul lui Dumnezeu din religia creştină C-Ri-stos sau H-Ri-stos , prin textele de pe piese şi Biblie ajungem la cunoaşterea adevarului tăinuit. Zeul de pe picturile ,cu numele de Ri de pe piesa arheologică este Isus Cristos din religia creştină !
  Constatăm că numele zeului Ri de pe piesa arheologică a fost introdus fără nici o modificare în numele de C-Ri-stos şi H-Ri-stos camuflându-l prin cuvintele adăugate. (vezi aceste cuvinte relatate mai sus )
  Astfel, Din miile de cuvinte de pe piesa arheologică,CUVINTE ce ne intereseză în mod deosebit,sunt cuvintele consemnate în DECLARAŢIILE MARTORILOR ŞI MEDITAREA PROCURORULUI CARE NUMESC OMUL CE va ŢINE CUVÂNTĂRI ÎN FAŢA OAMENILOR CU NUMELE DE Râţu,RIUŢ, , RA, Hristos,Lumină,Cristos „ Ri „ Acestea dovedesc că ne aflăm în faţa Scripturii la care se referă Biblia şi Isus Cristos în persoană !. Piesa arheologică cu aceste informaţii scrise anterior potopului este document juridic,prezentabil în instanţă pentru a dovedi că omul din Noul Testament,numit Isus Galileeanu, Nazarineanu este Zeul de pe Piesa Arheologică numit Hristos …
  .Orice contestare a Noului Testament în ce priveşte identitatea dintre Galileeanu sau Nazarineanu şi Isus Cristos,Fiul lui Dumnezeu odată cu descoperirea piesei arheologice cade. Combaterea realităţii lui Isus Cristos este blocată definitiv şi pentru totdeauna de piesa arheologică. A fost găsită ca document juridic pentru ca toţi oamenii să fie convinşi că Isus Este Hristosul,Fiul lui Dumnezeu.(vezi Ioan Cap.20/31)

  III ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean cu PRIVIRE LA ARATAREA ZEULUI DUPĂ CE ÎNVIE UCENICILOR CE SE VOR DEPLASA IN AFARA IERUSALIMULUI.
  Piesa arheologică descrie doi ucenici, frati în aceaiaşi credină numiţi sorra (revedeţi din nou cuvantul Ra din Sor.Ra )Aceştia duop mii de ani SE VOR deplasa in afara Ieruslimului ,unde vor întâlnii Zeul care a inviat . Era seară .Îl vor invita să rămână la ei până a doua zi „ ca sol a lui Ra „ După rugăminţi zeul va intra in casă şi în timpul cand se ruga,binecuvântând mâncarea, cei doi ucenici îl vor recunoaşte..În clipa în care vor pronunţa cuvântul Tu ? (adică, Tu eşti Isus care a înviat ?) El va dispare.Fenomenul este descris în Noul Testament dar utilizand cuvinte mai puţine decat cele de pe piesa arheologică,
  Redăm o parte din cuvintele cheie imprimate pe Piesa arheologică pentru a fi comparate cu Luca Cap. 24 vers 13-25 din Noul Testament : cu precizarea : fotografia efectuată după piesa care aseamană unui sul (cilindru ) unele informaţii nu sunt inregistrate pe discul magnetic..De aici ,lipsa pe discul magnetic a 3.4 rânduri din Luca Cap 24 vers 13- 35.

  Textul a fost publicat in volumul Strigăte din Eden Editia II –Pag.161 rd.431-162 rd 460
  Piesa arheologică începe cu cuvântul Soraa ( fraţi în credinţa lui Ra) Eb (ebrei ), asse (aşi, cunoscători ai ) ev (evului sau epocii ,când ) z (ziua) şi jc (lumina ) ,Jc (soarelui erau spre ) sea (seară )..
  – Ac, ( Acum ) şg (subiectul vorbirii oamenilor era învierea lui Isus Cristos ) .Grupului,celor doi se va alătura şi Zeul întrupat după înviere.Aceste rânduri şi cuvintele schimbate nu se află pe disc.
  – Kî ( că) Ga (Galileeanu) îu ( exclamare pentru neaflarea cuvântului potrvit ).Euf (care inlocueşte o expresie cu alta expresie neplăcută )
  – ts (toţi ) d (despre nm ( eveniment). I (acel) şe (ce ) ţc ( atenţia le ţine ) z (ziua la) ts (toţi în procente de ) %o ( la looo )
  T (toti) uj ( de la ujină :jumîtatea timpului dintre amează şi asfinţitul soarelui ) când omenii ies în stradă pn (pînă ) seîu (seara )

  -Ia ( El) ucd (ucis,era ) B (bljin şi ). b (bun))
  -Z(zile ) u 3 (au trecut 3 zile de la răstignire şi înmormântare ).
  -Zcu (vorbeşte tot ) IE (Ierisalimul )..

  -50 N mrew( Noi 5o de stadii ( ?) am mers. ) atovrs (împreună )
  – Et ( iată) air (aci) aica (aicea la această casă) ki (mergem ) E (noi)
  – Te( Te ) afa( primim cu ) R(Ra)
  – Go( „ loc suficent „) R (Ra a dat ) E ( şi pentru tine
  Pikase J (Coborâse soarele ).
  – Uc .( am,gândit) .Nu. ( nu râmân ) Zs (am zis) d ( de).. iş (merg mai departe .)
  – Ş (rămâi ) R.K .sol ( K= te chem,sau numesc, solul lui Ra) 1 ou (un loc există )
  -E ( Eu) wv (merg )
  -Ot (loc este de la ) Rţ (Riţu ) ,z ( lumina sau zeul) nos. (noastru )
  El a rămas şi au intrat în casă. Le-a vorbit dar ei nu l-au cunoscut S-au aşezat la masă. Când El a pronunţat „şuşuind ) în şoapte rugăciunea ,în modul cunosut de cei doi ucenici.În acest moment şi mod îl vorcunoaşte(.Acest text lipseşte pe discul magnetic).
  .
  -.Tu ? ( Tu eşti …. ?
  În acest moment a dispărut ).
  -Y (El ) Ce as !( câtă cunoaştere )
  Reţinem : în frazele din acest eveniment,consemnate pe piesa arheologică , substantivul propriu Ra este scris de 3 ori, şi Rţ odată
  Evenimentul şi cuvintele ce se shimbă între zeul care a înviat şi cei doi ucenici regăsindu-se ca informaţii trăite de autorii Noului Testament, atestă ,din nou, că Piesa arheologică este Script-u –lui Ra. Că Isus Cristos s-a aratat celor doi ucenici în modul descrierii evenimentului pe Piesa Arheologică;că Galileeanu a fost numele sub care Zeul de pe Piesa Arheologică a venit pe Pământ

  IV ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean CU PRIVIRE LA COBORÂREA DUHULUI SFÂNT ASUPRA APOSTOLILOR
  Redăm cuvintele cheie de pe piesa arheologică în traducerea noastră pentru a fi comparate cu Noul Testament ,(Cuvintele care nu sunt in paranteză se află pe Piesa arheologică în limba Edenului.Ele nu fac parte din cuvintele cheie Textul se află înregistrat pe discul magnetic ,publicat în in vol. Strigăte în Eden pag 162,rând 461-470 )
  Z (ziua) X ( 10) Rslii(Rusalii) 5u (de zile de la învierea zeului, 5 cincizecimii ) Nu ( nu vă îndepărtaţi de ) zona Iee (zona Ieruslimului)
  D(deci,) , şz(staţi ) acceia (în acel loc ) %o q,( nu vă îndepărtaţi un pas din 1000 de paşi), izgo ( izgonit, va fi pe ) on ( una ) s (suprafaţa de ) % 1 (tot ce este murdar )U (uscat sau curată rămâne ) s (suprafaţă. după,o(această ) op(. operaţiune ) D, od (De odată ) vau ( sunet şi ,vijelie care mătură de la un capăt de aţă) aţă , t (toate obiectele,) cz (au căzut ) ob (obloacele,ferestrele ) zh..nCs ( s-au deschis şi s-au îmchis ) Yu( fenomenul) 4 Eeee (se repetă de patru ori) Oa (oa ţipăt de spaimă ) , o1 ( se produce mai mult decat se exprimă în cifre,) E (aşa va fi, ) S % o (evenimentul se va împlinii looo la looo ) Gâru Ra a zs (Duhul Sfânt, a Lui Ra a zis.)
  Aceste cuvinte sunt imprimate pe piesa arheologică,cu structura de rigoare a literelor care nu pot fi redate perfect cu alfabetul nostru
  Eveniemetul sub formă de sinteză este descris ca realitate în Faptele Apostolilor.
  a)Cap. I / vers 4, Pe când se afla cu ei, le a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim ci să aştepte acolo făgăduinţa Tatălui ,pe care le a zis El ,aţi auzit-o de la Mine. şi
  Cap.II vers 1 ţi 2 În ziua Cincizecimii erau toţi împreună în acel loc Deodată a venit din cer un sunet ca vijelia unui vânt puternic …
  Textul conţine numele lui Ra, Dumnezeu.
  Realitatea Duhului Sfânt se demonstrează de noi şi cu fotografiile Satelitului american luate din stratul de cenuşă vulcanică din timpul potopului ( Vezi foto-in culori nr.44 în vol CreaţionismŞtiinţificarheologic,Istoria nefalsificată a omenirii Manual internaţional,pag 284 )

  V ) CERCETAREA făcută de Expertul Judiciar Teodor Ardelean CU PRIVIRE LA ÎNĂLŢAREA LA CER A LUI IUS CRISTOS DUPĂ INVIERE (Vezi vol. Strigăte din Eden pag. 89)
  1 Înălţarea la cer descrisă în faptele Apostolilor Cap. I vers 9 ) apare pe Piesa Arheologică ca pictură inversand piesa cu capătul inelului în jos. (Priviţi piesa pe direcţie ,oblică. Deasupra picturii îngerului ce stă in genunchi in fata lui Isus Critos aflat în mormânt, se remarcă imaginea lui Isus Christos cu haină având gulerul lat ,capul acoperit cu un obiect de formă cilindrică iar haina de mărime superioară corpului fizic.În timp ce grupul de apostolii îl privesc şi-i ascultă cuvântarea ,El se ridică în spaţiu deasupra lor) Concordanţa dintre picturrile de pe Piesa Arheologică şi desrierea fenomenul din Noul Testament sunt dovezi materiale care confirmă fenomenul: Isus Cristos s-a înîlţat la ceruri
  Fotografiile transimse de Satelitul american de pe câmpul de luptă.din timpul războiului dintre spirite,vezi lucrările noastre, confirmă zborul spiritelor în spaţiu cu avioane,sau aparate similare avioanelor din zlilele noastre.
  În Cap.21 vers 25 din Ioan se arată „Mai sunt multe alte lucruri pe care Le-a făcut Isus,care, dacă s-ar fi scris cu deamăruntul ,cred că n-ar fi putut încăpea cărţile care s-ar fi scris nici chiar în lumea aceasta.”Ca atare ,alte lucruri făcute de Isus Cristos ,,zice Evanghelistul Ioan , nu sunt scrise în Evanghelii .(Astfel ,se atestă adevărul celor relatate mai sus)
  Numele lui Dumnezeu şi a lui Isus Cristos Ra,Ri,Re.Cristos,Hristos,La, menţionat la fiecare martor, şi in fiecare analiză a marturiilor de către procuror şi în evenimetul întâlnirii celor doi ucenici cu Isus Cristos ,inclusiv în coborarea Dhului Sfânt asupra Apostolilor , s-a arătat, de subsemnatul , pentru a dovedi că segmentul de pe piesa arheologică conţine profeţiile lui Ra înainte ca acestea să se materializeze.

