Fratilor, acesta este CAPITALISMUL !


De multa vreme, unii si altii incercam sa cream tot un cartel, doar ca unul in favoarea si protectia omului obisnuit, ce iata a depasit azi postura de experiment in vivo a sistemului pervers subtil de opresiune mondial, cu unul de direct sclavaj. Si aici nu mai vorbim de profunda imporalitate a doctrinelor ce se subsumeaza procesului denumit pretentios „neoliberalism”, ci de viata si de moarte.

Cam despre asta e vorba in aceasta poveste fara happy-end; unii, foarte putini, exploateaza si traiesc regeste pe seama altora, majoritari,…cunoscuti si sub numele generic de MURITORII DE FOAME. Sistemul este asadar unul profund imoral si inechitabil, fiind amorsat pe stiinta furtului unuia de la altul („cumperi” inselat fiind prin marketing, pui adaos si impanezi cu marketing suplimentar, iar apoi inseli pe altul, pentru a livra produsul si a incasa valoarea si plusvaloarea), in scopul parvenirii si supravietuirii (celebra sintagma ombilicata de lege a junglei: capitalismul salbatic). Si se vede treaba ca pe masura ce sistemul mondial actual se apropie (fara sa stie) de obstescul sfarsit, devine in schimb exponential mult mai rapace. Capitalistoizii se organizeaza deja in haite (carteluri, monopoluri) si direct ne asteapta la drumul mare sau dupa coltz cu … ghioaga raptului. Si apropo, daca nu stiati va spun eu acum, ca raportat la nivelul actualei datorii de tara (~80 miliarde de euro) ne revine fiecarei unitati dintre noi, de la copii din leagan si pana la batrani, de returnat circa 4000 de euro, de unde nu am consumat nimic. Ei bine unde sunt cei 4000 de euro „ai mei, ai tai, ai tuturor”…totusi?”.. Si cred ca fara efort prea mare ii vom putea atunci gasi „investiti” in nivelul de trai a unui Patriciu, Voiculescu, Casuneanu, Videanu, Mazare, Sarbu, etc… Deci noi vom plati nota de plata a palatelor si veyroanelor acestor lichele, dar in plus si dobanda la dobanda … asta, ingineriile financiare a hienelor capitalismului salbatic, BANCILE…

https://sorinplaton.wordpress.com

Platiti fraierilor de romani, platiti daca aveti de unde si de ce!!!…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s