Victor PONTA ma surprinde


Am urmarit aseara cu real interes interviul d-lui Ponta din cadrul emisiunii Nasul de pe B1 TV (ca raspuns a ante-emisiunii ce l-a avut invitat pe presedintele Basescu) si pot spune fara menajamente ca am fost incantat. In primul rand demult nu m-a mai facut vreo emisiune cu tenta politica sa raman del capo al fine in postura de conectare totala…

platon

Ce sa zic, chiar am fost curios cine pe cine va dovedi si mai ales daca discutiile aveau sa se cantoneze fatalmente in sfera ping-pong-ului politicianist sau pe altceva. Ei bine V.Ponta a prestat excelent „duelul” cu varful de lance a postacilor pro regimul Basescu, mogulii clanului Paunescu. A reusit sa devieze elegant „pe rever” toate inversele, exagerarile si invectivele pre-pregatite de copywriterii cu epoleti. Iar ideea de a prezenta un program de guvernare, respectiv latura sa de executie bugetara, cat si programul in sine, l-a facut pe varful de atac al PSD sa se intreaca pe sine.

platon

Da. Schita de program mi se pare fezabila, din perspectiva bunului simt, poate mai putin a specialistului economic (care nu sunt). Cred ca de departe se va da clasa programului, de fapt lipsei de program si viziune a asa zisei drepte guvernante. Si asta daca nu cumva, ca de obicei, hotzeste, dreptacii se vor „inspira” si vor aplica proiectul social-democrat ca si act propriu de guvernare, a posteriori prezentarii din 16 octombrie (cum anunta Ponta), pentru ca fara scrupule sa taie macaroana chalangerilor politici. 

Revenind la Ponta sunt surprins pozitiv de atitudinea si talentul sau nativ de a tine o situatie tensionata si cu miza mare sub control. Prin prestatia de ieri, ca o completare a ineditului protest al fortelor de represiune, a dat o reala si puternica prima lovitura fondului regimului anacronic Basescu.

platon

TOTI APLAUDACII PDL-isti AU RAMAS CU GURILE CASCATE, CA SI LA FOTOGRAF!

„unul dintre egali”

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Victor PONTA ma surprinde și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s