The system fight (strike) „back” !


platon

Din toata logoreea flasnetara prezidentiala de ieri, “citit” printre randuri am inteles ca inca nu am cunoscut ca si tara valentele represive ale acestui regim. Cu alte cuvinte orice eructatie ori flatulenta va putea fi subiectiv asociata pericolului “disolutiei” statului de drept (desi parca tot ce fac acum acesti diletanti de „conducatori”, nu ar fi exponential mai rau in aceasta directie..) si tratata ca si atare, respectiv „gradual”, cu bastoane in cap, gaze paralizante pe gat, socuri electrice in fund, gloante de cauciuc in plex si de ce nu … munitie de razboi in mecle. Oligarhii asta de carton se simt incoltiti si sunt hotarati sa tina CU ORICE PRET status qvo-ul constructiei lor infame. Veti vedea curand asta… i mean “veti trai bine” curand …

platon

Regimul neo-nomenklaturist oligarhic (sistemul) cu Basescu pe post de afis se constituie in cel mai mare pericol la adresa democratiei si valorilor obtinute prin sange in 89 SI TREBUIE CU ORICE PRET SA FIE OPRIT. Va fi un meci de tip „care pe care”, respectiv sistemul va lupta violent in directia prezervarii sale „cibernetice”, iar societatea oamenilor simpli (90% din cetatenii tarii) vor lupta pentru dreptul la viata, la libertate, la dreptate, la echitate, la decenta. Va fi o lupta nemiloasa dar extrem de necesara. Raul va trebui a fi cauterizat de la radacina…ca altfel ne va insclavagiza pe toti la pachet.

platon

Atentie mare deci, ca s-a intrat in etapa „reglajului fin”..cu maceta si harponul adica!.. Eventual mai treceti pe la gym-uri sa va repuneti fizic in forma… ca „amicii” nostri asta fac pe poligoane de dimineata si pana seara… Asta fac in sensul ca se pregatesc luptand cu situatii si adversari imaginari, sa reprime oarecand( -oricand) la ordinul comandantului lor suprem, TOT. Stiu asta deoarece inainte de ’89 am avut ocazia sa cunosc din interior acest mecanism, ce pe fond si astazi este foarte putin schimbat… 

platon

Ehehei feciorii moshului.. Si va veni atunci o vreme (ca sa folosim niste sintagme biblice verificate ca si impact).. Va veni deci o vreme cand toate constructiile „lor” de securitate, de societate, de interdependente via soft power vor deveni caduce… Va veni o vreme cand totul se va reduce la cel mai mic numitor comun, LEGEA JUNGLEI… o lege ce-i drept amorfa, alogica, dar cat se poate de sanitara. Daca „ei” ne-au aplicat-o pana azi sub forma de substitut (legea junglei din societatea neo-liberala a post-capitalismului), „noi” o vom incerca sa le-o aplicam inapoi, de „azi” inainte, intr-un sens mult mai dialectic, mai fidel.., chiar literar am putea spune. Deci very soon mai loazelor neo-nomenklaturiste mai! Veri suun!

“unul dintre egali”

PLATON

platon

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la The system fight (strike) „back” !

 1. Yehoward zice:

  Terapia de şoc

  S-a scurs mai bine de un deceniu de la „marea manifestare istorică” a democraţiei din România, cînd poporul român a dat dovadă de „maturitate” politică şi de „curaj”, şi a ”luptat” pentru instaurarea unui regim „democrat” la conducerea ţării, care să-l conducă spre mileniul trei.
  Se mai fac şi astăzi aluzii la acel mare eveniment „istoric” din viaţa României şi la acea „maturitate” politică a populaţiei ei, dar cu ce s-a ales „înţeleptul şi eroicul” popor român de pe urma acelui „mare” eveniment?