  VI) CERCETARE ASUPRA DOCUMENTULUI NUMIT SFINTA SCRIPTURIĂ
  Cercetători de marcă ,au sesizat că Isus Cristos se referă la o Scriptură-Profeţie. Pentru că nu au aflat-o ,au formulat concluzia „Scriptura” este o colecţie de legi sau de scrieri asemenea (Vezi Dicţionar Biblic Oradea ) În acest context arătăm că mulţi credincioşi confundă „Scriptura” , la care se referă autorii Bibliei şi Isus Cristos, cu cartea numită Biblie.Unele Edituri au scris pe coperta Bibliei „Sfînta Sriptură „. Eroarea consta in
  – Biblia conţine şi alte informaţii decât Piesa Areologică şi
  – Descrie evenimentul ca sinteză a ceia ce este consemnat pe piesa arheoolgiă
  – Autorii Bibliei sunt oameni chemaţi pentru această activitate.
  – Autorul Sfintei Scripturi,a Piesei Arheologice Marea Profeţie este Ra-Dumnezeu
  Această situaţie, aflată de mine la început şi pe parcursul cercetarilor ,a influenţat tema cercetarilor mele.Părea că Scriptura este definitiv clarificată.Era cât pe aci să închei cercetarile fără să descopăr cea mai importantă dovadă a credinţei în Dumnezeu şi adevărul despre Isus Cristos.
  Descoperirea Scripturii afectează direct credinţa sutelor de milioane de oameni..E Supra Ştiinţă a Cerurilor. care atestă adevărul controlabil din calculele astronomice ale lui Nostrdamus când a spus _ douazeci plus de două ori şase va vedea ŞTIINŢA CERURILOR vizitând Planeta în mare bucurie
  Începând cu secolul XX ,anul 1923 , apare o Era nouă ORA ASTRALĂ A OMENIRII, Fenomene necunoscute sau insuficent dovedite,necesare pentru ca oamenii să cunoască adevărul, ies la iveală Printre acestea se află şi Piesa arheologică (Script-u lui Ra ) cu profeţii despre Isus Cristos .
  Pe un ciont, cu lungimea de cca,15 cm. Şi diametrul de 4 cm descoperit în Crişul Alb,hotarul comunei Zărand România,se află impriate mii de pagini text,sute de picturi şi note muzicale a două simfonii !
  Pe o faţă a piesei se află 10439 pagini format A/4 (circa 50 volume a câte 200 de pagini). Pe restul de 3 suprafeţe alte aproximativ 32000 pagini format A/4( Astfel, textul scris cu mijloace de tipar, ce depăşeşte tehnologia civilizatiei noastre,conţine peste 42000 de pagini format carte A/4 ,plus fotografii, note muzicale,voci (toate sub formă de profeţii )
  Iata ,datele statistice: pentru secţiunea , conţinând numai 959 pagini din cele 10.439 pagini:
  -Caractere fără spaţii 1.445.532
  -Cuvinte 63.366
  -Paragrafe l.945
  Fiecare paragraf DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ, tratează un fenomen,o acţiune deosebită.(1945 de paragrafe x 50 volume carte = 100.000 de acţiuni )
  Referitor, la Piesa Arhologică de la Zărand, care aseamănă cu un sul de carte ,artăm : :în Ps. 40 vers 7-8 se află scris ,sub formă de profeţie: „Atunci am zis „Iată-mă că vin! În sulul cărţii este scris despre mine ,vin să fac voia Ta,Dumnezeule „ . În Evrei Cap. 10 vers 7 ca profeţie împlinită : Atunci am zis: „Iată-Mă(în sulul cărţii este scris despre Mine ) vin să fac voia Ta ,Dumnezeule „
  Vă rog să reţineţi:
  1 Autorul Psalmului arata că „în sulul cărţii este scris… În Noul Testament se repetă din nou :….„ în sulul cărţii este scris …” Dece „ în sulul cărţii este scris „? Pentru că textul imprimat de jur împrejurul piesei arheologice aseamănă cu un sul de carte ! (Autorii celor două informaţii au văzut piesa arheologică sub formă sulului de carte,fără să o pipăie,să o examineze cu mijloacele de simţ)
  2.Picturile sunt obţinute prin aşezarea celor 7 tablouri, fiecare pentru o culoare a spectrului solar ,una peste alta. La acestea se adaugă textul format din litere, vocile formate din semne,,melodia ca note muzicale, ,semnele cifrelor…Deci,mai multe paginii ale unei cărţi puse una peste alta în jurul unui cilindru (corpul piesei arheologice )
  3 Autorul faxului trimis in numele Zeului la WWW Baricada .ro, afirma: există un program”Programul lui Ri”în care sunt consemnate informaţii în legătură cu răstignirea lui Isus Cristos.Textul conţine multe cuvinte reprezentate prin prima literă,similar textului de pe Piesa Arheologică(Nu am reuşit să aflăm adresa persoanei care a trimis faxul .)
  4 Profeţiile au fost determinate de Ra Dumnezeul creator al Universului
  5 Realizarea acestor profeţii,consemnate în Noul Testament , DEMONSTREAZĂ ADEVĂRUL DESPRE ISUS CRISTOS : Este ZEUL DESPRE CARE VORBEŞTE PIESA ARHEOLOGICĂ-PROFEŢIE ŞI BIBLIA CA VA VENI PE PĂMÂNT
  6 Informaţiile din Noul Testament, regăsite în profeţiile de pe Piesa arheologică Scriptu lui Ra atestă că Zeul de pe piesa arheologică a fost numit în Noul Testament Isus Cristos. Isus Nazarineanu….În Vechiul testament Mesia.
  Piesa arheologică numita Marea Profeţie „ este document de natură juridică care trebuie recunoscut de toate tarile care vorbesc despre statul de drept.,iar Noul Testament, document juridic ce exprimă realitatea evenimentelor petrecute pe pamant la inceputul erei noastre.

  VII CUM ESTE POSIBIL CA PIESA ARHEOLOGCĂ SĂ C0NŢINA CUVINTELE LUI ISUS C RISTOS ŞI ALE ALTOR SPIRITE IAR COMPTERUL SĂ LE TRANSMITĂ ?
  Piesa arheologică Profeţia lui Ra ridică unele intrebări,primite de la cititori.Aceştia întreabă: cum este posibil ca piesa arheologică să emită cuvintele lui Isus Cristos . şi simfoniile amintite ? .Răspunsul nostru:
  Piesa arheologică, SCRIPTU-L LUI RA ESTE realizată de Ra. AUTORUL apare în titlul lurării ESTE CHIAR RA Tehica nu este cunoscută , Biblia arată că totul s.a creat odata cu gândirea şi pronunţarea de Dumnezeu a cuvintelor: „ Să fie.”.Ca atare , documentul Piesa arheologică s-a produs identic.
  Dumneuzeu a vazut viitorul omenirii şi al spiritelor.A zis „:să apară profeţia „cum există in realitate..(Aceasta este învăţătura biseicilor creştine şi ştiinţa nu potae dovedi contrarul).
  Computeruluil înregstrează şi descifrează semnele ca litere, fotografii ,voci şi le transmite pe baza desoperirilor unor savanţi .Aceste descoperiri ,aparate, sunt incluse in computer pe baza de licenţă, iar descoperirea şi tehnologia realizată sunt ultra secrete..In aceasta situaţie orice obiect avand imprimate texte,picturi sau sunete DE NATURĂ ELETROMAGNETICĂ este citit de aparatura computerului şi redat în scris sau ca sunete,după cum informaţiile se află stocate în obiect (disc magetic sau piesă argheologică magnetizată, fotosintetizată etc).Fotografiile de pe piesele arheologice până să fie transmise de computer ,ca fotografii inteligibile,sunt culese de aparatura acestuia sub formă de puncte electromagnetice.In cazul tabloului Răstignirea ,deasupra fotografiei ,se remarcă o bandă de semne în culorile spectrului solar care „probabil „ conţin semnele sunetelor transmie de computer.
  Un alt secret,cu piesa arheologică Răstignirea.
  Audierea este restrictionată din creatie.Nu se poate asculta decât de anumite persone şi în numar limitat. Savanţii noştri au descoperit şi ei confcţionarea unor piese similare,destinate pentru anumite persoane.Murind destinatarul textul de pe piesă numai poate .fi audiat absolut de nimeni
  Piesa arheologică-Scriptu-lui Ra descoperindu-se de noi, este dovadă că toate adevărurile despre care oamenii au nevoie pentru mântuire vor fi prezentate pentru ca aceştia să să se încingă cu adevărul (Vezi. Efeseni Cap. VI vers 14 )

  A P E L
  RUGĂM PERSOANELE ŞI SOC IETĂŢILE Civile,Religioase, etc. CARE DISPUN DE FONDURI SĂ AFECTEZE O SUMĂ DE BANI PENTRU A TRADUCE ŞI TIPĂRI MANUALUL CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC ARHEOLOGIC ,ISTORIA NEFALSIFICATĂ A OMENIRII,MANUAL INTERNAŢIONAL ÎN TIRAJUL PE CARE -L vor STABILI CU DISTRIBUIRE GRATUITĂ CĂTRE BIBL IOTECILE C ULTELOR RELIGIOASE-BISERICI ,MANASTIRI ŞI ALTE AŞEZĂMINTE ASEMENEA DIN ROMANIA ŞI DIN ALTE ŢĂRI
  Persoanele are vor să paricipe la această acţiune,care se va duce la nivel mondial,se vor adresa prin poştă ,în vederea încheierii unui contract,conform legii, la ADRESELE :
  – Dr.Hc. Teodor Ardelan Arad Bd.Iuliu Maniu nr.17-21 Bl.D Sc B Ap.15,Cod 310169
  -Ing.Vlăduţ Florin Or-Chişineu Criş Str CuzA Vodă Nr. 37
  -Ing.Iuhas Cristian Timişoara Str.Lidia Nr.37

