Romania’s Rage Hard …


Falierea societatii este definitivata. Am ajuns doua entitati mari si late: NOI… cei multi si oropsiti si EI.. cei putini si ultrafavorizati… Deci cum ar veni dupa 20 de ani de rapt economic, dupa dosirea in averi proprii a peste 1000 miliarde de euro, respectivii bani nu ies acum la socoteala pentru a dota tara cu infrastructura, civilitate, salarii si pensii decente… Cu alte cuvinte noi, parintii si bunicii nostri vom avea de platit cu varf si indesat nota de plata de la masa lor… In loc sa se fi combatut eficient averile ilicite, se combat in schimb coltul de paine uscata si cana de apa de pe masa a douazeci si ceva de milioane de amarasteni… Pai stiti ce atunci ? Muriti mai astia!, Muriti subit…ca nu va mai suporta pamantul mizeria, infatuarea si aroganta… Sa dea atunci bunul si dreptul God ca din toti banii si bunurile luate cu japca de la gura poporului roman, „EI'” (oligarhii politicieni) cu familiile lor cu tot, sa-si cumpere exclusiv medicamente…medicamente antitumorale sau de calmare a durerilor…. Praful si pulberea sa se aleaga de toate averile construite pe astfel de patern, iar pacea si linistea sa-i ocoleasca pentru toteauna pe respectivii faptuitori! Amin!

Statul social atat de hulit in vorbe dar designat in fapte a sucombat in dauna capitalismului neoliberal salbatic. Situatia a devenit una de viata si de moarte. A devenit una extraordinar de serioasa si de periculoasa. Miroase a sange si praf de pusca. Eu ma anunt ca ma voi ocupa de comisia de organizare a tragerilor in tzepe… Vom mai vedea noi cum e cu zicatoarea ca cine rade la urma, rade mai apasat… 

platon

„Rage Hard”

Rage! Rage! Rage! Rage!

Rage Hard!

Laugh like the head of Apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rise up in millions get off your knees
Dispelling the demons
In the valley of danger
We all work together, sculptures in sorrow
With love light to follow, on
Sweet head of Apollo

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage Hard, against the dark
Rage Hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing

Rage Hard, into the light
Rage Hard, doing it right
Rage Hard, against the dark
Rage Hard

Rage!

Rage Hard

Though blue eyes of children
They shine without fear
Hope is the future, with oceans of cheer
Nothing to fear
There’s nothing to fear
Though laughter of angels resounding
From heaven keep fighting the favours
Of charlatan saviours, charlatan saviours

Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right, doing it right
Rage Hard, against the dark
Rage Hard, make your mark
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Rage hard, into the light
Rage hard, doing it right
Rage Hard, against the dark
Rage Hard, make your mark

I don’t know which way to go
My love’s like driven snow
When we past the test of time
My love you shall be mine
And if only, lost and lonely
Is all that’s wrong with me, we’ ll be free
Be free, be free

Laugh like the head of apollo
Young and strong on the wings of tomorrow
Rage Hard
Rage Hard
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in

Rage Hard, into the light
Rage Hard, doing it right
Let the tournament begin
Don’t give up and don’t give in
Strength to rise up, strength to win
Strength to save the wor(l)d from losing

 

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Romania’s Rage Hard …

 1. fanu zice:

  mare este consternarea că marinelu nu a dat încă ordin la maneliştii de serviciu să pună de o manea despre măsuri dure necesare pe care să o lanseze otevist şi apoi să urmeze o portocăcareală în care marinelu& com să înfiereze pe moguli, pe Victor Ciutacu, pe Mircea Badea, pe bugetari, pe privaţi şi pe toţi care au reuşit să iasă cu bine din pumnul la coaste aplicat zilele astea şi să afirme clar NU…

  este un fascism cu faţă umană şi cu tare atât de bine încuibate mentalităţii de communism încât spiritual gregar şi apetitul pavlovian este ceva firesc la posibilitatea aservirii… au fost două terenuri fertile pentru iniţierea în utopica lume nouă, fascismul şi comunismul, tocmai spre a facilita “democraţia” de azi…
  cred că atât marinelu cât şi aezii lui au înţeles foarte bine faptul în sine descris mai sus şi de aceea îşi permit măsurile de ieri şi de azi, în România din totdeauna, asta fiindcă orice regim “politic” o fi fost până amu, totul s a săvârşit în persiflarea interesului naţional şi cu încuibarea interesului personal spre dezvoltarea sistemului ticăloşit…
  analogia făcută nu I deloc surprinzătoare iar ceea ce se lucrează acum prin laboratoarele europene prin mijlociri americane se resimte deja în regiuni dar mai ales ca perspectivă ideologizantă în amăgirea globalizării…
  deşi nu pare, ţara este subjugată mai ceva ca n communism dar aservirea este cu foarte bune intenţii indusă urmându se cam acelaşi scenariu perfid de învazie şi asuprire care este specific celui care se crede jandarmul mondial sau kgb istul judoka, atunci când vine vorba de mirosu petrolului…