  Nu se mai aude astăzi glasul celor ce-şi ieşeau din minţi de bucurie cînd s-au schimbat domnitorii: – li s-a potolit avîntul şi s-a răcit entuziasmul cu care ei au întîmpinat venirea la putere a noului preşedinte şi a noului regim, căci „cadourile” oferite de „aleşii” şi „prea-iubiţii” lor drept răsplată pentru sprijinul ce li l-a acordat poporul a şters zîmbetele de pe faţa lor, lăsîndu-i cu ochii holbaţi, cu gurile căscate şi cu buzele umflate.
  Nici n-a apucat sărmanul popor român să se pregătească pentru viaţa nouă ce şi-o dorea şi pentru care a luptat, că ea a şi dat busna peste el. Spre marea uimire a lui şi spre „lauda” noului regim, care a dat dovadă de cele mai „înalte” şi „nobile” calităţi, idealurile prevăzute a fi îndeplinite în cîteva decenii au fost duse la „bun sfîrşit” în mai puţin de un deceniu. Nici nu mai sînt astăzi bieţii români bucuroşi de promisiunile celor ce deţin cheia fericirii lor, din cauza sîrguinţei cu care ele au început să fie îndeplinite în viaţă.

  Nu se mai pomeneşte astăzi de zilele „negre” ale fostului regim şi a fostei dictaturi, căci oamenii nu mai ştiu ce să facă de „fericiţi” ce sînt şi au uitat orice înjosire şi umilinţă trecută de „bine” ce o duc. Viaţa bună şi prosperitatea ce le-a fost promisă le iese românilor pe ochi, în timp ce investitorii străini nu-şi dau rînd să le sufle în coarne.

  Patriotismul de care poporul român dă dovadă în clipele „măreţe” ale tranziţiei spre noua „epocă de aur” este fără margini, iar „voinţa fermă” cu care el s-a implicat în noile transformări sociale stîrneşte uimirea şi simpatia pînă şi a papuaşilor din Noua Guinee. Toţi, de la mic la mare, dau dovadă de cea mai înaltă „conştiinţă” şi „inteligenţă” şi sprijinesc, umăr la umăr, efortul „prea-iubiţilor” lor de a „scoate” ţara din mizerie.
  Devotamentul cu care poporul român se sacrifică ideii liderilor lor de a alipi ţara Imperiului Otoman, pardon, American, şi Pieţii Europene a stîrnit admiraţia şi a înduioşat pînă la lacrimi cele mai înalte cercuri şi grupări occidentale: – f.m.i., Banca Mondială, Mafia, CIA, etc. Pînă şi africanii îşi îndreaptă cu „respect” privirea spre cetăţenii români, care au ajuns să smulgă pînă şi bucata de pîine de la gura copiilor lor şi să îndure de foame, numai ca „mult-iubiţii” lor conducători să se plimbe nestingherit prin străinătate, în vederea realizării marilor afaceri de stat, şi să-şi permită să acorde dejunuri, prînzuri şi cine înalţilor demnitari de la „Poartă”, ce binevoiesc să ne viziteze zilnic ţara.
  Cu alte cuvinte, „eroismul” poporului român n-are asemănare, şi stîrneşte simpatia întregii lumi, dar… a sosit timpul să ne oprim aici.

  – Cunoaşteţi melodia, nu-i aşa?
  Ba chiar şi cuvintele vă sînt cunoscute, căci de dimineaţă pînă seara televizorul, radioul, presa şi opinia publică fredonează acest cîntecel. Oriunde şi oricînd vă puteţi întîlni cu el. Păcat numai că el este cîntec de leagăn şi vi se cîntă cu scopul de a vă adormi conştiinţa pe veci.