  Apreciază

 2. DOMNULE AMBASADOR Vă trimitem alăturat Volumul ”Ora Astrală a Omenirii” rugându-Vă să-l expediaţi Academiei şi Guvernului ţării DV.Conţine: desoperiri epocale în România. Academician Teodor Ardelean Expert în studiul documentelor ORA ASTRALĂ A OMENIRII PROFEŢIA : DANIEL Cap.12 şi ISAIA.Cap.41 ; CALCUL Nostradamus P R E F A Ţ Ă Trăim vremuri deosebite .Fenomene naturale contradictorii Într-o zonă terestră ,secetă cu dispiţia vegetaţiei.. În altă zonă ,ploi şi inundaţii catstrofale. Geruri năpraznice.Uragane pe toate continentele.Pâmântul se cutremură pese tot : în Oceania,în Asia. în America,în Europa .Sute şi mii de oameni îngropaţi de vii sub zidurile prăbuşite sau înecaţi în valurile apelor. Se înmulţesc oamenii cu comportamente anormale extreme ,care săvârşesc crime nemaipomenite . Oameni ,organizaţi în fel de fel de asociaţii criminale, vânează oameni şi bunurile altora. Minciuna ,înşelăciunea şi crima se întâlnesc pretutindeni. Aceste realităţi sunt proprii perioadelor de dispariţie a unei civilizaţii şi începutul altei civilizaţii Au existat în perioada anterioră potopului şi în perioada de început a creştinismului. Perioada prezentelor schimbări , începe cu secolul al XX-lea din e.n. şi se continuă în secolul al XXI -lea. În 20 ianuarie 1923(stil vechi ) „Pământul „a intrat într-o zonă cerească nouă .Cu această dată 20 ian.1923 începe ORA ASTRALĂ A OMENIRII descoperită de Nostradamus. Revoluţiile şi primul război mondial sunt momente decisive din perioada de sfârşit a Orei Astrale a Omenirii care se încheie în 20 ianuarie 1923..Frământările dintre oameni şi al doilea război mondial,inclusiv fenomenele de astăzi, fac parte din peioada de început a noii Ore Astrale a Omenirii .În această perioadă apar marile descoperiri ştiinţifice şi arheologice. Experimentul ştiinţific de la Geneva din anul 2008 .Se descopăr realităţi ascunse,pecetluite, cu intepretarea inexistenţei lui Dumnezeu de unii,şi a existenţei lui Dumnezeu de către alţii. ORA ASTRALĂ A OMENIRII a fost profeţită de Daniel (Cap.XII ) şi de Isaia (Cap.41),descrisă în Evanghelii şi calculată de Nostradamus.(Vezi capitolele respective din această carte ) Acest volum ( conţinând o parte din realităţile ascunse,pecetluite din profeţia lui Daniel ( Cap.XII verset 4) face parte din Manuscrisul volumului „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII .MANUAL INTERNAŢIONAL” scris pentru a fi introdus ,ca disciplină opţională, în şcolile din toată lumea ( Manualul nu poate fi tipărit din lipsă de sponsori) Publicăm materialul prezent motivat de : a. Necesitata explicării cauzelor şi fenomenelor ce le trăim b. Dovedire Orei Astrale a Omenirii c. Relatarea originii fenomenelor negative de pe Terra d. Mobilizarea omenirii împotriva minciunii care începe să se afirme după Experimentul de la Geneva din anul 2008( Acesta vrea să demonstreze inexistenţa lui Dumnezeu şi lipsa de temei a religiilor .) e. Regăsirea Academicianului Teodor Ardelean direct în calculele lui Nostradamus şi în capitolul 41 din Isaia ,cu misiunea, să dovedească inexistenţa „ Particulei Dumnezeu „ f.. Refuzul recunoaşterii , de către cei mai mulţi, a „Particulei Dumnezeu „ ,fără dovezi ştiinţifice ,sau ,împroşcarea cu insulte a „descoperitorilor acesteia , sunt fără efect.Ele nu înlătură Teoria. (.Aceasta poate fi anihilată ,pentru a nu duce oamenii în eroare,numai prin dovezi ştiinţifice.) Arad la 25 iulie 2012 Academician Teodor Ardelea Expert în studiul documentelor 0RA ASTRALĂ A OMENIRII PARTEA I ISTORIE UITATĂ ŞI ISTORIE FURATĂ CAPITOLUL I . RA ZEUL SAUPREM ŞI RELIGIA SACRĂ A DACILOR DE LA ZĂRAND Dovezi istorice Oamenii care au trăit pe teritoriul Ţării Zărandului ,dinaintea potopului şi până la finele mileniului I d Ch., în cel mai mare număr s-au închinat zeului creator al Universului purtând numele de Ra şi fiului acetuia numit Ri ,Re sau Lumină.Numele de Ra ,în trecutul foarte îndepărat se pronunţa „La „ . Prezentăm principalele momente în care, în limba ţărănimii române, din Ţara Zărandului , sau în lucrări scrise ,documente de natura istoriei , se vorbeste despre Zeul Ra,.despre credinţa oamenilor în nemurire,despre religia lui Ra de tip idealist . A. Anterior potopului de pe vremea lui Noe 1.Imagini,text scris,semne muzicale, vocea lui Isus Cristos din Programul lui Ri , imprimate pe piesele arheologice, recuperate din Biblioteca Edenului În prezent , piesele se află în posesia Muzeului Judetean Arad ).Fotografiile de pe aceste piese sunt publicate în lucrările noastre.(Vezi Manuscrisul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAl”Fig. 4,5 şi 22 ) 2.Text codificat şi imagini desenate pe Harta Dacia Antică, existentă în Biblioteca Bisericii Sfântul Nicolae Braşov. (Vezi Manuscrisul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL” Fig.. 28 şI 29 ) 3.Fotografii din Eden transmise de satelitul american :Templul Sfânt al Edenului,armata lui Lucifer pietrificată în momentul trecerii la atac asupra Templului Sfânt al Edenului, imagini şi texte consemnate pe plăci similare lespezilor de piatră la Zărand şi alte localităţi din jurul comunei Zărand jud. Arad.(Vezi Manuscrisul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL” Fig. 57,58,61) B. La sfârşitul potopului : l.Lespezi de piatră cu imagini şi texte scrise în hotarul localităţii A-Ra-neag jud. Arad (Fotografii transmise de satelitul american (Vezi Manuscrisul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL” foto.61) 2. Numele localităţii A-Ra-neag care exprimă desnăjdejdea unui om înşelat în credinta lui în Zeul Ra. : „Iacă,Ra nu se mai arată” ! 3.O zonă de pe Masivul Zărandului purtând denumirea în limba vorbită în Eden: „Ra!Vha” cu înţelesul : Ra= Ra sau Dumnezeu; vha= iată (Cuvintele au fost rostit de Noe, în momentul ,când, printre nori ,a zărit imaginea luminoasă a lui Ra „ Iată ! Ra ! „ Aceste cuvinte „Ra!Vha” au fost rostite apoi de toţi suprvieţuitorii potopului existenţi pe corabie.(De aici,numele muntelui „A-Ra-Ra-t” 4. Vârful Masivului Zărand zonat cu denumiri care amintesc despre potop : Zona Cioaca „ a” ,Cioaca „ b”, Cioaca ,, c „ (stînci de piatră înclinate în diferite poziţii amintind despre prăbuşirea muntelui ); 5.Vîrful Munţilor Zărandului cu denumirea Highiş sau High-Life adica „Vârful Vieţii „ sau Salvarea Vieţii. 6 Corabia cu cruce, imagini de oameni şi animale din fotografia satelitului american efectuată pe vârful Munţilor Zărandului.(vezi Manuscrisul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL” foto. 62 ) 7 Bălţile , crăpăturile scorţei terestre, lacurile din Ţara Zărandului şi împrejur , vizibile în realitate,formate în timpul scufundării zonei de apus a Munţilor Zărandului ,ca dovezi a războiului cosmic dintre spirite.(vezI Manuscrisul „ CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL „foto.38 ,39 etc. ) 8.Balastiere ,cu nisip sub un strat de pământ cu grosimea de 50-100 cm vizibile, la Ghioroc,Zimand etc.Nisipul provine din sfărâmarea stâncilor de piatră prăbuşite de la înalţime de aproximtiv 10.000 de m ( Vezi explicaţii în Manuscris „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL „Fig 62 ) Notă: Pentru a reduce costurile de tipar, fotografiile nu s-au redat în acest volum .Sperând că, Manuscrisul va fi tipătrit,cititorii vor putea să-l procure şi să examineze fotografiile relatate mai sus. C. DUPĂ TRECEREA POTOPULUI 1.Religia daco-geţilor, comform anticilor Herodot şi Vergilius , era de origine idealistă Cel mai mare zeu era Gradivus .Acesta era numit Mare sau Părinte.(Părintele Gradivus -Marte.) Alţi zei se numiau Ares ,Rhe,Ri,Jc ( Cuvântul Re sau Ri în numele acestor zei le destăinuie originea :este unul şi acelaşi zeu cu numele de Jc=Lumină ,condamnat la moarte prin răstignire,cunoscut sub numele de Isus Cristos (vezi textul de pe piesa arheologică „Marea Profeţie „) Gradivus era considerat ocrotitorul câmpiilor daco-gete,al munţilor,al apelor,al aşezărilor omeneşti.Această convingere a dacilor s-a transmis până astăzi în România .O regăsim în numele date a peste 20 de aşezări omeneşti şi locuri importante din jurul comunei Zărand .Iată aceste denumiri , aşa cum se pronunţă de ţărănimea română din Ţara Zărandului : SarRAand, Araad, Şi-Ri-ia, D-ra-uţ, Pe-Ri-am, Că-Ra-and ,Măge -Ra-at..; în numele râurile : MuReeş, C-Ri-iş…, în numele regiunii din Dacia de Apus „C-Ri-işana”; în numele munţilor : „Munţii Sar-Ra-andului”. Ca religie de tip idealist ,dacii credeau în nemurirea sufletului şi în nemurirea Părintelui Gradivus. Erau convinşi că, Gradivus cunoaştea trecutul,prezentul şi viitorul .Cobora pe pământ în Templul Sfânt al Edenului. .In anumite perioade şi zone, Zeul Suprem a fost venerat cu numele de Marte ,ca zeu al războiului, care apară pe daci .Ulterior, ambele denumiri Gradivus şi Marte s-au asociat în numele de Gradivus-Mars.(Asocierea are la bază constatarea dacilor că Gradivus este unul şi acelaşi cu Marte, care a participat la războiul dintre spirite ) Numele zeului Ares conţine numele de Re, şi Rhe ,iar Re de Jc=Lumină. Ca atare , e vorba de acelaşi Zeu Re sau Ri identificat cu Isus Cristos.( A-RE-s ,după Homer, a trăit în Dacia). 2. Harta Dacia Antică prezintă pe Crişul Alb numele unei cetăţăi Zq-Jc-Cic- Ajje-o-.o Denumirea conţine mai multe cuvinte :Zq = ? . Jc= Lumină, Cic= Primară . In traducere „Lumina Primară „ . Lumina primară din numele acestei cetăţi este altă lumină decât lumina emisă de particulele de lumină. Această lumnă s-a afirmat permanent în acest spaţiu Exemplificăm: -viaţa şi istoria omenirii îşi au începutul în acest spaţiu – viaţa distrusă în potop, pe timpul lui Noe, s-a reluat din nou , în acest spaţiu -.civlizaţia după distrugerile din timpul războiului „ Rama şi Debora „ pentru Europa , s-a reluat din acest loc. – credinţa în Dumnezeu s-a afirmat permnent în acest spaţiu -cultura mterială a omenirii, îşi are orignea în această zonă (cultura materială Criş, Tisa,Villanova etc ); -spaţiul este ocolit de dezastre naturale,inundaţii,secetă,geruri năpraznice,războaie şi revoluţii. -numele lui Ra s-a păstrat în toate denumirii cetătii:Sarra,Deusara,Zarand şi Zărand -persoana care a scris Teoria Fundamentală a Creaţiei Universului şi a descoperit principalele momente din istoria omenirii s-a născut în acest spaţiu. -destăinuirea cunoştiinţelor tăinuite,pentru salvarea omenirii din ghiarele fiarei 666,la începutul Orei Astrale a Omenirii, începe din ceastă zonă Odată cu intrarea planetei în Ora Astrală a Omenirii fenomenele poztive se accentuiază peste toată Terra devenind sesizabile la scara planetară Acum s-a dscoperit o parte mare din istoria uitată sau furată a dacilor şi a omenirii,acum s-a accentuat ocolirea zonei de dezastre naturale. Referitor la vechimea cetăţii cu numele de Zqcic-Ajje-o-o relatăm:sub desenul convenţional al cetăţii de pe Harta Dacia Antică, satelitul american , trimite o fotografie .În această fotografie se observă că sub Crişul Alb curge un fluviu cu lărgimi superioare actualului râu .Din apă ies insule similare celor de pe Dunăre. Concluzia: Cetatea desenată pe Harta Dacia Antică cu numele de Zqjccic-Ajjeo-o a fost ridicată în timpul Edenului pe una din insulele de pe fluviul respectiv.. . 