  Apreciază

 2. rhorvath zice:

  EXTRADAREA LUI BASESCU !
  LE MONDE : ” BASESCU TREBUE ADUS IN FATA UNUI TRIBUNAL FRANCEZ ”
  ZIARUL PARIS SOIR ANUNTA CA PROCURATURA FRANCEAZA A REDESCHIS DOSARUL DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN.

  Iata ce spune Presedintele Romaniei despre aceasta crima; Cînd eram comandant pe «Argeş», la trei luni de cînd îmi obţinusem brevetul de comandant. Am luat foc în portul Rouen nu numai eu, 38 de nave au fost în incendiul din Rouen, în Franţa. Nava suspectată că a generat poluarea, care a făcut ca tot bazinul portului Rouen şi Sena să fie tot o flacără pe o întindere de 3 kilometri, a fost nava mea, Am stat acolo 28 de zile în anchetă. Am plecat, dar au rămas un litigiu, o acuzaţie la adresa navei, de circa 12 milioane de dolari, o cerere de daune“.Acum, pot să o spun public, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.
  CRIMA IN ATENTIA AMBASADEI FRANCEZE SI A PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI. In 1988 Basescu era in conflict cu liderii sindicali din navigatie. într-un memoriu adresat procurorului general Mircea Criste şi Ambasadei Franţei la Bucureşti, au cerut pedepsirea lui Basescu. Ei au adresat o plangere penala atat autoritatilor romane cat si franceze.În 28 septembrie 1998, procurorul Ioan Adam, de la Secţia Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General, răspundea memoriului trimis de sindicaliştii constănţeni cu privire la întîmplările din iarna anului 1981, de la bordul petrolierului „Argeş“, constatîndu-se că fapta nu este prevăzută de legea penală din România şi, în consecinţă, nu există. Cum nu mai exista pe atunci nici nava, înstrăinată într-unul dintre contractele păguboase ale PETROMIN-ului. Din motive politice dosarul de la Ambasada Franceza a fost inchis.
  Memoriu adresat Ambasadei Franceze de la Bucuresti
  Acum trei luni am cerut Ambasadorului Henry Paul redeschiderea dosarului de la Rouen. Am remis documentele audio remise Interpolului. http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/.
  Datorita eforturilor mele DOSARUL DE LA ROUEN A FOST REDESCHIS iar Basescu a-si va petrece batranetile intr-o puscarie franceza sau romaneasca.

  Robert Horvath DEVA Cineast USA http:/devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

  Apreciază

 3. uplink zice:

  Și restul? Ăia oropsiți? Ăia de ce nu și-au făcut averi, dar în schimb și-au făcut datorii? Iar daca nu și-au făcut datorii de ce nu și-au făcut averi? Nimeni nu-ți pune averea în gură.

  Paragraful de mai sus ar fi fost o aberație superficială dacă n-aș avea-o pe maică-mea, care cică încearcă să-și facă o avere, să nu mai stea cu mâna în buzunarul meu, și au trecut vreo 5 ani de când tot încearcă și de când „acuși o să fie bine”. Ține cont că pe maica-mea n-o cheamă Traian Băsescu și nici Mircea Geoană. Când iese Băselu la TV și spune că tre’ să taie în carne vie, mai că-i vine să-i iasă aburi pe urechi, dar uită de propria-i incompetență, care ar fi trebuit să-i asigure un minim de independență față de stat.

  Dar nu e tot. E mai rău de atât. Nici ținută de mânuță nu reușește să facă swing în competență, cât de puțin.

  Ea e o femeie muncitoare, nu manager. În RO problema e că avem o groază de oameni ca ea, dar foarte puțini manageri. Avem o groază și mai mare care nici măcar ca ea nu-s: stau sprijiniți în hârleț ca Dorel din reclamele de la Unirea.

  Pe mine cel mai tare mă doare că mă trage înapoi și nu pot să mă fac nici eu manager.

  Acum, înlocuind-o pe maica-mea cu poporul, gânește-te câti ca ea trag țara înapoi. Sunt o mână de oameni care ar vrea o șansă să se dezvolte, dar nu pot pentru că sunt forțați să-i aștepte pe ăștia mai lenți, și n-au de ales.

