Brotherhood of „Teamsters”


platon

Aceasta postare este dedicata sindicatelor si sindicalismului romanesc, desi prea multe nu ar (mai) fi de spus… Mai mult decat au capotat in tentativa de a reprezenta autentic cetatenii de la baza societatii organizati in nise profesionale, reprezinta un adevarat cal troian al sistemului ce iata doreste sa controleze, sa represeze si sa previna tot ce l-ar putea disturba. Cabotinajul liderilor de sindicat din celebrele carteluri sindicale este deja arhicunoscut. De fapt cointeresati (sau santajati) de sistem, sindicalistii actioneaza mai mult de forma si-n directia atenuarii furiei si revoltei reprezentatilor, decat pentru a penaliza activ sursa stresului, a infamiei, inechitatii si raului… STATUL LIBERAL CAPITALIST.

platon

De la Jimmy Hoffa incoace activitatile sindicalizate s-au impletit de minune  cu a altor sindicate, doar ca ale crimei organizate. La fel cum fondurile stranse de Hoffa au ajus sa fie administrate si inmultite de mafiotii americani, exact la fel azi sistemul oligarhic mafiotizat „cointereseaza” miscarile sindicale in directia tzinerii amarastenilor sub un control strict. Ba mai mult activitatea de infiltrare si pervetire a sindicatelor a performat intratat incat liderii sindicatelor au conceput pana si planuri de autosabotare ale calendarului de actiuni si ale tematicilor revendicative.

platon

Ori viata (posibilitate de manifestare legala) in afara sindicatului, se vede treaba ca prin lege este prevazuta sa nu existe. De fapt acesta este si unul din motivele dezvoltarii fara precedent a doctrinei libertariene in lume, cu ramura sa extrema, anarhismul. Nu veti mai vedea sindicalisti angrenati in lupte de strada, ca au ajuns mult prea „comozi” si demagogi, dar veti vedea in schimb anarhisti in acest rol, pentru ca vreti nu vreti, societatea se autoregleaza si isi gaseste oricand supapele de detensionare.

platon

Legat de ultima isprava a regimului politic (impotent, rauvoitor si corupt) materializata prin mari reduceri de salarii si pensii, tinta de perfomanta a sindicatelor (cartelurilor) primita de lideri in plic de la puterea oculta este fara doar si poate atenuarea si lungirea oricaror tendinte de organizare a protestelor, pentru a se putea intre timp manipula (linisti artificial) omul simplu si pe „alte cai „… In orice caz le cam tremura la oligarhii neo-nomenklaturisti kilotzii de tabla, ca de la atata promisiune de trait bine si oferit in schimb trait dramatic, doar o mica scanteie trebuie, dar va aprinde un foc de tabara pana la CER…

platon

In concluzie sindicalismul (indeobste neaos) in forma sa actuala de exprimare a ajuns demonetizat, tamp si dispensabil. A ajuns adversarul intereselor celor pe care ar trebui sa-i reprezinte… ce mai tura vura… A AJUNS PROPRIUL SAU ADVERSAR!

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Brotherhood of „Teamsters”

  1. Yehoward zice:

    Trist dar adevărat este ceea ce scrii d-ta, d-le Sorin. Mă bucur că mai există încă, în lumea aceasta, oameni ca d-ta, care mai gîndesc încă.

    Apreciază

  2. SOCRATE zice:

    Asa cum am asistat in ultimul timp la pierderea credibilitatii clasei politice, a partidelor politice,tot asfel asistam la opacitatea,cecitatea sindicalismului din Romania. In fond este vorba de pierderea credibilitatii liderilor de sindicat care au capotat in a reprezenta interesele celor multi. Dovada ultima o reprezinta autoinvitarea liderilor la discutiile cu presedintele care stie foarte bine cine sunt acesti lideri si care este rolul lor in randul membrilor de sindicat. La o a doua intalnire la Palatul Parlamentului, acestia, liderii vor cauta sa anunte public ca au obtinut o victorie, in fond doar paleative menite sa protejeze actualul Guvern. O alta stupizenie venita din partea unui lider care reprezinta domeniul educatiei,a fost iesirea acestuia de la discutiile cu presedintele unde urma sa se ia atitudine fata de scaderile salariale sia pensiilor,si prezentarea catre dascali a unor aspecte colaterale,legate de titularizare,aspect care nu facea obiectul dialogului. Aceste doua exemple demonstreaza ca ideologia sindicalista nu exista iar liderii sunt ia afara realitatilor sociale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s