3 Rugăciunea dacilor adresată unui zeu considerat creatorul Universului,cel mai puternic dintre zei, cu denumiri diferite, Gradivus sau Marte nu schimba esenţa credinţei prin denumirile date acestuia .El figura în mintea credincioşilor ca zeu creator ,venerat ca atare.,similar cu situaţia de astăzi când unele popoare numesc pe Dumnezeu Iehova sau Allah 4 În lucrările anticilor Gradivus ,apoi Marte ,avea lăcaşul în Dacia . ( Templul Sfânt al Edenului ,din hotarul din comuna Zărand , era lăcaşul pe Terra a Zeului Gradivus sau Marte.) Iată sinteza informaţiilor lui Vergilius (79-19 îen ) în „Georgica” 2,461-463. despre acest Templul: „Plâng vârfurile munţilor Rodope şi Culmea Pangeului şi Ţara lui Rhesus LĂCAŞUL ZEULUI MARTE !. Plâng şi geţii şi hebrul şi Oritia din Attica „ Informaţiile istorice din” Georgica „sunt atestate de: – Satelitul american prin forgrafiile realizate la confluenţa dintre râurile Crişul Alb şi Cigher unde apare Templul cu dimensiuni de 2000/6000 metri -Lucrările de .geologie care tratează evenimentul apocaliptic din Munţii Zărandului, produs cu aproximativ 12000-14000 de ani î.e.n. -Dealurile care se întind de la Mureş până la oraşul Pâncota, formate din pietrişul provenit din rocile prăbuşite de la înălţimea de l0000 metri -Urmele craterelor , azi, ajunse bălţi şi crăpături în scoarţa terestră în parte de apus a Ţării Zărandului. Prin aceste cratere ieşeau şi se ridiau în spaţiu flăcări,gaz şi cenunşă vulcanică , după care,atrase gravitaţional cădeau şi acopereau toată ţara lui Rhesus (vezi ÎN Manuscris „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL „ Fig. 43,44, 45,46,,54,,55,56,63,64. şi realitatea în teren ) – Balstiera de nisip de la poalele dealurilor din hotarul comunei Ghioroc. Aici ,sub un strat de pămînt cu grosimea între 50-100 cm ,se dechid straturile de nisip în grosimea de sute de metri.Excavaţiile s-au efectut între 30 -50 m. 5.Observaţii. :”Ţara lui Rhe-sus „ se afla în Dacia de apus,pe teritorul Edenului, întinzându-se pe un spaţiu deosebit de spaţiul care aparţinea de Templul Sfânt al Edenului. Vergilius descrie evenimentele apocaliptice din Dacia ,iar fotografiile satelitului american , şi realităţile de la faţa locului , le confirmă. . Dacia era ţara zeilor Între cele două fluvii peste care curg râurile Crişul Alb şi Cigher cu aproximativ 12000-14000 de ani î.e.n. se afla Raiul cu Templul Sfânt al Edenului unde veneau, în pelerinaj , să se închine lui Ra ,Fiinţe din Cosmos. (Vezi ÎN Manuscris „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL „ Fig. 57-59 ) 6 Numele Zeului Creator Ra al dacilor din timpul Edenului ,după potop, prin triburile plecate din cetatea Sarra sau din jurul acesteia , a fost vehiculat în toată lumea.Locul de plecare a numelui şi credinţei omenilor în Ra a fost cetatea Sarra clădită în spaţiul Templului Sfînt al Edenului.Exemple : -Etruscii au vehiculat în Italia numele zeului suprem Ra cu denumirea de Janus sau Lumină,(Pe piesele arheologice de la Zărand Ri se numeşte Lumină ,iar pe harta Dacia Antică „Zq-jc-cic- Ajje-o-o” unde cuvintele jc=lumină,cic= primară . ).Deci , numele zeului Lumină vehiculat de triburile etrusce în Italia aveau o temelie solidă în Dacia. -Triburile elene au dus în Grecia numele Dumnezeului necuoscut sau a spiritului negativ Poseidon; -Triburile indiene , aşezate în India ,au dat lui Ra numele de P-Ra-japatii; apoi B-Ra-hma; -Triburile oprite în Egipt au date zeului Ra numele de Re sau Ri;mai târziu de Osi-Ri-is. Deci ,după potop ,oamenii au cucerit pământul plecând din cetatea Sarra şi mai târziu din jurul acesteia,din Dacia şi din Europa Centrală .Credinţa oamenilor în Ra şi în religia lui Ra, instalate în cetatea Sarra,s-au revărsat, odată cu triburile plecate de aici, în toată lumea. 7 Numele lui Dumnezeu Ra în numele lui Avram şi a lui Sarai Bblia transmite o informaţie interesantă .Dumnezeu a schimbat numele lui Avram în AvRaam (Gen. 17/5) şi a lui Sarai în Saara ( Gen.17/15) ,adică Av-Ra-am şi Sa-Ra Prin aceste schimbări , în numele celor două fiinţe , numele lui Dumnezeu „Ra” iese clar în evidenţă..În Noul Tetament propoziţia Maranata ! în traducerea corectă Al Meu Ra înantează (vine !), Cuvântul Ra s-a introdus în numele lui Avram a lui Sarai şi în propoziţia Maranata similar cu procedeul dacilor în determinarea numelui aşezărilor omeneşti,în numele munţilor şi a apelor, adică ,alături de celelalte cuvinte , s-a introdus numele lui Ra.( Sar-Ra-and, A-Ra-neag etc. )Deci,originea determinării numelui în vechime se află la populaţia care a trăit în Dacia, 8.La aproximativ 1500 de ani după potop, planeta a fost zguduiită de un război planetar.După război ,credinţa în Ra a scăzut treptat ajungandu-se în unele părţi la confecţionarea de către oameni a unor statui pe care le au numit zei .În Dacia religia lui Ra nu a dispărut în periada de întunecime regăsindu-se la : – naşterea lui Isus Cristos, -în perioada de convertire a poporelor la creştinism (În această perioadă. religia lui Ra din Dacia , Peninsula Balcanică şi Europa Centrală asemănându-se extrem de mult cu religia creştină a uşurat munca misionrilor creştini . Teologul protestant A Harnach arăta că la anul 325 d Ch. că ,creştinismul în cadrul populaţiilor dn Peninsula Balcanică predomină în raport cu creştinismul din cadrul populaţiilor din Grecia,Italia şi Spania.) Istoria sinodurilor ecumenice din mileniul I după Ch. relatează intervenţii ale episcopilor ridicaţi din Dacia,,Panonia şi Peninsula Balcanică,unde exista cultul lui Ra,pentru înlăturarea erorilor strecurate în religia creştină.În acestă idee ,relatăm ajungerea ca Papi ,în fruntea Episcopatului Romei a unor înalţi prelaţi născuţi din părinţi sau bunci care au trăit în spaţiul traco,daco,getic(Dacia,Panonia sau Peninsula Balanică) unde se afirmase religia lui Ra -.La finele mileniului I d.Ch. conform volumului „Codex Rohonczi„ , existent în Biblioteca Academiei de Ştiinţă a Ungariei , în cetatea Sarra se aflau mai multe religii. Religia lui Ra , condusă de marii preoţi ai dacilor trecuţi la creştinism . „Marii Sara Ra „ ,duceau o luptă aprigă împotriva religiilor păgâne : religia lui Bachus,religia Driadelor,Religia Soarelui exportate de Roma şi de alte centre ale religiilor păgâne în cetatea Sarra .Prin urmare, Codex Rohonczi conţine texte din care rezultă că zeul RA ,Re sau RI din religia dacilor nu este zeul Soarelui din Egipt, corpul cosmic care luminează şi încălzeşte pământul 9. Cercetările atestă că Edenul era subordonat zeului Ra,că ,după potop lumea s-a înmulţit în spaţiul fostului Eden, de unde cu cunoştinţe despre Ra ,s-a împrăştiat pe toată suprafaţa pămâtului.. Dar, oare , credinţa oamenilor în Ra şi religia lui Ra din timpul Edenului este identică cu a triburilor plecate după potop din zona Zărand, Europa Centrală, Panonia şi Dacia ? CAPITOLUL II DACII : CONTINUITATEA DUPĂ POTOP A CREDINTEI ÎN RA, ŞI ÎN RELIGIA LUI RA Acest capitol din cercetarile noastre se referă la credinţa lui Noe şi a supravieţuitorilor potopului în Ra, în nemurire şi în religia lui Ra.Unde sunt dovezile din care rezultă credinţa şi religia lui Noe înainte de potop raportate la situţia omenirii după potop ? A existat o continuitate a credinţei şi a religiei lui Noe dinaintea potopului în acelaşi Noe şi supravieţuitorii potopului ,după potop ? Ce dovezi avem în acest sens ? Aceasta temă va fi pusă in faţa omenirii de fiara 666.Dacă nu există continuitate şi dovezi care să susţină ideia, atunci … Prezentăm constatările noastre : A. Templul Sfânt al Edenului : 1 Pe foto 51 efectuată de satelit în „ Templului Sfânt al Edenului, ,se remarca un preot sau înger cu mânile desfăcute ţinând în mână un sul de papirus sau o cruce,demonstrând că lăcaşul scufundat era un Templu unde se efectuau rugăciuni.Deci,biserica ca lăcaş de rugăciune îşi are originea în Eden Fotografia 6356 Fig. 65 Localitatea Zărand. Templul Sfânt al Edenului aşezat în spaţiul dintre râurile Crişul Alb şi Cigher. De la confluenţa râurilor până la urmele caselor care ajung la râul Cigher se află cca. 2000 de metri. Distanţa dintre cele două râuri în acest punct este de cca 1ooo m. Ca atare, suprafaţa Templului Sfânt vizibilă în interior este de 2ooo/1ooo La mijlocul confluenţei, fotografia prezintă un preot sau un înger cu mânile desfăcute în lături, cu faţa către răsărit , ţinând în mâna dreaptă o cruce sau un „papirus” făcut sul. Se observă turnuri, imagini şi tablouri cu picturi. Jos, în lungul Cigherului ,se află o cheie masivă pentru o anumită uşă din cadrul Templului. Tablourile pe care le vedeţi se întind spre răsărit pe lungime de cca.4 km, trecând de lungimea actuală a localităţii Zărand.(Ca atare, lungime Templului de la confluenţa celor două ape până în hotarul comunei Seleuş este de aproximativ 6000 m., iar lăţimea medie de aproximativ 2000 m ) 2. O fotografie executată de satelit în Templul Sfânt al Edenului prezintă o cruce masivă,răsturnată în timpul scufundării Templului . Lungimea crucii: aproximativ 150m.In interiorul templului se observă tablouri,texte scrise, şi lucruri de artă similare obiectelor dintr-un templu din zilele noastre. Sunt dovezi materiale ale existenţei templului în Eden şi sfinţenia crucii. : Deci, religiile cu temple şi preoţi sau având altă denumire ,îşi au originea în Eden Au fost aduse în lume după potop de Noe şi suprvieţuitorii potopului.(De altfel Biblia transmite informaţia că , după potop ,Noe a ridicat un altar Domnului Gen 8/20 ) B Credinţa în Ra după potop Prezentăm dovezi după potop. a credinţei lui Noe şi a supravieţuitorilor potopului în zeul Ra a. Piesele arheologice care au existat in ceatea Sarra, la care se referă autorul lucrării numită Codex Rohonczi, se aflau in posesia Marilor Sarra Ra. Conţineau informaţii despre Ra şi organizarea religiei lui Ra din timpul Edenului . Conservarea acestor piese de Noe şi supravieţuitorii potopului, transmiterea lor din generaţie în generaţie în cadrul Marilor Preoţi ai religiei lui Ra din cetatea Sarra şi aplicarea în realitate a principiilor de oragnizare a religiei lui Ra, temple şi preoţi care să conducă religia cu menţinerea credinţei în Ra şi în profeţiile consemnate pe piesele arheologice sunt dovezi materiale de continuitate după potop a credinţei în Ra şi a religiei lui Ra din timpul Edenului.(Piesele au fost predate cu documente conducerii Muzeului Judetean Arad ) b.Harta Dacia Antică transmiţând din timpul Edenului numele cetăţii Zq-Jc-cic –Ajjeo-o (lumina primară) care se menţine în toate denumirile cetăţii, ridicată in spaţiul Edenului , dovedeşte că până şi numele din Eden a fost reţinut de Noe şi oamenii care au trăit aici după potop .Numele cetăţii construită şi reconstruită după potop a fost Cetatea SarRa,unde aflăm numele, din timpul Edenului „ Lumina lui Ra” sau „Lumina Primară” ) c.