  Respectul pentru națiunea română n-o să pună niciodată națiunea română la respect. Națiunea nu se respectă pe ea însăși. Dacă-i acorzi respect, îi același lucru cu a-i da voie să se complacă. Nu evoluează, dar se simte o națiune mai inteligentă, fără a fi schimbat totuși ceva. Ce înseamnă asta? Colaps. Și mai înseamnă că națiunea nu merită nici un respect în momentul de față. Merită doar compasiune.

  Apreciază

  • SorinPLATON zice:

   @uplink
   Ca de obicei radiografiile tale sunte de tip high-definition… Nu e vorba de respect aici ci de constrangere. Numai asa se poate face ceva cu boborul asta indaratnic. Numai cu bici si fara zaharel…

   Apreciază

 4. fanu zice:

  oare ce ar fi dacă ăia care au săvârşit primul milion or miliard pe căi ilicite, imorale şi fără a respecta orânduielile de spirit ale legilor ar ajunge să deie înapoi cu dobândă la buget banii?

  oare ce ar fi dacă băieţii dăştepţi fie din energie, fie din petrol, fie dintre ecşii responsabili cu afacerile externe, fie dintre cartonaţii cumetriţi pe lângă orice guvernare, fie dintre feneişti, ne ar face un bine şi ar da la buget cu dobândă în rate sau direct sumele de bani furate naţiunii?

  ni se spune că nu sunt bani. dar de ce pentru udrea, pentru videanu, blaga sau berceanu& com sunt?

  Oare cum I ar sta lui videanu adriean să vândă în mărinimia lui casa de pe terenul tocmit cu beoreii statului tocmai spre a mai acoperi vidul bugetar?
  Oare cum ar arăta această lehamite de „clasă politică” deparazitată de banii luaţi cu japca?
  Marinarul se implică făţiş ca să nu zic nesimţit în umilirea şi obidirea celor mai problematice categorii de angajaţi sau neangajaţi;
  Boc este tot mai singur şi fără de cuvânt; probabil că ştiind că nu mai are ce pierde şi nefiind sigur că poate păcăli poporul să aleagă iarăşi între două rele, din obicei, şi să ajungă la o putinificare a României, marinelu se bagă la înaintare crezând că salvează surogatul deviat din filiera iliesciotă; dar aşa cum s a imbuibat cu traseişti dintre cei mai avansaţi în perfidie şi cu fugari de o zi după privilegii de mandate or cu slugoi prin chip de ciocoi şi caricatură de habotnici aşa are să şi sfărşască;
  acei care stau la masă cu el îi sunt cei mai mari duşmani, mult mai periculoşi decât întreg poporul care la ora asta este revoltat tot pe el dar şi sătul să aştepte de la un şef de stat ceea ce nici un preşedinte după 89 nu s a sinchisit să facă: reforma reală, ceea ce evident că pe marinel nu îl preocupă decât constant şi în voinţa muşchilor lui…
  amu fără să vadă bârna din ochiu lui aruncă ocara asupra naţiunii, o umileşte cum are chef, dar nu şi vede îmbuibaţii&com din propriul partid… ridicol manelistic, prostie comportamentală şi hoţie ticăloşită

  Apreciază

 5. ALM zice:

  Domnule Platon,

  Dupa cum poate ati observat, eu m-am saturat de sezatori virtuale de unde, dupa ce spunem prostii cioplind cate un lemnisor, ne simtim multumiti si plecam linistiti la treburile noastre.

  Nu se mai poate? Ei asi! Cat timp lumea protesteaza in barba mai este loc de amputari! Legea Taylor-Ford! Toti asteapa ca altcineva sa faca ce trebuie, daca s-ar putea un tatuc sau macar cine a promis una din tepele dintr-o piata publica! Tepele au fost daruite la nivelul intregii tari, dar nu sub aspectul la care se asteptau credulii.

  As pleca eu la cruciada, dar nu mai sunt in stare. Sunt imbatranit inainte de vreme, sunt bolnav si la propriu si la figurat. Sunt in situatia in care nu mai astept nimic bun de la viata …

  Pe baiat l-am sfatuit sa nu-i pese de noi, parintii lui, si sa plece incotro vede cu ochii. O sa ramanem noi sa stingem lumina …

  Dar voi, cei care mai sperati ceva de la viata, ce faceti? Rating-uri pe bloguri! Infierati cu manie proletara si va simtiti mai putin frustrati! Strigati in spatiul virtual „sa plece!”, cand stiti foarte bine (cel putin asa sper) ca nimeni nu va pleaca de buna voie de langa butoiul cu miere!