  Cu permisiunea dumneavoastră voi încerca să-i parodiez pe marii interpretatori ai lui, cîntîndu-vă cîteva strofe personale sub melodia lui, dar nu cu scopul de a vă adormi şi mai tare, ci pentru a vă deştepta: – Dacă toţi ceilalţi „cîntăreţi” vi-l cîntă ca cîntec de leagăn, eu vi-l voi cînta drept cîntec de deşteptare şi apel.
  Lumea întreagă nu conteneşte să vă admire, fondurile şi forurile internaţionale nu încetează să vă laude, şi guvernele tuturor ţărilor „democratice”, inclusiv al vostru, îşi arată simpatia faţă de voi, dar…
  – v-a întrebat oare cineva vre-o dată ce ziceţi voi, însuşi poporul român, despre „curajul”, „voinţa” şi „demnitatea” voastră înşivă şi despre „patriotismul” la care sînteţi impuşi de nevoie?

  Ţărăniştii şi liberalii nu-şi dădeau rînd mai ieri cu afirmaţiile despre alegerea „înţeleaptă” a poporului care a dat dovadă de „maturitate” politică şi a preferat partidele istorice, ce şi-au manifestat deja devoţiunea faţă de cei ce i-a ales în anii 1907 şi 1933, cînd i-au înecat în sînge pe cei ce-şi revendicau dreptul la viaţă, partidelor naţionaliste şi socialiste care s-au făcut vinovate de năzuinţă pentru întregirea neamului şi pentru protecţie socială, dar…
  – oare poporul român le-a preferat pe ele în 1996 de dragul ochilor frumoşi pe care membrii lor îi fac curvelor de pe stradă şi de dragul coarnelor pe care ei i le pun chiar lui, sau datorită promisiunilor lor înălţătoare cu care ei au împuiat urechile tuturor locuitorilor acestei ţări?

  D-nii Emil Constantinescu şi Victor Ciorbea, în cinstea cărora admiratorii lor au proclamat pînă şi zile internaţionale, precum ziua internaţională a lui Emy şi cea a lui Vitea, pe parcursul întregii perioade a mandatului lor n-au contenit să astupe gura şi să scoată ochii tuturor celor ce n-au fost de acord cu „reforma” lor şi cu „măsurile urgente” propuse de ei, susţinînd că acelea exprimau „voinţa fermă” a poporului român şi că ei au avut tot sprijinul populaţiei, a nu ştiu cărei ţări, să ducă la îndeplinire tot ceea ce f.m.i. şi banca mondială şi-au propus să realizeze la noi în ţară, dar…
  – oare poporul român i-a ales şi i-a admirat pe sus-numiţii domni pentru batjocora şi fărădelegea pe care ei au înfăptuit-o în ţară, sau pentru viitorul roz şi măsurile de protecţie socială pe care ei i le-au promis?

  Astăzi aceleaşi pretenţii le au actualii guvernanţi, aceleaşi fapte le înfăptuiesc actualii „aleşi” ai poporului, şi aceleaşi fărădelegi şi batjocuri îndură poporul român, cu toate că în 2000 el a făcut „tot posibilul” să-şi făurească o soartă mai bună.
  – De ce, pentru ce şi pînă cînd se întîmplă şi se va întîmpla lucrul acesta?

  – Oare ce blestem a căzut asupra voastră, românilor, de vă uitaţi ca boii la poarta nouă la ceea ce se întîmplă în jurul vostru şi nicidecum nu înţelegeţi pe ce lume vă aflaţi?
  – Oare ce descîntec v-a fost cîntat de îngînaţi şi înghiţiţi minciunile şi basmele pe care tot felul de descreieraţi vi le repetă zi şi noapte prin sursele de informare în masă?
  – Oare chiar nu deosebiţi albul de negru şi binele de rău, de aţi ajuns să vă puneţi singuri capurile în jug şi să vă strîngeţi singuri ştreangul în jurul gîtului?