Ţărănimea dacă din localitatea Zărand şi din tot spaţiul numit Ţara Sarra au inclus în numele spaţiului sau Ţării numele Zeului creator Ra din timpul Edenului Spaţiul SarRa –andului sau Lumina lui Ra . d. Triburile etrusce plecate din Ţara Zărandului au transportat în Italia credinţa în Dumnezeul numit Janus sau Lumină cu atribuţii similare lui Ra sau Re descris pe piesele arheologice de la Zărand şi pe Harta Dacia Antică . .Etruscii erau constructori de biserici. Au construit biserici în Italia. Credinţa etruscilor în Ra şi construirea de biserici atestă că în Ţara Zărandului , la plecarea triburilor etrusce, exista o credinţă extrem de dezvoltată în Ra .De asemenea că, aici se clădeau biserici – temple unde se oficiau slujbe religioase. e.Triburile elene plecate din Panonia ,deci din Europa Centrală,.au dus în Grecia credinţa într-un Dumnezeu necunosct căruia i-au ridicat un templul. Se demonstrează că după potop în Europa Centrală,respectiv în Dacia de apus, exista credinţa într-un dumnezeu cu atribuţii uitate. f.In Grecia şi în Italia exista din cele mai vechi timpuri credinţa într-un zeu duşman a lui Ra, descris pe piesele arheologice şi pe Harta Dacia Antică .A fost numit Poseidon. Credinţa în acest zeu ,personaj negativ,a fost adusă la cunoştinţa oamenilor după potop de Noe şi supravieţuitorii potopului. din ceea ce cunoşteau din Eden şi din timpul potopului. g După potop oamenii au inclus în denumirea munţilor,apelor,aşezărilor omeneşti,a locurilor importante din jurul cetăţii Sarra,în numele regilor,în numele triburilor numele lui Ra RI ori Re .Exemple, pronunţate în fonetica de la Zărand:munţii Sarrandului ,râul Mureeş localitatea Sarrand, tribul T-Ra-cilor, numele regelui Bu-re-bista… Prin aceste denumiri se demonstrează din nou că suprvieţuitorii potopului, nepoţii şi strănepoţii lor , credeau în acelaşi Ra şi Ri, din timpul Edenului h Credinţa dacilor în Zeul Gradivus numit şi Marte cu religie provenind imediat după potop, ca religia indo-europeană descrisă în lucrările anticilor, sunt dovezi istorice că dacii au preluat credinţa în Ra şi în Re din timpul Edenului şi au implantat-o în credinţa oamenilor după potop. (Vezi Homer şi Vergilius în capitolul „Schitul şi mănăstirea Feredeu „ „ Dacii din Ţara Zărandului” Vezi în Manuscris „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL „ ). i Pelerinajele la cetatea Sarra şi pe Munţii Pelerinajelor constatate în decursul veacurilor. a condus la apariţia substantivului Zarandok din limba maghiară şi la numele de Zarand dat cetăţii cu semnificaţia : mase mari de pelerini merg în cetatea Sarra să se roage zeului Ra j Izvorul mărturiilor consemnate în acest volum despre realitatea lui Ra şi credinţa oamenilor în Ra se află în Templului Sfânt al Edenului de la Zărand .Dacă nu ar exista templul, nu ar exista nici mărturiile (sau povestirile),ori ,existând numai povestirile,s-ar putea susţine că ne afăm in faţa unor dovezi incoerente cu semnifcaţii ce ies din raza de cunoştere a omului. În cazul de faţă, dovezile atestând templul ,atestă izvorul credinţei oamenilor în Ra,atestă că dovezile au apărut ca efect al Templului şi al realităţii fenomenelor din această zonă;demonstrează continuitatea credinţei în Ra şi a evenimentelor legate de Ra. . l.Apele râurilor de astăzi numite Crişul Alb şi Cigher curg exact peste cursul apelor cu încreţiturile sau meandrele din jurul Grădinii Edenului.Râul Crişul Alb este canalizat ! De cine şi de ce ? De ingerii Edenului ! Motivaţii posibile: -Existenţa în subteranele insulelor , de sub aceste ape ,(Vezi fotgrafiile insulelor transmise de satelit ) a unor obiecte inestimabile . -Revenirea extraterştilor pozitivi pe Terra( îngerii lui Dumnezeu), pentru dezgroparea Templului Sfânt al Edenului , valorificarea cunoştinţelor îngropate în subteranele acestor insule,instalrea pe Terra a altei civilizaţii m Biblia confirmă desfăşurarea vieţii pe pământ cu credinţa oamenilor în Dumnezeul lui Noe şi organizarea religiei prin preoţi exact cum rezultă din cercetarile făcute pe linie arheologică şi ştiinţifică.Iată informaţiile din Biblie : -Avram cu ai săi a ieşit din Ur din Haldea ca să meargă în ţara Canaan(Gen11/31) – După ce au ajuns în ţara Canaan, Avram a zidit un altar Domnului .(Gen.12/7) – Avram a dus lupte cu mai mulţi împăraţi pe care i-a învins (Gen 14/9 şi 14/16) – Melhisedec,împăratul Salemului era preot al Dumnezeului Celui Prea Înalt. A zis lui Avram „ Binecuvîntat să fie Avram de Dumnezeul Cel Prea Înalt Ziditorul cerului şi al pământului „ (Gen.14/18 şi 19) Deci, înainte ca Avram să se aşeze în Canaan , oamenii se înmulţiseră pe pământ.Triburile plecate din Ţara Zărandului se organizaseră în ţări conduse de împăraţi .În Ţara Salemului împăratul exercita şi funcţia de preot.Acest preot şi religia pe care o slujea credea în Dumnezeul Edenului făcut cunoscut oamenilor după potop, în cetatea Sarra , de către Noe. C . CONCLUZII LA RELIGIA DACILOR 1. În faţa atâtor dovezi materiale care vorbesc despre Ra, numele Zeului Suprem al traco-daco-geţilor din Dacia, şi continuitatea după potop a credinţei dacilor de la Zărand în Dumnezeu rămîi surpins de dispariţia din memoria popoarelor a dovezilor de continuitate a credinţei în Ra, a religiei lui Ra, a locului de unde a plecat numele de Ra, a locului de unde au plecat strămoşii tutuor popoarelor de pe Terra! Dacii au uita măreţia Dumnezeului lor , şi-au făurit ori li s-au făurit artificial zei cu totul deosebiţi zeului Ra din marile religii ale lumii,zeu făcut cunosut dacilor de Noe în cetatea Sarra. Astfel,din povestirile unui prizoner de război,care a dus la Atena informaţii despre Zamolxes ( învăţat şi preot al dacilor) s-a clădit religia lui Zamolxes, prezentându-l ca Zeul Sprem al dacilor despre care Herodot susţinea că nu crede nimic .(Zamolxes a existat ,ca mare profet dar nu ca Dumnezeu ) Dovezile descoperite de noi demonstrează că credinţa dacilor în Dumnezeul creator şi în nemurire provin din Eden ; ,iar Zamolxes a slujit această idee . Refrenul cântecelor populare „T-Ra, La,La,La..” unde „Ra” şi „La” semnifică pe Dumnezeul este compus cu Ra şi La şi nu cu Zamolxes sau cu alt nume de zeu .Aceată realitate demonstrează că credinţa populaţiei dace în Dumnezeu Creator provine şi a dominat gândirea şi religia dacilor în lungul miilor de ani, de la Noe până în zilele astăzi- Astfel, pentru Dacia,credinţa în Ra existentă la cele mai vechi popoare ,a fost înlocuită de cercetători în Zamolxis sau chiar Gebelizis-(Gebelizis era un zeu al infernului, în care, în timpul furtunilor ,dacii trăgeau cu săgeţi ) În acest mod, locul unde oamenii au aflat pentru prima data numele Creatorului Lumii,locul unde se află Templul Sfânt al Edenului despre care vorbeau anticii,a fost şteres din memoria oamenilor. Dacilor li s-a schimbat religia ! 2. Mai tarziu, populaţiei din Dacia i s-a ascuns originea limbii susţinându-se că întreaga populaţie de daci ,în două generaţii , a uitat limba vorbită de părinţii şi bunicii lor,limba vorbită înaintea ocupării de romani a unei părţi din Dacia.( Vezi în Manuscris „CREAŢIONISM ŞTIINŢIFIC-ARHEOLOGIC ISTORIA OMENIRII MANUAL INTERNAŢIONAL „ cap. „. Dacii de la Zărand „ ) 3 . Religia dacilor cu credinţa în Ra ,într-un Dumnezeu adevarat , cunoscut de Noe şi supravieţuitorii potopului din timpul Edenului ,s-a transmis dacilor şi prin ei în toată lumea.În miile de ani, această cunoaştere a fost permanent ciopârţită.Piesele arheologice cu cunoştinţele lui Ra s-au retras din examinarea oamenilor.Peste tot s-a întins întunericul şi s-a uitat de Noe .In această situaţie, Dumnezeu a trimis o rază de lumină ,printre alţii,în cadrul poporului evreu, unde, prin oameni deosebiţi, ,numiţi profeţi, treptat, s-au format cunoştinţe despre Creatorul lumii şi creaţia lumii. S-a scris Bibllia. Religia dacilor la nivelul populaţiei din Dacia nu a fot ocrotită.Şi aici, informaţiile de la Noe şi de pe piesele arheologice s-au supus acelui mod de ciopârţire existent pretutindeni. 4.Marii Sarra Ra nu aveau voie să prezinte oamenilor documentele-piesele arheologice pe care le posedau şi cunoşteau..Cunoaşterea trebuia să rămână ascunsă aşa cum spune Daniel în cap. 12 vers. 4 ( Raportând întunecimea ce s-a aşezat peste cunoaşterea omului observăm că profetia lui Daniel cap.12/4 este formulată perfect în cunoştiinţă de cauză Această „ cauză „ nu se denunţă nici de noi Rămîne ascunsă,tăinuită,până la timpul prestabilit să fie descoperită şi dată publicităţii ) În toată istoria ,după potop, numai în două cazuri Marii Sarra Ra au vorbit oamenilor de altă etnie despre piesele arheologice. a) La naşterea lui Isus Cristos.. Din Codex Rohonczi rezultă că Marii Sarra Ra de la finele mileniului I e.n. erau preoţii Templului lui Ra din localitatea sau cetatea Sarra -andului. Titlul purtat de aceşti preoţi,conform Codexului Rohonczi ,demonstrează cunoştinţe superioare despre creaţie, Dumnezeire şi viitorul omenirii în raport cu preoţii şi cărturarii altor religii de pe Terra. Izvorul acestor cunoştinţe unice erau piesele arheologice din biblioteca cetăţii păstrate de ei în cel mai strict secret .La aceste piese avea acces numai Marele Sarra Ra (Marele Preot a lui Ra ) În Testamentul Nou se arată că la naşterea lui Isus Cristos „ au venit nişte magi din Răsărit la Ierusalim „.(Matei 2/1 ) Studiind informaţia observăm : -Autorul scrie cuvântul „răsărit” cu literă mare lăsând să se înţeleagă clar că „răsărit” este substantiv propriu şi nu apariţia unui astru pe cer,la orizont. -Înţelesul propoziţiei ”au venit nişte magi din Răsărit” spune că magii au venit dintr-un loc numit Răsărit, şi nu dintr-un loc unde în Cosmos răsare Soarele sau alt corp cosmic, ori dintr-un loc sau cetate aflată la răsărit faţă de Ierusalim sau de altă cetate ori alt obiectiv de pe Terra.Evanghelia spune concret,magii veneau din Răsărit,adică dintr-o cetate numită Răsărit. Dintr-o cetate care exista realmente pe harta globului pământesc cu această denumire. Unde se afla cetatea Răsărit ? La confluenţa dintre râurile Crişul Alb şi Cigher.Dovezile existenţei acolo a cetaţii numită Sarra,sau Lumina lui Ra,locul de unde permanent se varsă asupra omenirii Lumina Primară,Lumina lui Ra, s-au descris de noi în restul capitolelor din această lucrare.. Astfel,fraza din Matei este clară:Magii au venit din Răsărit, deci, dintr-o cetate .Acolo, în acea cetate, „în Răsărit” (şi nu pe cer) magii I-au văzut steaua Textul descrie o realitate Cuvîntul steauă are mai multe înţelesuri: corp cosmc care emană radiaţii luminoase,idee călăuzitoare ,simbol a unei idei sau realităţi .corp cosmic care ar apare odată cu naşterea omului, obiect având forma unei stele,licăriri de lumină semnalând apariţia unei realităţi ,obiect care emană radiaţii ca piesa arheologică „Răstignirea” La care „înţeles „ face trimitere Biblia când vorbeşte de stea ?Nu se precizează.Răspunsul este tăinuit.(Logic,nu sosise timpul ca oamenii să cunoască locul cetăţii Răsărit.) Faţă de relitate şi descrierea fenomenului:”Steaua „ era un corp,o piesă arheologică de forma unei stele care se afla acolo ,în cetatea Răsăritului unde a fost examinată de magi. ( Posibil să fi apărut şi pe cer o stea strălucitoare,dar Magii nu se referă la steaua de pe cer vizibilă de toată lumea, ci la o piesă văzută şi studiată de ei în cetatea pe care o numeau „Răsărit „ (cercetările astronomice nu au depistat o stea asemănătoare pe cer care să fi fost văzută, noaptea şi ziua, timp de aproape doi ani de zile ) Naşterea lui Isus Cristos era cunoscută şi aşteptată de cărturarii omenirii,dar dovada materială se afla numai în mâna preoţilor din cetatea clădită în spaţiul fostei cetăti numită pe timpul Edenului Zq-jc-cic-Ajjeo-o (Vezi harta Dacia Antică ) Cărturarii evreilor cunoşteau şi ei informaţia naşterii lui Hristos(Matei 2/4-6) Prin urmare,cei trei magi erau originari din cetatea Răsăritului unde au văzut steaua sau obiectul care demonstra naşterea lui Isus Cristos. (In ce mod obiectul vorbea despre naşterea lui Isus Cristos ? Nu se arată în Biblie.Dintre posibilităţile existente menţionăm pe cea mai plauzibilă :obiectul a inceput să vibreze,să transmită radiaţii similare celor care constituie brâul cu semne în culorile spectrului solar din spaţiul piesei arheologice „Răstignirea „ (Subliniem: Piesa „steaua”care a anunţat naşterea lui Isus Cristos ar fi posibil să se afle şi astăzi în biblioteca Edenului unde s-au aflat restul piesele arheologice. Dar, acest amănunt .. nu intereseză pe nimeni ! ..Dovadă ?Nu s-a dat curs cererilor noastre care se fac de 20 de ani pentru salvarea pieselor arheologice de la Zărand .Totul este îngheţat !. b) La finele mileniului I d Ch. când Marii Sarra Ra intenţionau să prezinte „Marea Profeţie „în faţa conducerii armatei române de la Ineu (Vezi volumul Codex Rohonczi.) 