By Sakineh Mohammadi Ashtiani the IRAN are playing a wrong game


For a few months Israel and the U.S. expect that Iran will commit a fatal mistake that would justify the invasion of this state in the eyes of international public opinion, on Irak model. Large clusters of U.S. naval forces in the Persian Gulf, together with landing maneuvers of marines in neighboring countries, as well as invasion and bombing exercises conducted by Israel air forces in polygons of Romania, entitles us to believe that military scheduling operations are in a starter stage.

For Iran motivations such as existence of an „nuclear weapons secret program” can not be still used after the huge failure to identify the lack of mass destruction program of Iraqi military industry, which was the main motivation for the invasion of this muslim nation (with questionable stage: „World Trade Center 9.11 New York”) like in the junior Bush times, „so it was necessary” to identify a new one theme meant to persuade the mass of taxpayers as the role of planetar demon was taken over by Iran from Iraq.

And we see that strategy of waiting around the corner with mace in hand do not delaying, because the Iran is about to commit a fatal mistake by allowing the killing with stones (stoning) their „adultery” woman citizen,  Mohammadi Sakineh Ashtianithe. And though the U.S., Israel and many other states-powers are not entitled to issue the moral considerations relating to fundamental human rights, they assiduously practicing inhumane sentences to death (by hanging, lethal injection, shooting, electric shock), in this unexpectedly case the Iran easily will being put in the pillory, if the international media will present at an scholastic way, the publicly killing with stones of that woman .

And after the international public opinion will be filled with repugnance, war dogs in  leashed soon will be put on free and allowed to bite … We bet it will happen so?

***

De cateva luni Israelul si USA astepta ca Iranul sa comita o greseala fatala, ce sa indreptateasca in ochii opiniei publice internationale o invazie de proportii pe modelul irakian. Marile aglomerari de forte navale US in Golful Persic, insotite de manevrele cu desant marin in tarile limitrofe, precum si exercitiile de bombardament si invazie efectuate de catre fortele aeriene ale statului Israel in poligoanele din Romania, ne indreptatesc sa credem ca programarea operatiunilor sunt intr-o etapa starter.

Motivatiile gen „programul secret de inarmare nucleara” nu au mai fi putut folosite dupa uriasul esec al identificarii lipsei programului irakian pentru arme de distrugere in masa, ce a constat ca motivatie principala a invaziei acestei natiuni musulmane (alaturi de manipulanta punere in scena a piesei „9.11 World Trade Center New-York”) din era Bush junior si asa ca a fost necesar identificarea unei noi teme menita sa induioseze si sa induplece masa de contribuabili, cum ca rolul de demon a fost preluat de Iran de la Irak (Afganistanul fiind deja intr-o etapa „finala” de pacificare).

Si iata ca strategia asteptarii dupa colt cu ghioaga in mana nu se lasa mult timp asteptata, Iranul fiind pe cale sa comita o greseala fatala prin permiterea uciderii cu pietre (lapidare) a cetatenei lor discutabil „adulterine” Sakineh Mohammadi Ashtiani. Si desi US, Israel si multe alte state-puteri nu sunt cele mai indreptatite sa emita consideratii morale referitoare la drepturile fundamentale ale omului, acestea practicand asiduu condamnari inumane la moarte prin spanzurare, injectie letala, impuscare, curentare, iata ca Iranul va putea fi nesperat pus la stalpul infamiei mondiale, daca mass-media internationala va prezenta „scolastic” acest stat executand public o femeie prin omorarea sa cu pietre.

Iar dupa ce opinia publica internationala se va fi umplut de oprobiu, cainii razboiului vor fi eliberati imediat din lesa… Punem pariu ca asa se va intampla?

***

„unul dintre egali”

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în IRAN are playing a wrong game și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la By Sakineh Mohammadi Ashtiani the IRAN are playing a wrong game

  1. dementor zice:

    Hegemonia mondiala impusa de guvernele americane se datoreaza in mare parte intereselor unei mici clase putred de bogata care isi regaseste interesele in masinatiuni in care logik omului simplu nu si gaseste locul.Fiecare are dreptul sa si scuipe disperarea si scarba fata de ceea ce crede el k nu l reprezinta..(daca acel ceva isi asuma tot felul de drepturi)Tot ce se intampla in orientul mijlociu scoate la suprafatza politica unor state ,politica tziteiului…..Cata vreme tzitzeiul este moneda de schimb care subjuga economia mondiala cei interesati nu se vor da inapoi de la nimic ptr a detzine aurul negru.Popoarele arabe din zona,religia musulmana sunt doar motivatii de fatzada…,ele insa impiedica o buna desfasurarea a lacomiei incomensurabile de care dau dovada catziva indivizi…,organizati in corporatii..