  – Oare cei patruzeci de ani de dominaţie comunistă şi cei zece ani de „democraţie” capitalistă nu v-au învăţat nimic, de aţi ajuns să comiteţi aceleaşi greşeli pe care buneii şi taţii voştri le-au comis?
  – Oare n-au murit buneii voştri de foame cu speranţa că copiii lor vor trăi mai bine, şi oare n-au făcut acelaşi lucru şi taţii voştri, visînd ca voi să fiţi mai fericiţi ca ei?
  – Cîte generaţii trebuie să se sacrifice în ţara asta şi pentru ce, dacă nici părinţii, nici copiii lor nu o duc mai bine?

  – Cine are nevoie de „terapie de şoc” în România: – oamenii simpli care nu sînt vinoveţi cu nimic, sau guvernele care s-au făcut vinovate de soarta voastră grea?
  – Dacă guvernul este cel ce a cauzat sărăcia şi nevoile poporului român, cum se face că terapia de şoc este aplicată poporului?

  Aşa prostie încă n-am văzut pe lumea asta: – oamenii sănătoşi sînt trataţi în locul celor bolnavi. Trebuie trataţi cei ce suferă de boală, în cazul respectiv de nebunie, nu cei întregi la minte, a căror vină constă numai în faptul că sînt mai timizi şi mai cinstiţi decît primii.

  – Cine are nevoie ca românii să moară de foame şi de ce?

  Dacă mîine vi se va spune că singura ieşire a României din situaţia economică grea în care se află este decimarea populaţiei, adică decapitarea fiecărui al zecelea cetăţean al ei, ce veţi spune?
  – Veţi crede lucrul acesta sau nu?
  – Dacă nu, atunci cum se face că astăzi credeţi că pentru a trăi mîine mai bine trebuie să muriţi întîi de foame?
  – Nu este oare înfometarea voastră mai degrabă o măsură de a vă umili şi de a vă îngenunchea în faţa naţiunilor privilegiate ale lumii?
  Amintiţi-vă de cazul Basarabiei şi de felul cum locuitorii ei au fost îngenuncheaţi în faţa ruşilor: – oare nu tot prin înfometare au fost supuşi ei?

  Dacă mîine vă treziţi cu imaginea primului ministru sau a preşedintelui ţării d-stă la tembelizor şi vă pomeniţi cu următorul anunţ:

  „- Stimaţi patrioţi şi dragi cetăţeni ai României!
  După îndelungate şi anevoioase dezbateri şi confruntări politice la care au participat membrii celor mai iubite partide şi alianţe politice din ţară şi de peste hotare, precum C.D.R., A.N.L., P.S.D.R., P.D.S.R., P.D. şi U.D.M.R., am ajuns la concluzia că mai este nevoie de un ultim efort din partea d-stă şi de un ultim sacrificiu, pe care d-stă, în numele libertăţii şi democraţiei, trebuie să-l faceţi!
  Vă rugăm să daţi dovadă de conştiinciozitate şi seriozitate şi să vă atîrnaţi cît mai responsabil faţă de nevoile ţării şi ale neamului. La sugestia f.m.i., a băncii mondiale şi a altor instituţii democratice din Europa şi din lume, am ajuns la concluzia că este nevoie de o urgentă echilibrare a balanţei numărului populaţiei de origine română şi cea a minorităţilor naţionale, pentru înlesnirea venirii investitorilor străini, care sînt deprinşi cu libertatea şi pe care densitatea prea mare a populaţiei vorbitoare de limbă română i-ar putea deprima.
  Măsurile urgente pe care le-am luat pînă acum pentru micşorarea populaţiei ţării noastre s-au dovedit a fi ineficiente, din cauza vitalităţii monstruos de mare a poporului român care este deprins cu greutăţile şi reuşeşte să se adapteze oricăror situaţii şi împrejurări, de aceea am hotărît ca fiecare doi români din zece, precum şi doi români pentru fiecare maghiar, evreu şi rom să fie sacrificaţi!
  Rugăm să daţi dovadă de înţelegere şi de bun simţ, şi să sprijiniţi măsurile drastice pe care guvernul nostru este nevoit să le ia, care de altfel sînt făcute pentru voi şi numai spre binele vostru, deoarece condiţiile politice şi economice dezastruoase, ce ne-au rămas moştenire de la regimurile precedente, nu ne permit nici o altă ieşire din situaţia penibilă în care ne aflăm.
  Daţi dovadă de o cît mai mare conştiinţă patriotică şi dăruire de sine şi adresaţi-vă singuri instituţiilor împuternicite să se ocupe de acest caz: – armata, poliţia şi securitatea. În special sînt rugaţi să facă lucrul acesta membrii şi simpatizanţii partidelor naţionaliste şi ultranaţionaliste, care totuna nu vor supravieţui exploziei demografice care va avea loc în România odată cu venirea mult-aşteptaţilor investitori americani, germani şi evrei, pardon, francezi.
  Luînd în considerare ajutorul material şi financiar, şi instrumentele ultrasofisticate şi ultramoderne ce vor fi folosite în acest scop, puse la îndemînă de către n.a.t.o., garantăm celor ce-şi vor jertfi viaţa pentru binele naţional şi internaţional că sacrificarea lor va fi cu mult mai plăcută decît viaţa pe care acei nefericiţi ce vor supravieţui întîmplător acestui eveniment de importanţă naţională vor fi constrînşi să o trăiască.
  Resursele naţionale ale ţării sînt la limită. R.e.n.e.-lul, care actualmente aparţine de firma israeliteană „Aids for fools”, nu mai poate suporta pierderile uriaşe provocate de neplata la timp a datoriilor faţă de el, datorii ce depăşesc de trei mii patru sute douăzeci şi cinci de ori venitul brut al întregii Comunităţi Europene, aşa că sînteţi rugaţi să vă grăbiţi şi să aduceţi la îndeplinire cît mai repede urgenta măsură ce este strict necesară supravieţuirii noastre ca naţiune.
  Nu vă gîndiţi la cei ce vor rămîne în viaţă după voi, căci nici familiile voastre şi nici rudele voastre nu vă vor supravieţui cu mult timp.
  Promitem să facem din România ţara cea mai nobilă din lume, ţară în care numai aşa persoane ca d-nii Iliescu, Constantinescu şi Petre Roman vor locui. Pămînturile voastre vor înflori sub stăpînirea fermierilor americani şi germani, care vor avea grijă să păstreze o memorie cît mai frumoasă despre voi, punîndu-vă cîte două cruci pe fiecare mormînt frăţesc.
  Viitorul nostru este în mîinile voastre, români, de aceea vă rugăm să faceţi tot posibilul ca noi să putem să ni-l construim cît mai repede şi să ne bucurăm de el cît mai curînd.
  Am apelat cu încredere la conştiinţa d-stă, cu mari regrete, al vostru prim – ministru,
  Victor Ciorbea (de exemplu).”

  – Care ar fi reacţia domniilor voastre la un astfel de anunţ?
  Tot ce eposibil că o astfel de măsură drastică este singurul lucru ce i-a rămas guvernului vostru să vă cadoneze în viitorul apropiat, din moment ce nimeni nu vă întrebaţi de ce plătiţi pe zi ce trece tot mai multe şi mai mari impozite către stat şi de ce în pofida numărului aberant de impozite şi taxe ce sug pînă şi măduva din oasele cetăţenilor cinstiţi, şi în ciuda nenumăratelor ajutoare băneşti şi materiale sosite de peste hotare, guvernul dispune de tot mai puţine şi mai puţine fonduri şi alocă din ce în ce mai puţini bani pentru protecţia celor de pe spinarea cărora se jupoaie fondurile.

