Pres. Basescu face pasul inapoi? ;)


Nu, nici vorba!

In dramoleta ieftina cu returnarea legii pensiilor la Parlament nu e vorba de nici un pas inapoi ci de o strategie bazata pe calculul politic ante stabilita de anturajul prezidential. Cu alte cuvinte se asteptau la o reactie puternica a opozitiei supralicitand oferta, dar in acelasi timp avand din start pregatita „pe teava” si o varinta de lege „consensuala”, acceptabila pe trendul unei victorii „necesitate” a contestatarilor, desi pe fond noua legea fiind de fapt similara cu prima varianta. Cu alte cuvinte avem un soi de „pupat piata n’dependentei”, opozitiei dandu-i-se doar formal castig de cauza, apoi pensionarele fiind vrajite cu un nou termen („mai uman”) de iesire la pensie, dar si spaland indirect de pacate pe „sluga (regimului Basescu) rob in casa” madama Roberta Anastase, prin revotarea legii disparand fondul reclamatiei opozitiei, de lege adoptata prin frauda de procedura interna.

platon

Dar cred ca cel mai important target a acestei actiuni prezidentiale de invaluire este aruncarea in ceata, in debandada si-n derizoriu a actiunii de suspendare Basescu, planuita de opozitie. Curat murdar monsher-oilor si monser-oaielor, cu alte cuvinte!

„unul dintre egali”

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Pres. Basescu face pasul inapoi? și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pres. Basescu face pasul inapoi? ;)

  1. Silviu cel necajit zice:

    Ai ” descifrat ” perfect, Sorin. Lupta continuă, nu se ştie cât timp, încă. Vom vedea! Cu respect,

    Apreciază

  2. fanu zice:

    este doar o amânare, fiindcă stăpânii au lăsat slugilor executante puţin răgaz… până la urmă se va aplica şi legea asta precum multe alte legi… oricum deja noii stăpâni au pus ghearele pe România cu ajutorul trădătorilor de neam, ortodoxie şi ţară

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s