Vedem „azi” adevarata fatza a FMI


Spuneam eu si altii la un anumit moment dat, cum ca relatia contractuala cu FMI este o tzeapa pe fatza de proportii si se vede treaba ca azi afirmatia se reconfirma suplimentar. Desi prin definitie acest organism financiar corporatist suprastatal este menit stabilizarii situatiei economice, recte  Romania in acest exemplu, pe fond asociatia lucrativa de nenici cu gulere, kilotzi, obiele si manshetuze albe (FMI) au cu totul si cu totul alte scopuri inscrise in fisa postului. Si anume adevaratul lor rol este cel de zapcii, de arendasi pusi cu biciul in mana de catre STAPANI sa suga pana la ultima picatura seva vitala a entitatilor vizate…

Ei bine dupa cum spuneam FMI-stii s-au ocupa cu de toate prin Romania, dar numai cu stabilizarea si eficientizarea noastra, nu. Si daca pana „ieri” foloseau cel putin o aparenta de onorabilitatea si respect fata de institutiile statului using low voices stamp (folosind un timbru scazut de voci), atata vreme cat era vizat asa zisul interes statal si indirect cel cetatenesc, DECI NU AL LOR SI AL SPONSORILOR LOR OCULTI, in momentul cand factorii de putere nationala au decis sa introduca si sistemul bancar in malaxorul stoarcerii de resurse financiare suplimentare pentru buget, numai ce mi ti-au sarit sapte metri in sus femeistii (FMI) ca muscati de streche.., de-a dreptul zbierand in fatza louserilor nostri de guvernanti, amenintandu-ne cu nush ce act de infringement in raport cu actul de aderare la UE. 

Cu alte cuvinte si-n traducere libera de fapt FMI-ul este menit sa vegheze prin orice mijloace si intensitati asupra PASTRARII si EFICIENTIZARII capacitatilor de aspirare si extractie plus valoare din entitatile (tarile) sclavagizate, acest rol local-regional, daca nu stiati pana acum, fiind pus in sarcina expresa a bancilor. Iar din momentul in care vreun „nespalat” atenteaza la „aspirator” (vezi proiectul de ordonanta de aplicare retroactiva a recalcularii dobanzilor si comisionarii creditelor catre populatie) brusc se activeaza procedurile de „pacificare” a situatiei. Iar in cazul nostru ce-l mai util mijloc de intimidare este santajul, spectrul ramanerii noastre fara finantare externa in conditii de criza, de nereformare institutionala interna, de lipsa credibilitatii noastre pe piata financiara externa, putand reprezenta o adevarata bomba murdara cu ceas.

Ei bine daca nu ati stiut sa fiti (fim..) independenti si verticali inainte de asociere, ridicand in slavi nu stiu ce extraordinar de ieftin si facil acces la linii de finantare NECONDITIONANTE, lasa ca acum vom vedea pe unde vom scoate camasa… pentru ca evident ca tot noi boborul vom plati nota de plata a arogantelor, cinismului, spiritului intreprinzator, traficului de influenta pe axe strategice de rahat, ale regimului clasei politice ce ne asfixiaza zi de zi de 20 de ani neintrerupt.

„unul dintre egali”

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Vedem azi adevarata fatza a FMI și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vedem „azi” adevarata fatza a FMI

  1. Romania se poate elibera … este destula sfoara ptr. mainile politicienilor sub hipnoza FMI

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s