  – De ce nu gîndiţi, români?
  – De ce aţi pus creierii la dospit şi aşteptaţi să apară ţuică din ei?
  – Vreţi să trăiţi ca americanii şi occidentalii, dar v-aţi gîndit voi oare vre-odată că pe voi vă aşteaptă aceeaşi soartă ca cea a pieilor roşii, a latino-americanilor, a africanilor şi a altor popoare de mîna a treia, care se bucură de protecţia americană şi occidentală de mai mult de o jumătate de secol?

  – Nu fiţi proşti, români! Americanii şi nemţii n-au ajuns în mintea voastră şi n-au căzut în boala carităţii, ca să vină să lucreze pentru voi. România reprezintă interes pentru occident şi americani numai pentru bogăţiile ei naturale şi minerale, şi pentru zona tampon în care poate fi transformată în cazul unui eventual război cu ruşii, zonă care riscă să fie sacrificată oricînd interesului naţiunilor occidentale, după cum s-a mai întîmplat deja în istoria ţării acesteia.

  Poporul român îi interesează pe capitalişti numai ca forţă ieftină de muncă, şi nu trebuie multă minte pentru a înţelege lucrul acesta.
  – De ce n-au venit pînă acum investitorii străini în România?
  – Oare nu pentru că se zgîrcesc la cei cincizeci de dolari care reprezintă salariul mediu al unui român, faţă de cele cîteva mii ce reprezintă salariul unui occidental şi american?
  Ba da!

  Investitorii străini vor ca voi să le lucraţi pe degeaba; de aceea reformele prim-miniştrilor voştri nu fac altceva decît să vă micşoreze veniturile pînă la minim, pînă la un singur bob de ovăs pe zi, ca atunci cînd vor veni „binefăcătorii” străini şi vă vor oferi cinci dolari pe an să le cădeţi în genunchi şi să le sărutaţi tălpile de bucurie.
  Asta-i ceea ce vor prim-miniştrii voştri să facă, şi asta-i ceea ce vă doresc vouă preşedinţii voştri. Dacă ei v-ar dori altceva, sau dacă v-ar fi dorit binele, s-ar fi gîndit„deştepţii” că un om nu poate trăi fără mîncare mai mult de cîteva zile, nu ani de zile pînă binevoiesc ei să-şi termine reformele.

  Cei mai puţin de un milion de lei pe care îi primesc majoritatea dintre români pe lună abia de ajung pentru achitarea serviciilor comunale, dar mai are omul nevoie şi de hrană, şi de sănătate.
  – De ce nu vă uniţi şi nu le cereţi „dragilor” voştri guvernanţi, pe care poporul român a ajuns să-i „binecuvînteze” pe la toate colţurile şi cu toate ocaziile, să încerce terapiile de şoc şi experimentele lor pe pielea lor proprie, iar pe voi să vă lase să vă căutaţi de treabă şi să vă descurcaţi fără ajutorul „binefăcător” al lor?

  Gîndiţi-vă bine, români!
  – N-aţi fost voi oare înfometaţi şi pe timpul lui Ceauşescu?
  – Şi la ce sfîrşit a-ţi ajuns?
  – De ce să mai răbdaţi încă o jumătate de secol, sau poate chiar mai mult, de umilinţă şi înjosire, cu riscul de a fi scoşi oricînd din propriile voastre case şi aruncaţi în stradă, şi să deveniţi străini la voi în ţară, după cum au păţit-o palestinienii cu evreii şi amerindienii, şi africanii cu occidentalii?
  Astăzi încă nu-i tîrziu să vă croiţi o viaţă şi o soartă mai bună, căci mai aveţi încă forţă necesară şi lideri politici care s-ar putea implica în aşa ceva, dar mîine, cînd armata voastră va depinde de n.a.t.o. şi poliţia de Comunitatea Europeană, poate fi prea tîrziu.
  După cum nu cresc mere pe răchite, la fel nici lucrurile nobile nu pot fi îndeplinite prin mijloace mîrşave. Aţi avut timp suficient ca să vă daţi seama cine se află în fruntea statului vostru, analizînd faptele lor:
  – face oare să mai aveţi încredere în cei ce pînă acum nu şi-au respectat nici o promisiune?