  Sa fiu sincer pana la capat? Ei bine, MA BUCUR pentru ceea ce se intampla!!! Ma bucur, fiindca ceea ce se intampla nu omoara numai capra mea ci si pe a dvs si pe a tuturor, fara deosebire de sex, culoare, etnie si simpatii politice! Poate o sa iesiti cu totii din letargie si, dvs dle Platon (cel cu care am sperat ca vom construi o structura politica reala, nu de stanga sau dreapta ci de salvare nationala) veti mai lasa tastatura sa se odihneasca si veti incepe sa mai faceti niste exercitii de dezmortire, ca sa puteti manui Katana! Aia adevarata nu aia virtuala de care nu se sperie nimeni …

  Apreciază

  • SorinPLATON zice:

   @ALM
   Stimate domn, pot spune prieten, ca avem deja ceva AMT impreuna..,

   In aceeasi masura in care dvs. va par cam inactiv si nepercutant, detractorii mei si a trend-ului ce incerc sa-l impun de ceva vreme sustin exact contrariul. De fapt nicicum nu e bine, orice ai face in Romania. Pe nimeni nu intereseaza ca mai sunt si oameni de buna factura, empatici, neporniti pe rele, cand de fapt majoritatea concetatenilor nu vaneaza principiile defecte, cat parvenitii, pentru inlocuirea in pozitiile lor de preamarire. Si de aceea desi vremurile cer sange, cer oameni in stare sa-l verse si sa-l ofere cu logica ca si ofranda, de fapt acest model este profund dezavuat de marea masa rumegatoare. Lasitatea nationala antologica este translatata fortat si celor din jur pe arhicunoscuta schema a caprei vecinului: „daca eu sunt lash, apoi lashi sa fie cu totii”…
   Solutii? Exista, dar s-ar putea sa nu placa si sau sa doara. Romanii vor putea fi civilizati doar prin forta si dureri, dar atata vreme cat sunt intrebati de acord la fiecare inaintare de bisturiu in plaga, evident ca vor reactiona pe invers. Perioadele noastre de inflorire societara au fost strict sub dictaturi, mai apoi, in cele de alcamie, producandu-se frecvent mari reasezari imorale si inechitabile a valorilor si bogatiilor acumulate in „vremile rele ale dictatului”, situatie in care ne aflam si acum de fapt.
   In ceea ce priveste arta si antrenamentul de manuire a katanei, va asigur ca sunt cu temele la zi… Pana atunci va rog sa nu capotati pe indiferent ce considerent. Inca noi doi suntem sub contractul verbal al gentlemen agreement-ului de oarecand…

   SorinP.

   Apreciază

 6. fanu zice:

  Despre presari şi lamentările lor fade

  destinul condeiului mioritic vine de la falsul conflict de idei în jurnalism sau între presari şi “clasa politică”.
  de aia scrisul este filtrat la unii tocmai de un condei mereu afectat de teama că îs destui stăpâni sau aezi ai actualităţii de putere care vor să îl asasineze sau manipuleze şi de aici condeiu prea mioritic adică iremediabil resemnat, laş şi plin de lamentare
  destinul condeiului manolian vine de la bovarism şi lene neprofesională pe filiera ticăloşit politică prin prisma moguloidă care se implică în redactare nainte vreme de publicare.
  De aia scrisul iniţial sau investigaţia iniţială este la unii distrusă într o clipă sau peste noapte pentru că jertfa intereselor este incorectă şi aşa jurnalistul se săvârşeşte ca presar la stăpân deşi pozează în liber scriitural, el nu atinge niciodată o deontologie reală a libertăţii de a scrie sfârşind în ridicol

  Mi e silă…

  mi e silă de un marinel care admiră cetăţeni precum arpi de gruia, mi e silă de securiştii din fotbal, mi e silă de impostorii slugoi guralivi ai sistemului ticăloşit, mi e silă de degeneraţia asta care ar fi trebuit lustrată ca să nu şi mai perpetueze metehnele, mi e silă de manelizarea României, mi e silă de slugărnicia fără margini a “intelectualilor” faţă de perindaţii rocadieni, mi e silă de muieri centurate politic, mi e silă de Funeriu care a ajuns portocaliu din alb, mi e silă de mondenităţile cu iz de talcioc, mi e silă de dna, mi e silă de justiţie, mi e silă de moguloiozi, mi e silă de ostentaţia cretinoizilor traseişti…
  DAR
  totuşi am speranţa că într o bună zi “schimbarea la faţă a României” se va fi numind După Chipul şi Asemănarea României

  despre scumpirile cu iz de peşte portocaliu

  să se mai bucure acum ăia care l au votat pe marinar şi ăia care susţin „clasa politică”. este incredibil ce se săvârşeşte. la ce bun anul 89 dacă exponenţii lui falşi au furat naţiunea şi amu au amanetat O…

  despre cum sunt umiliţi şi obidiţi românii

  oare votanţii lu marinelu cotrocelu ce părere au despre cum ţara se duce azi de râpă?