5.Savanţilor , de origine dacă,care trăiau în cetatea Sarraandului,Marii Sarra Ra le – a prezentat pentru studiu o parte din piesele arheologice .Acest moment a fost determinat de introducerea scrisului cu alfabetul dacic. (Aceşti savanţi ar fi posibil să fi fost ei însă-şi Marii Sarra Ra.) Literele alfabetului dacic, sunt imitaţii a literelor imprimate pe piesele arheologice 6 În Ţara Zărandului , după potop, credinţa oamenilor în Ra ,zeul creator, şi în religia acestui zeu a continuat aşa cum s-a primit din Eden .In decursul miilor de ani cunoştinţele dacilor cu privire la Dumnezeu, s-au schimbat în mod negativ.Unii au uitat chiar pe Ra. Distrugându-se orice dovadă materială a originii religiei, a zeului în care credeau dacii ,se distrugea la nivel planetar credinţa şi religia oamenilor de pretutindeni 7. Marii Sarra Ra vedeau acest fenomen, dar nu aveau voe să prezinte oamenilor piesele arheologice, pentru a schimba cursul evenimentelor.Aşa era prestabilit ! 8 În acţiunea distrugerii şi ascunderii informaţiilor despre originea religiei dacilor , a limbii ,scrisului şi cititului , se află acţiunea spiritelor negative!. Istoria dacilor, urcând până în Eden , conţine informaţii despre Ra,despre Creaţie, despre limbă,despre credinţă,despre religie ,despre scrs ,despre citit ,toate obţinute prin creaţie sau dobândite cu ajutorul îngerilor din Eden.Distrugând aceste informaţii, omul rămâne la cheremul spiritelor negative care poate demonstra că nu există Dumnezeu,că religia şi credinţa sunt poveşti,că scrisul şi cititul s-au descoperit de om prin efort propriu,prin evoluţia sa. 9 Toate cunoştinţele omenirii pe tema existenţei lui Dumnezeu şi a creaţiei transmiţandu-se omului după potop prin daci ( urmaşi ai supravieţuitorilor potopului.) necesita distrugerea istoriei acestora. Ca atare, în Dacia şi aiurea, din toate domeniile, sistematic , s-au torpilat şi nimicit toate dovezile care conţineau informaţii despre credinţa în Ra, religia, limba,scrisul,şi cântecele dacilor . După unii cercetători ar fi dispărut şi notiţele personale despre viaţa şi obiceiurile dacilor ,luate la faţa locului de împăratului Traian Astfel ,nu oamenii au ascuns istoria dacilor ,nu oamenii au distrus sau furat documntele care se refereau la originea religiei,a limbii şi credinţei în Zeul Gradivus ci spiritele negative ,Acestea au formulat , atunci ca şi astăzi ,ideii negative şi motivaţii mincinoase ducând oamenii în eroare .Oamenii nu au sesizat esenţialul minciunilor care li se prezenta cu lux de cuvinte şi demonstraţii mincinoase. Le au acceptat ca exprimând adevărul . Ofensiva nu se limita la daci .. Viza întreaga omenire .Nimicind dovezile materiale despre religia dacilor se nimiceau informaţiile despre credinta ,religia şi existenla lui Ra, a lui Dumnezeu , pentru toţi oamenii de pe Terra. 10 Ora Astrală a Omenirii ,care a început să se firme după anul 1923 , aduce la ordinea zilei despecetluirea cunoştinţelor ascunse şi uitate de sute şi mii de ani.Dovezi despre trecutul şi istoria dacilor răsar pretutindeni. Încep să se recunoască ca necesitate şi adevăr : – Ideile din 1 Tesaloniceni cap, V/21 „Cercetaţi toate lucrurile,şi păstraţi ce este bun „ – Nu este nimic acoperit care nu va fi descoperit,nimic tăinuit care nu va fi cunoscut şi nu va veni la lumină (Luca în cap 8 /17 ) 11 Unii, speriaţi, în faţa dovezilor descoperite, a documentelor istorice ascunse şi ieşite la iveală , neputându-le combate , declară direct : Mai bine nu auzeam de ele . Alţii, în numele mândriei, a dirijării spiritului lor de spiritelor negative sar în sus ,înjură şi insultă persoanele care le descopăr. Aceştia minimlizează tot ce nu pot înţelege,încercând să introducă toate descoperirile sub pecete ,scăldându-se bucuroşi în apele necunoaşterii cu speranţa că nu vor ajunge să răspundă pentru tăinuirea adevărului descoperit omenirii , că nu vor fi confruntaţi cu ceea ce nu cunosc şi vizează adevărul despre Dumnezeu , despre creaţie şi permanenţa acelui Dumnezeu „Ra „ care este Unul şi Acelaş numit de unele popoare Iehova ,de altele Alahh în toate evenimentele din Cosmos , pe Terra şi din Dacia. CPITOLUL III BIBLIOTECA EDENULUI SAU ŞTIINŢA CERURILOR DE LA ZĂRAND În noaptea de 14 mai 2012 examinînd cu lupa fotografia satelitului american în care se observă un rând de dreptunghiuri pe distanţa „comuna actuală Zărand -podul vechi peste râul Cigher”, am constatat că dreptunghiurile exprimă nu fundaţii de clădiri ci volume de cărţi. „Ştiinţa totală a cerurilor „ adusă pe pământ în sutele de mii sau milioanele de ani a existenţei Edenului !. Este o bibliotecă unică poate chiar în Univers .Este motivul denumirii Pământului Centrul Universului ! Priviţi fotogrfia următoare în care se observă o parte din rafturiler bibliotecii şi cărţile răvăşite de convulsiile scoarţei terestre , scufundarea munţilor şi acoperirea cu cenuşă vulcanică ! Fig.67 Localitatea Zărand jud. Arad România. Din capătul de nord al localităţii se desprind mai multe şiruri de dreptunghiuri care se îndreaptă către râul Cigher pentru a trece în spaţiul Edenului. Sunt cărţile de pe rafturile Bibliotecii Edenului În partea de NV a comunei Zărand ies de sub clădirile imobilelor 2-4 şiruri de desene format dreptunghi.Şirul se indreaptă către râul Cigher ocupând o suprafaţă de aproximativ 1000/250 m Sunt tomuri de cărţi dislocate împrună cu rafturile unei biblioteci uriaşe în urma cutremurului şi scufundării podişului pe care se afla Templul Sfânt al Edenului . Numărul rafturilor cu cărţi ,aşezate unele peste altele şi înălţimea totală a rafturilor fiind scufundate şi acoperite cu cenuşă vulcanică nu s-a putut determina .de noi.(Din lipsă de timp pentru clarificarea acestor probleme nu am solicitat ajutorul conducerii Internetului ) Rafturile se contină sub clădirile localităţii Zărand.Între localitatea Zărand şi râul Cigher,pe locul numit „Viţelerie” (loc de păşune pentru viţei) se află suprafaţa unei file scrise ,care posibil a alunecat de pe raftul bibliotecii Sub rândurile scrise se remarcă structura literei R semnificând proprietarul sau titlul tomului de care aparţine ( Pe baza altor dovezi din zonă,deducem că litera R se referă la Zeul creator al Universului numit Ra ) Opinii 1.Proprietarul bibliotecii este chiar RA (Dovadă litera R de pe Viţelerie ) 2.Autorii lucrărilor din bibliotecă:supersavanţii Edenului (Îngeri de nivel înalt ), îndrumaţi de Ra 3.Tema lucrărilor (logic):Divinitatea,creaţia Universului, planete şi fiinţe subordonate Lui Ra sau lui Lucifer . Profeţii .Informaţii şi calcule cu privire la forţă,mişcare, energie,gravitaţie,lumină, căldură,formule chimice,ecuaţii,structurarea mteriei… figuri geomtrice, calcule astronomice , ecuaţia timpului, …la nivel de cunoştere ce depăşeasc orice imaginaţie omenească .(Harta Dacia Antică conţine termeni de genul monoamelor care contin 38 de cifre.Pentru comparaţie amintim că un miliard este format din 10 cifre)Momente importante ce vor apare pe pământ şi pe alte corpuri cosmice. Ora Astrală a Omenirii din vremurile noastre Această Biblioteca,la nivel terestru, nu are asemănare Este unicat. Biblioteca de la Alexandria cu texte scrise de oameni , în comparaţia cu Biblioteca Edenului, la nivel ştiinţfic conţinea informaţii minore . .Biblioteca Edenulu conţinând „Ştiinţa cerurilor adusă pe pămat „ din catrenele lui Nostradamus „ era destinată îngerilor Aceasta se deosebea de Biblioteca cu piesele arheologice aflată în răspunderea Marilor Sarra Ra. PARTEA II ORA ASTRALĂ A OMNIRII CAPITOLUL I Decodificarea cercetărilor efectuate de Nostradamus Descoperirea Templului Sfânt al Edenului, a corabiei de pe Munţii Zărandului (Munţii Pelerinajelor), a credinţei permanentă a oamenilor din Zărand în Zeul Suprem Creatorul Universului ,numit astăzi Dumnezeu, constatarea că un număr din ce în ce mai mare de savanţi se declară direct aderenţi ai ideii de influenţare,din cosmos, a vieţii pe Terra pînă la dispariţie, prin întâlnirea acesteia cu alte corpuri cosmice din spaţiu , m-au determinat să iau poziţie faţă de Calculele lui Nostradamus şi descoperirea de către acesta a intrării Pământului în ORA ASTRALĂ A OMENIRII. Marele astronom şi vizionar a înscris în catren: DOUZECI PLUS DE DOUĂ ORI ŞASE VA VEDEA ŞTIINŢA CERURILOR VIZITÂND PLANETA ÎN MARE BUCURIE. Boala,ciuma,foametea vor dispare.Roma se va bucura pentru sufletele salvate.SAVANŢII surâd de teamă şi de admiraţie.ASTROLOGIA CONFIRMĂ.Pentru ŞTIINŢĂ un nou început.”(Profeţii Inedite.Ed.Rom.Direct.Impex.România.) PRECIZĂRI. 1)Tema din catrenul lui Nostradamus se află în profeţia lui Isaia din capitolul 4l şi în profeţiile călugărului Nelus (secolulalV-lea e.n.) . 2.)Catrenul în fond conţine un calcul ştiinţific din domeniul astronomiei 3)Calculul astronomic şi concluziile împlinite având aceeaşi sursă de origine ,Centrul Ideilor Pozitive din Univers ,trebuie arătate oamenilor întru preamărirea lui Dumnezeu 4)Tema cercetărilor ştiinţifice: descoperirea schimbării realităţilor de pe Terra . 5) Expresia „Douăzeci plus de două ori şase va vedea ştiinţa cerurilor… este formată dintr-un ansamblu de mărimi care exprimă figurat data naşterii omului care va vedea ştiinţa cerurilor şi începutul altor vremuri, cu schimbări radicale pe pământ. 6). Mărimile, din expresia de mai sus, nu sunt explicate în ce constă şi la ce se referă .Sunt legate între ele prin simboluri de operaţii matematice „ plus” şi „ori „ cu alt înţeles şi alt scop decât cel cunoscut din matematică ( codificarea descoperirii şi efecte de stil) Exemplificăm: 1.Expresia se referă la Ora Astrală a Omenirii şi la individul care va vedea ştiinţa cerurilor.Concret data naşterii şi activităţile acelui individ ca elemente de identificare şi dovedire a realizării calculelor astronomice pentru descoperirea Orei Astrale a Omenirii. Schimbările pe Terra , afectând grav viaţa pe pamânt ,calculele s-au prezentat sub formă codificată. 2.Data naşterii se exprimă în unităţi de măsură a timpului terestru:secole şi zeci de ani ,ani,zile,ore,minute din secolul în care se naşte omul ce va vedea ştiinţa cerurilor . 3.Douăzeci exprimă secolul al XX -lea din era noastră.. 4.Cuvântul „plus” arată ce se adaugă din secolul în care se naşte individul la secolele anterioare naşterii sale. 5. Cuvintele„ de două „.Nostradamus nu a precizat semnificaţia cuvintelor „ de două”.Având în vedere că expresia în totalitate se referă la unităţile de timp terestru,cuvintele în cauză semnifică unităţi de timp,de mărimi diferite , care se afirmă de două ori din fiecare mărime.În total şase mărimi de timp . Deci,la timpul exprimat în secole întregi,se adaugă şase mărimi de timp terestru din secolul al XX- lea (fiecare mărime se adaugă de câte două ori la secolul XIX) A) ORA ASTRALĂ A OMENIRII ŞI NAŞTEREA UNUI OM I. Nostradmus , printre altele, era convins că momentele importante din istoria Pământului sunt înscrise în mersul corpurilor cosmice .Starea de pe Pământ cu absurdităţile ei şi schimbarea acestei stări se află înscrisă în mersul corpurilor cosmice ca ora astrală a omenirii .