  Români!
  Libertatea nu se cîştigă moţăind slogane şi dreptatea nu se face înjurînd pe la colţuri.
  Americanii şi germanii au ajuns să trăiască bine nu pentru că şi-au plecat capul în faţa oricărui băţ ridicat deasupra lor, ci pentru că au înfruntat cu bărbăţie pericolele şi încercările de înjosire ce s-au abătut asupra lor.
  – Dacă vouă vă place să fiţi înfometaţi şi alungaţi din casă, de ce l-aţi împuşcat pe Ceauşescu, care nu era nici în jumătate la fel de batjocoritor faţă de poporul român după cum s-au dovedit a fi regimurile democratice de după el?
  – De ce nu l-aţi mai răbdat pe el încă vre-o doi ani şi astăzi poate aţi fi ajuns în „Epoca de aur”, dar l-aţi înlocuit cu alţii mai răi şi mai proşti decît el, care pe de asupra mai sînt şi tineri şi au toate şansele să vă sape la toţi mormînt?
  Dar dacă vreţi să trăiţi ca americanii şi să fiţi stimaţi ca nemţii, fiţi ca americanii şi ca nemţii! Căci dacă veţi fi ca papuaşii – ca papuaşii veţi trăi.
  Nimeni n-o să vă apere cauza pînă n-o veţi apăra voi cu mîinile proprii. Ca robii vă purtaţi, ca robii veţi fi trataţi.

  Apreciază

 2. rhorvath zice:

  BASESCU CRIMA SI PEDEAPSA. ROUEN…TRANSPORT DE ARME CATRE TERORISTI !

  NU CONDAMNARII LA MOARTE !

  Orice rau s-ar petrece, ma opun vehement condamnarii superficiale la moarte a presedintelui Basescu, pe modelul brevetat la Targoviste in cazul cuplului Ceausescu. Pe motiv ca orice om are dreptul la viata, indiferent cat de ticalos ar fi.
Solutia oferita este inchisoare pe viata intr-o inchisoare pe viata intr-o puscaria romana sau franceza, Reschiderea Dosarului Rouen de catre autoritatile franceze pentru incendierea a 47 de vase si falsificarea probelor face ca acest deziderat al
oamenilor de bine sa fie posibil si recomdabil. Scriu aceste randuri din portul de pe Sena. Am hotarat sa raman in Franta pana la inchiderea dosarului criminal cu presedintele cu tot. Puteti citi integral acest serial terminal pe blogul meu personal
sau pe alte bloguri care sunt interesate sa spuna adevarul. Serialul se chema BASESCU CRIMA SI PEDEASA. Primul articol se cheama DECE AI PUNE SARKOZI CATUSE LUI BASESCU ?. Deschideti http://devanewyork.blogspot.com
Acesta din urma pune capacul la decesul….politic al presedintelui.
BASESCU TERORIST INTERNATIONAL
Nava Arges sub comanda lui Traian Basescu care a incendiat intregul port in iarna I981 a TRANSPORTAT ARME CATRE TERORISTI. Am descopetit in cursul zilei de astazi un martor al evenimentor, Un marinar depe vasul care a produs incendiul, actual cetatean francez a inceput sa vorbeasca . Vorbele lui incete si intr-un limbaj pitoresc fac ca sentinta de 20 de ani sa sara direct la inchisoare pe viata. Ele confirma declaratia unui alt marinar emigrat in Canada deasemenea contactat de mine, pe numele Tudor Danilla. Iata ce declara acesta ziarului Le POST in articolul samedi 31 octobre 2009
ROUMANIE •” Comment le président roumain a berné les Français TraianBasescu a reconnu à demi-mot que, durant sa carrière de commandant denavire, il avait effectué des “transports spéciaux”, sans s’étendre surleur nature. Selon Danila, il ne pouvait s’agir que du trafic d’armes :”Dans ce cas d’espèce, les ordres venaient directement de la Securitateet nous étions sous étroite surveillance tout le long du voyage.’
In aceste ore astept venirea la Rouen a echipei de filmare de la New York pentru inceperea documentarului CRIMA SI PEDEAPSA. Sotia mea Kiyoko ma sunat la telefon de la Tokio spunand ca NHK japonez este interesat de proiect. Vor urma alte statii TV.