  oare jubilează acum când probabil unii dintre ei sunt pe cale să îşi piardă joburile?

  oare cum se simt că au parte de o guvernare udristo manelisto marinărească care amanetează ţara la FMI?

  oare cum pot sta alături de acest marinel adus în sistemul ticăloşit, crescut cu admiraţie pentru băieţi dăştepţi cu ochi albaştrii şi hrănit metehnal de ecşi cu aezi stipendiatori de teapa lu arpi de gruia, nişte intelectuali care cândva ne amăgeau sublim dar grotesc şi lichelizant cu un anticomunism de faţadă?

  Cred că astăzi s a văzut cam cu ce săvârşiri ne am ales după ce în 89 s a făcut transferul de regim şi trecerea de la sistemul totalitar la sistemul ticăloşit şi implicit rocadizarea puterii în România.
  Cred că astăzi avem înainte de toate cea mai mare eroare de genetică politică fără vreun precedent în istorie atunci când ţara nu era bântuită nici de legionari, nici de comunişti ci de libertate; azi libertatea ce ni se arată este departe de ceea ce în 89 s a numit Proclamaţia de la Timişoara, astăzi ni s a arătat clar că democraţia s a născut în faşa murdară a furtului României şi a săvârşit surogatul unei clone pline de tare, astăzi mizeria nesimţirii, a hoţei, a ridicolului, a ticăloşiei cred că şi a atins un prag pe care nu ştiu câţi dintre români oricât ar fi de săraci sau umiliţi sau resemnaţi o mai pot suporta…
  Cred că iliescu se poate /nu se mai poate acoperi liniştit în mineriade şi în multe responsabilităţi ticăloşite de ceea ce marinarul&com / clasa politică&com au ajuns să ducă de râpă, din nefericire naţională, cam toţi de el fiind moşiţi şi acoperiţi sau sub aripa fesenistoPesedistoPedelisto dospiţi…
  În acest caz ai două variante, fie o nouă golaniadă, care ar fi spulberată de un marinel care calcă pe ce apucă, fie o încremenire care duce totuşi la exil, adică la o Românie care nu i îndoliată, la o Românie care nu i batjocorită, la o Românie care nu i obodită şi umilită de nişte neica nimeni ajunşi la rang de asupritori…

  probabil că asta şi este voinţa unui marinel, să rămână într o astfel de Românie stâlcită împreună cu traseişti, cu manelişti, cu udre, cu videni afacerişi ai b.o.r., cu slugi lichelizate, cu parteneriate udemerizate antinaţionale şi nu în ultimul rând cu încuibarea clară şi fără vreun chivoc a sistemului ticăloşit…

  despre guvernare şi preşedenţie fără Dumnezeu şi respect pentru naţiunea română

  dar de ce să moară? ar fi prea uşoară povara iadului… de ce să nu aibe aici un prolog pentru ce le va fi „plânsul şi scrâşnirea dinţilor”? DAR ăştia nu ştiu ce aşa ceva fiindcă nu au nici măcar conştiinţă, la ce bun să mai zicem că nici pe Dumnezeu… treaba este că ombilicalul este sistemul ticăloşit iar la capete este „clasa politică” şi „capitalismul de cumetrie” exact aşa cum l a definit lucid poate acela care le a girat şi le a acoperit după 89 într un moment când probabil şi a dat seama cam ce a crescut la coastă sau poate mai grav a avut acest interes să lase moştenire ţării… prea târziu oricum şi fără efect, suntem din nou înapoi de unde am plecat doar termenii sunt altfel, fundamentul este mai antinaţional ca odinioară…

  Apreciază

 7. iris zice:

  Sa stii k am inceput sa te citesc.
  Si eu ca si tine mai astept tepele alea promise, dar se pare ca o sa impletim cozi dalbe si tot n-o sa avem parte sa le vedem lucind in soare cu capete-n ele cu tot

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s