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @Nikos

      Stimate domn,
      De acord cu logica dvs., dar subiectul acestei discutii este tupeul si obscurantismul musulman demn de ev mediu, si nu ca subiectul corporatii nu ar fi indirect unul din cauzele multi-raului planetar. Cum ar veni corporatismul (post-capitalismul) intretine un anumit mediu de cultura si o logica transnationala, in care paraziti spirituali-morali de genul obscurantistilor religiosi li se creaza cinic si aprioric un spatiu de manevra (vezi situatia de rasul curcilor in care sistemul global de spionaj Echelon „nu reuseste nici in ruptul capului” sa dea de iurtele primitivilor a-tehnologic lideri, Al Qaida) menit sa loveasca in baza piramidei resursei umane … a locatiei corporatiilor. Curat murdar adica!

      Apreciază

  2. Stimat domn, este aceeasi pe care o puteti gasi intr-unul dte nr.trecute din revista FP> o lume impinzita de chinezi si de arabi…si de alte animale dezechilibrate(vorba dlui Ion Iliescu aici).

    Apreciază

  3. Mulţumesc pt.info, dle Platon. Din nefericire, nu a contat vreodată ceea ce credem noi. Şi eu, la facultate, am colegi străini numai chinezi şi arabi.(chinezoaicele sunt drăguţe şi mă înţeleg cu ele, pe arabi însă ..). Ieri a venit o arăboaică(din aceeaq cu şal) iar eu i-am făcut pe furiş o poză ca să i-o trec în dreptul numelui din mobil şi să ştiu astfel mereu pe cine apelez d.e. Pur şi simplu, după refuzuri ale unor fîţe care ‘se cred importante’ mi-a fost jenă să o rog să mă lase să o fotografiez. A plecat ca din puşcă după asta, deşi nu mi-a dat impresia -din conversaţie-că ar fi, ca femeie intelectuală, proastă absolut deloc.. Puterea exclusivistă a bărbaţilor şi a proastelor care nu zic nimic sau le copiază pe cele discriminate care zic..asta e cu totul altceva. Zicea un francez deştept cîndva-nu cum sunt ăştia de acum- ‘Ou sont les neiges d’antant??’

    Apreciază

  4. NITU GEORGETA zice:

    Cine nu cunoaste Iranul ii poate lua apararea. Sunt fanatici, se poarta rau cu femeile, ii urasc pe evrei si pe ameicani.
    Prin 1990 un roman a stat la un hotel din Tehran, avea la intrare, pe jos un mozaic cu George Bush pe care iranieni cand intrau scuipau.
    Cine le da acesta impertinenta? petrolul, isi cunosc bine pozitia.
    Am prieteni evrei care traiesc in permanenta tensiune sub amenintarea Iranului. Si Iranul este bine inarmat, nu are „prastii”, intodeauna a fost bine inarmat.
    La ora actuala Europa este sufocata de arabi.
    Ar fi bine sa fie pace.

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @nitugeorgeta

      Stimata doamna,
      Fiecare doarme dupa cum isi asterne, iar pe de alta parte, fara sa tin partea iranienilor, poate au si ei (din punctul lor de vedere) partea lor de adevar si indreptatire… sa scuipe 🙂 . Adevarul intotdeauna este la mijloc si sta in detalii…

      Apreciază

  5. Riddick zice:

    Greşeala a facut-o Comrade Peanut (aka Jimmy Carter) în 1979 că a permis instalarea lui Khomeini, acum trebuie curăţat buboiul.

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @Riddick

      Vorbeam de oprirea acestui gen musulman grotesc de pedepsire a condamnatilor. Pentru numele lui God, dar suntem in anul de gratie 2010 si nu mai putem fi de acord cu maniere demne de anii medievalismului. Pe de alta parte actorii astepta „indreptatirea” pentru a baga Iranul in masina de spalat…

      Apreciază

  6. nbsh zice:

    Da, lucratura e de maestru retard, avand in vedere ca e la fel de transparenta ca aia cu 9/11. Am inceput sa ma uit la „300” si mi -sa facut scarba dupa cateva minute. Am preferat sa vad parodia la filmul ala, care e chiar o opera de arta. Nu mai stiu exact cum se cheama, dar macar am vazut mesajul manipulator al amerlocilor intr-o forma mult prea comica sa ma enervez pentru desconsiderarea fata de cetatean din partea bugetarilor hollywoodieni.

    Apreciază

  7. nbsh zice:

    Eu as paria ca nu. Iranul incepe sa devina o a doua Palestina, adica un magar care se caca aur pentru cine trebuie: zeii razboiului sau, mai precis, ai taraganarii „proceselor de pace”. In timpul asta inarmarea se va face la fel ca in timpul razboiului rece, mass media va avea subiecte „fierbinti”, agenturili vor avea activitate – deci fonduri de „criza”, toata lumea buna a animalelor cu capital o va duce bine ca si pana acum. Om trai si om videa sau om muri si ne vom salva…

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @pseital
      Ultima ta fraza din comentariu mi se pare antologica. Totusi imi mentin pariul referitor la „lucratura”, tinand cont ca activitatea de ingenunchere a neo-persanilor (diabolizarea Iranului) a inceput odata cu lansarea filmului intitulat „300”… 😉

      Apreciază

  8. Pingback: Tweets that mention By Sakineh Mohammadi Ashtiani the IRAN are playing a wrong game « PLATON -- Topsy.com

Lasă un comentariu