  Robert Horvath Deva CIineast New York- Tokyo

  http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
ACEST ARTICOL A FOST REMIS AMBASADEI FRANCEZE DE LA BUCURESTI.

  Apreciază

 3. Sibilla zice:

  Azi, 14 mai 2010, pentru a doua oara, tramvaiele din Reşiţa NU au circulat, din nou * absolut intamplator *, exact între orele cînd pensionarii intenţionau să protesteze în Centrul Civic al oraşului, în faţa Prefecturii cărăşene!! Ruşine conducerii PRESCOM S.A. !!
  Am stat de vorbă cu cîţiva dintre bătrînii ce au reuşit să ajungă la locul stabilit… Au promis ca în data de 19 mai să fie prezenţi la ceea ce ei cu tristeţe numesc Mitingul Disperării! Nemulţumirile, indignarea, revolta acestora e justificată şi îndreptăţită * să scrieţi doamnă că iarăşi nu merg tramvaiele… * , * ne-au adus la sapă de lemn, noi ne ducem Dincolo da-i păcat de voi că sunteţi tineri…. *, * hoţu ăsta de Băsescu ne bagă mîna în pozonare să ne ia dreptul nostru pentru care am muncit din greu o viaţă *, * am pensia 350 de ron, din ce-o să-mi mai procur io bumbi de inimă … *, * să veniţi şi voi ai cinări în 19 mai la Miting cu noi, să veniţi că-i musai, ori noi ori ei ! *, * să-şi dea Demisia mafioţii ăştia că nu se mai poate *, etc
  Pe cîţiva din bătrîni i-a podidit plînsul… îşi priveau mîinile muncite, pline de bătături şi tremurînde şi-atunci am zărit că … totuşi , în ochii lor se-ntrezărea un licăr de speranţă…
  VINERI 19 MAI 2010 TREBUIE SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ! ÎMPREUNĂ ! MARINARUL NU NE POATE INTERZICE DREPTUL LA EXPRIMAREA LIBERĂ A OPINIEI ! CĂ NU-I ŢARA LUI ŞI-A MAFIEI ÎMPREUNĂ CU CARE AU JECMĂNIT LA DRUMUL MARE POPORUL, GAŞCA PORTOCALIE – PD-L !

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/14/19-mai-2010-cerem-demisia-primului-ministru-basescu-si-a-guvernului-sau-de-cacat-valea-destul/

  Organizaţia municipală a PSD Reşiţa, ca de obicei : DOARME !! NU au fost prezenţi, nu se implică, aşteptă funcţiile din… 2012… trist, dar, adevărat ! Nici Narcis Chisăliţă, nici Tudoriţa Nicula NU sunt sensibili la tot ce se-ntîmplă în aceste vremuri, curios…. Poate reuşiţi voi, cei de la Centru să-i treziţi …!!!
  Pensionarii sunt băgaţi în seamă de acest tandem N Chisăliţă – Tudoriţa Nicula numai cînd e nevoie de voturi???!!! Actiuni, discursuri, … NIMIC, dar… NIMIC !!
  Sibilla

  P.S Cei doi impricinati posesori de functii si atat, NU se pot plange ca n-ar fi primit comunicate de la centru… si totusi, le ignora, c-asa vor ei, sa NU doreasca sa faca ceva pt electoratul ce i-a votat ! RUSINE !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s