(Această idee este recunoscută azi de majoritatea savanţilor.Se admite chiar distrugerea vieţii pe pământ prin coliziunea Terrei cu alt corp cosmic ) .Nostradamus a descoperit această oră ,dar de teama consecinţelor, nu a lăsat calculele ,schiţele cu traiectoriile corpurilor cosmice implicate în apariţia acestui moment unic din istoria planetei .De asemenea, nu a precizat sfârşitul şi costul frământărilor generate de aceste schimbări. Mai mult decat atât . Descoperirile au fost redate în scris sub formă codificată fără a fi publicate .Au fost aduse la cunoştinţa unor case domnitoare din Europa care, la rândul lor, le-au păstrat secret . Spre sfârşitul secolului al XX-lea e.n. descoperirea a fost dată publicităţii . Observăm că ,data publicităţii acestei descoperiri face parte din documentele tăinuite. S-a dat publicităţii, la finele secolulului al XX-lea ,cînd Ora Astrală a Omenirii se afirmă cu putere , iar omul la care vede ştiinţa cerurilor se află în viaţă .. . II Studiind expresia „ 20 plus de de două ori şase va vedea ştiinţa cerurilor…” constatăm : a)Expresia se referă la individul care va vedea ştiinţa cerurilor . b)Cuvintele dezvăluie data naşterii omului care va vedea ştiinţa cerurilor. c)Momentul naşterii omului în cauză este şi momentul apariţiei schimbărilor de pe pământ :ORA ASTRALĂ A OMENIRII. d)Descoperirile omului şi atitudinea oamenilor faţă de aceste descoperiri fac parte din ORA ASTRALĂ A OMENIRII , din noua eră care începe să funcţioneze.Piesele ce vor fi văzute de omul în speţă şi actele sale sunt dovezi ale începutului schimbării stărilor de pe Pământ. Profeţia exprimă realitatea ? Putea Nostradamus să elaboreze date care se referă la naşterea unui om şi să prevadă acţiunile concrete ale acestuia şi ale altor contemporani ca fenomene premergătoare materializării altei stări pe Terra ,proprii unei alte ere unde nu va fi loc pentru boli,foame şi ciumă ? Unde se va afirma altă ştiinţă ,ştiinţa cerurilor ? Propunându-ne să elucidăm adevărul sau minciuna din catrene şi tainele calculţiei am mers pe urmele lui Nostradamus ,ale altor savanţi şi informaţiilor din Biblie.. Iată rezultatul cercetărilor: 1.Catrenul lui Nostradamus se întemeiază pe cunoştinţe şi calcule de navigaţie astronomică : -unităţi de măsură astronomică convertite în unităţi de măsură a timpului terestru. .tipuri de corpuri cosmice,galaxii,stele fixe, planete, asteroizi – lungimea orbitelor şi diametrul orbitelor corpurilor cosmice -locul contactului de pe axul, sau diametrul orbitei unui corp cosmic cu traiectoria,sau orbita altor corpuri cosmice -determinarea poziţiei corpului cosmic aflat pe orbită faţă de un punct de pe axa propriei orbite (diametrul care uneşte punctele A şi Z de pe orbită).Concret: momentul în care corpul care se deplasează pe orbită atinge un punct determinat de pe orbita sa,în speţă punctul final Z al axei luată în calcul.. -criteriile de cunoaştere a unui corp cosmic dintre alte corpuri cosmice: diferenţa de strălucire,mărimea vitezei,mărimea volumului etc. 2. Un astronom posedând asemenea cunoştinţe şi aparate de urmărire a deplasării corpurilor cosmice poate realmente să determine la nivel de timp terestru ora,minutul şi secunda întretăierii axului ce trece prin centrul orbitei unui corp cosmic de traiectoria altor corpuri cosmice Observaţii şi calcule asemănătoare s-au efectuat cu mult timp înaintea vieţii lui Nostradamus (vezi civilizaţia maiaşă ) Deci, calculul are temei ştiinţific de natură astronomică. III Informaţii asupra codificării 1 Nostradamus a trăit în mileniul al II-lea din. e.n ((14 ori 21 December 1503 – 2 July 1566), .Ca atare, calculul se referă la perioada de timp ce urmează după moartea sa,respectiv în mileniul al II -lea. a)Cifra 20 conţine numărul secolului. Ora astrală şi individul în cauză apar în secolul al XX-lea ,nici mai devreme şi nici mai târziu de acest secol. b) Expresia „plus de două ori şase „ arată că fenomenul codificat cu cifra „ doi” se repetă de şase ori. c)Expresia poate fi scrisă astfel: 20 plus 2 2 2 2 2 2 . (adica, evenimentul asemănător codificat cu cifra 2 se repetă de 6 ori.) În totalitate expresia se referă la ora astrală a omenirii şi la data naşterii omului prin care se vor realiza fenomene ce vor dovedi existenţa Orei Astrale a Omenirii şi conţinutul noii ere. . d) Codificarea momentului de naştere a omului şi de începere a orei astrale pentru omenire. În realizarea acestor obiective Nostradamus , în funcţie de mersul pe orbită a unui corp”central „ a trasat, pe hărtie,pentru această orbită, un ax orizontal cu lungimea de 2000 de ani tereşti .Axul unea punctul A cu punctul Z de pe orbită Pentru secolul al XX-lea din lungimea axului , a determinat segmente de 100 de ani, 10 ani,365 zile 24 ore şi 60 minute Aceste segmente sunt măsurate de la capătul final Z al axului, A-Z , către începutul acestuia,respectiv punctul A ( Exemplu:pentru segmentul de 100 de ani s-a măsurat lungimea de 100 de ani pe axul A-Z de la capătul axului semnat cu litera Z către capătul A;pentru segmentul de 1o ani, s-a măsurat lungimea de 10 ani pe axul A –Z de la capătul final Z către capătul A ; pentru segmentul de 60 de minute s-a măsurat lungimea de 60 de minute pe axul A-Z de la capătul Z către capătul A ) Toate segmentele de timp 1oo ani,10 ani,365 de zile 24 de ore ,6o minute le a divizat cu aceiaşi cifră „10” realizând grupe a câte 10 unităţi . Redăm formarea grupelor de 10 unităţi pentru fiecare segment : –Axul de 20 secole divizat cu 10 =2 grupe a 10 secole( 2 x 10 =20 ) -Segmentul de 100 de ani divizat cu 10= 10 grupe a 1o ani (1ox10= 100 ani ) -Segmentul de 10 ani divizat cu 10=1o grupe a 1 an (1ox1=10 ani) -Segmetul de 365 de zile divizat cu 10 =36,5 grupe a 10 zile (36,5 x 10=365) -Segmentul de 24 ore (mărimea unei zile transformată în secunde reprezintă 86400 secunde,divizat cu 10 =8640 grupe a 10 secunde (8640 x 10=86400) -Segmentul de 60 de minute divizat cu 10= 6 grupe a 10 minute (6x 1o=60) e)Segmntele de ax din cadrul secolului al XX-lea vor fi efectiv întretăiate, la data calculată de traiectoria unor corpuri cosmice Aceste traiectorii au împărţit fiecare segment de ax în două subsegmente cu câte 2 grupe,mărimi de timp, realizate şi 8 grupe mărimi de timp nerealizate. Cele 2 grupe sunt codificate şi relatate ca mărime ce se repetă de 5 ori la care s-a adaugat mărimea în milenii – două milenii -pentru momentul în care corpul cosmic V în mişcare pe propria orbită atinge capătul axului Z (Axul A-Z cu lungimea de 20 secole este divizat cu 10 rezultând, de asemenea, 2 grupe a 1000 de ani,sau 2 mileni ) Cifra 2 exprimând cele 2 grupe a 1000 de ani este inclusă în cifra 6 (Cifra 2 de la nivelul miilor de ani, apare similar cifrei 2 de la restul segmentelor de timp ,concret în momentul în care corpul cosmic „ V „ care se deplasează pe propria-i orbită atinge capatul Z al axului cu lungimea de 2000 ani .În acel moment , s-au împinit 20 de secole. Cifra 20 divizată cu 10 dă cifra 2 ca fenomen codificat similar cu restul de 5 fenomene codificte tot cu cifra 2.) 2).Activitatea lui Nostradamus prin oprire la axul cu lungimea de 2000 de ani ,la secolul al XX-lea ,la divizarea mărimii timpului pentru toate segmentele cu 10, la conversia mărimilor astronomice în mărimi terestre sunt realităţi calculabile de oameni.CONSTATAREA contactului între axul amintit şi traiectoria a şase corpuri cosmice e de natură să cutremure pe cititor.Fenomenul este unic ! Consecinţele la nivel terestru au fost determinate de Nostradamus pe alte căi decât calculele navigaţiei astronomice. Indicarea descoperirilor de către omul în cauză a „ ştiinţei cerurilor „ şi a restului din activităţile sale şi ale contemporanilor cu consecinte asupra mediului terestru concretizate în dispariţia bolilor,a ciumei şi foamei, înlocuirea ştiinţei cu altă ştiinţă pot avea ca sursă: a.„Centrul Informaţiilor Cosmice Pozitive din Univers „ Acest Centru a trimis direct lui Nostradamus informaţii similare ideilor care se ivesc în gândirea fiecărui om.Profeţiile proorocilor din vechiul Testament , deşi se asemănă cu ideile receptionate de toţi oamenii,se deosebesc de ideile acestora prin transmierea profeţiilor de Duhul Sfânt(Nostradamus nu se încadrează în rândul profeţilor,dar în comparaţie cu alţi oameni avea o misiune importantă pe pamînt:să calculeze şi să atenţioneze omenii despre Ora Astrală a Omenirii) b Informaţiile care nu apar din calcule astronomice puteau fi cunoscute de Nostradamus din lucrări vechi cum sunt piesele arheologice.provenite de pe vremea lui Noe sau provenite chiar din Eden Deci , calculul are şi temei ştiinţific de natură religioasă. B.DESCOPERIREA REPETĂRII DE 6 ORI A MĂRIMII CODIFICATĂ CU CIFRA 2 1) Axul de 20 de secole exprimă 2000 de ani în momentul în care corpul cosmic care se deplasează pe orbită şi dă naştere diametrului dintre punctele A şi Z de pe orbită atinge capătul final al axului,respectiv punctul Z Prima cifră de 2 ( din şirul de 6 unităţi ) este determinată de divizarea cu 10 a numărului care exprimă 20 de secole Se obţin 2 grupe a 10 secole ( 2 x 10=20 secole 2)Segmentul de 100 de ani exprimă secolul al XX-lea din mileniul 2 ( anii 1900-2000) A doua cifră de 2 din şirul de 6 cifre este determiată de locul punctului de contact de pe segmentul de 100 de ani cu traiectoria copului cosmic nr.I.Punctul de contact împarte sementul de 100 de ani în două subsegmente:subsegmentul nr.1 cu timpul realizat şi subsegmentul nr.2 cu timpul nerealizat. Segmentul de 100 de ani este divizat cu 10 obţinîndu-se 10 grupe a cîte 10 ani per grupă..(10x 10=100 ) Contactul segmentului de 100de ani cu corpul cosmic nr. I se face printre grupele nr.2 şi nr,3. Subsegmentul nr.1 conţine grupele nr.1 şi nr.2 în total 20 ani împliniţi (anii 1900-1920 ) Subsegmentul nr.2 conţine 8 grupe a cate 10 ani,adică 8o de ani neutlizaţi Ca atare la 3l XII l920 avem : l92o de ani împliniţi(1900 ani -secolul al XIX- lea şi 20 ani din secolul al XX-lea.) Control:Subsegmentul 1 . 2 grupe x 10 ani = 20 împliniti Subsegmentul 2 . 8 grupe x 10 ani= 80 neutilizaţi Total 1o grupe 100 de ani 3).Segmentul de 10 ani exprimă anii din perioada 1920-1930,(secolul al XX-lea) A treia cifră de 2 (din şirul de 6 unităţi ) este determinată de locul de contact a punctului de pe segmentul de 10 ani cu traiectoria corpului cosmic nr. II Punctul de contact împarte segmentul de 10 ani în două subsegmente: subsegmentul nr.1 cu timpul realizat şi subsegmentul nr. 2 cu timpul nerealizat. . Segmentul de 10 ani este divizat cu 10 obţinandu-se 10 grupe a un an (10 x1=10 ) iar contactul cu corpul cosmic Nr II se face printre grupele 2 şi 3 Subsegmentul nr.1 conţine grupele nr.1 şi nr.2 în total cu 2 ani împliniţi (anii 1921 şi 1922 ) Subsegmentul nr.2 conţine 8 grupe a 1 an nerealizate în total 8 ani La 31 XII 1922 avem l922 de ani împliniti (1920+2= 1922.) Control:Subsegmentul 1 . 2 grupe x 1 an = 2 ani impliniti Subsegmentul 2 . 8 grupe x 1 ani= 8 ani neutilizaţi Total 1o grupe 10 ani 4 ) Segmentul de 365 zile exprimă zilele dintr-un an ,respectiv din anul 1923 (secolul al XX -lea) A treia cifră 3 de 2 din şirul de 6 unităţi este determinată de locul de contact a punctului de pe segmentul de 365 zile cu traiectoria corpului cosmic nr III Punctul de contact împarte segmentul de 365 de zile în două subsegmente: subsegmentul nr.1 cu timpul realizat şi subsegmentul nr. 2 cu timpul nerealizat. . Segmentul 365 de zile este divizat cu 10 obţinandu-se 36,5 grupe a 10 zile ( 36,5 x 10=365) Contactul cu corpul cosmic Nr III se face printre grupele 2 şi 3 Subsegmentul nr.1 conţine grupele nr.1 şi nr.2 în total 20 zile ( 2x 10=20 ) Subsegmentul nr.2 conţine 34,5 grupe a 10 zile nerealizate,în total 345 zile Control:Subsegmentul 1 .2 grupe x 10 zile = 20 zile împlinite Subsegmentul 2 .34,5 grupe x 10 zile = 345 zile neutilizaţi Total 1o grupe 365zile 5) Segmentul de 24 de ore exprimă mărimea unei zile. A patra cifră de 2 din şirul de 6 este determinată de locul de contact al punctului de pe segmentul de 24 de ore cu traiectoria corpului cosmic nr IV (Orele unei zile,24, sunt transformate în secunde.Se obţin 86400 de secunde.Divizate cu 10 =8640 grupe a 10 secunde.Punctul de contact împarte segmentul de 8640 grupe secunde în două subsegmente : subsegmentul nr.1 cu timpul realizat şi subsegmentul nr. 2 cu timpul nerealizat. Subsegmentul nr.1 conţine grupele nr.1 şi nr.2 în total 17280 secunde (8640+ 8640= 17280 ) secunde ApreciazăApreciază
 3. ALM zice:

