Tara care arde vs. Babele cu stenogramele


Este descurajant sa observi cuantumul energiei intelectuale risipite inutil pe subiecte ce nu pot sa influenteze traiul nostru prezent si viitor, cat cel mult sa ne clarifice asupra mocirlei ihoroase in care bolnavicios viermuim; eventual putem doar lua steril nota asupra situatiei intangibilitatii si persistentei catalizatorilor, promotorii amorali ai acestei situatii post ’89.

platon

De cateva zile s-a aruncat dibaci pe „piata gurilor-casca” subiectul stenogramelor ce-l au sub forma telefonata ca si target pe S.O.Vantu, iar taietorii de frunze la caini de prin netosfera brusc s-au si apucat de forfecat teoria chibritului… Jdemii de puncte si subpuncte de analiza in care autorii tind sa redescopere gaura covrigului, cladind logici si conspiratii de de birt, pe fond respectivii reflectozauri dandu-si cu parerea doar dintr-un trend de autopretiozitate, de cult a personalitatii lor cica uber-intelectuale, sau de o pur si simpla aflare codoasha in treaba … „Si totush” astfel de initiative de gen feed-back nu vor clarifica mai mult decat pana acum boborul rumegator pe anumite teme (cazul Vantu in particular), cat vor haotiza si mai mult constiinta publica, tonele de pareri divergente, diferite si contrastante in acelasi timp, neproducand decat eventual fum – ceata „de camp de lupta”, numai bune de a acoperi si ascunde urmele raptorilor pradatori „trend-setteri-zati”, aciuiti „vremelnic de 20 de ani” pe la conducerea tarii. 

platon

In ceea ce-l priveste pe Vantu acesta se comporta si face exact ce fac toti capitalistii rapace ai oligarhiei Romaniei: incearca sa acapareze halci cat mai consistente din trupul si influenta patriei. De ce nu este SOV mai condamnabil decat altii (vezi toti capitalistii Romaniei) este pentru ca oricare sau cel putin majoritatea bisnitarii (business-manii) tarii ar proceda exact la fel, aflati fiind ipotetic intr-o situatie identica, si anume in directia prezervarii propriei parveniri.

Iar in acest timp, in care cateii (ce iluzoriu se cred lupi) latrau abitir amusinand lacom spre balega camilelor incarcate cu plusvaloarea tarii, caravana (cu alde clasa noastra politica, cu alde capitalistii nostrii de carton, cu alde fortele noastre de represiune .., trecea alene … INAINTE…

Asa ca stimati colegi de tara si de netosfera.. Daca nu cunoasteti si intelegeti despre ce este vorba in povestea asta, cel putin tineti-va naibii gura (si pixul electronic) ca sa nu zapaciti si mai mult decat pana acum, natia noastra asta, batuta neincetat de soarta.

platon

„unul dintre egali”

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tara care arde vs. Babele cu stenogramele

 1. uplink zice:

  Asta e intrebare retorica? Bineinteles ca stenogramele-s mai importante decat orice politica coerenta. Citeam raportul pe educatie din 2007 si vorbeam cu cineva despre reactia sistemului: cum? schimbare? cum adica sistemul actual e ineficient si irelevant? Da’ ia sa le dai un SOV dupa gratii… toti se aduna atunci.

  Apreciază

  • SorinPLATON zice:

   @uplink

   Si ce sa mai spunem atunci despre faptul ca tooot predic in pustie de o bucata buna de vreme, cum ca adevarata noastra (a celor desteptati dintre romani) tinta si cauza a majoritatii relelor este .. SISTEMUL.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s