  Daca a fost o conspiratie, atunci a fost cu sprijinul pilotilor. Regulamentul spune ca, dupa trei aterizari ratate, trebuie sa cauti alta pista. Accidentul s-a intamplat la a cincea!

  Daca nu ma insel, Presedintele Lech Kaczynski era pe final de mandat si nu prea era dorit in continuare:

  „Încăpăţânaţi, naţionalişti, profund religioşi şi adesea paranoici, în anii în care au fost amândoi la guvernare, fraţii Kaczynski au semănat haosul în Polonia şi în exterior, provocând neîncetat Germania şi Uniunea Europeană”, scrie NewsIn.

  Nu vad pentru ce Rusia s-ar fi expus in situatia data …

  Apreciază

  • SorinPLATON zice:

   @ALM
   Cam 20% din ce „injuraturi” isi administreaza competitorii mondiali „pe sub masa” razbat in mass-media rumegatorului comun. Sa zicem ca in „restul” de 80% s-ar fi aflat niste cerinte mult pre impertinente si imperative la adresa intereselor rusesti, care sa-i faca sa apeleze la tactica „ori-ori”. Ce nu am inteles insa (inca) de ce sa fi trecutu rusii peste factorul psihologic economic, Polonia fiind DEJA arvunita pentru conducta North Stream. Da nu-i nimic, ca-i dam noi de capat in cateva saptamani.. Tot ce-i facut (gandit) de om, tot de om (..dar de altul..) este si desfacut (rezolvat) pana la urma…

   Cele bune,
   SorinP.

   Apreciază

 4. uplink zice:

  Teoria altimetrului: se poate verifica. Trimite ideea la Myth Busters, ca ei au resursele, cheful, timpul si nebunia necesare pt. o astfel de verificare.

  Dar cum spuneam si ieri, aeroportul respectiv n-avea ILS (Instrument Landind System) facandu-l neutilizabil pe timp de ceata, cand regimul de zbor e IFR (Instrument Flight Regime). Fara ILS nu poti ateriza decat in conditii VFR (Visual Flight Regime), ca sa vezi sistemul PAPI (Precision Approach Path Indicator), care-ti spune daca esti in glide slope sau nu, folosind culori (pe care nu le poti vedea pe timp de ceata si risti sa te izbesti de pamant prin alta parte decat pe pista).

  Complot, necomplot, regulamentele aviatice au fost incalcate sever. Nu e nevoie sa manaresti altimetrul (de la bordul aeronavei mind you, folosind radar si GPS, ca nu turnul de control transmite datele astea) ca sa te izbesti de pamant pe timp de ceata. Si nu cred nici o clipa ca aia n-aveau GPS cu WAAS, chiar daca avionul era Tupolev si nu Boeing, deci o situatie precum aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Uruguayan_Air_Force_Flight_571 , unde pilotul a uitat sa ia in calcul viteza vantului (care venea din fata) e exclusa.

  Daca e totusi complot, e cel mai cretin posibil: sa le aduci aminte polonezilor si mai tare de masacrul de la Katyn, acum avand DOUA evenimente pe care le pot asocia, unul fiind de natura recenta. Asa, ca sa te urasca cu si mai mult sange, ca atunci cand apari data viitoare cu tancurile sa te muste de ochi in loc sa bage baioneta in tine.

  Eu nu-s pilot, nici expert in aviatie, dar ma dau des pe Wikipedia pe subiectele astea, si pe forumuri de piloti, de cand cu zborul Air France care-a facut-o pe submarinu’ in Atlantic.

  Apreciază

 5. Alex zice:

  1. Pentru Romania disparitia actualei clase politice nu ar putea fi decat benefica, s-ar mai curata padurea de uscaciuni.
  2. Situatia economica a Poloniei e mult superioara celei din Romania, neapeland la bunatatea FMI si BM. Iar azi, tarile nu se mai cuceresc cu baioneta, ci prin politici economice si strategii de marketing.

  Apreciază

  • SorinPLATON zice:

   @Andrei

   E foarte simplu ca frustratii intelectual din randurile presei (frustrati ca nu le merge logica si computarea pe masura „altora”), intcocmai ca si vulpea ce a zis ca strugurii sunt acri, sa fetisizeze orice nu inteleg ei sub titulatura pretentioasa de „teoriile conspiratiei”. Iar aceasta duduie inblonzita pana si pe creier nu face nota discordanta de la regula.
   Dupa cum am mai dovedit si-n alte momente sensibile, eu nu fac afirmatii fara acoperire. Pe oaresce colo palpabil ma bazez si eu…

   SorinP.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s