China in secvente de poveste


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în China in secvente de poveste și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la China in secvente de poveste

  1. pai mei zice:

    Sorin Platon, vezi linkul pe care l-am pus. Unde e „dragonul adormit” in fotografiile alea ? Mai mult autodistrugere. „China devine constienta de puterea ei”. Ce zici de asta:

    Oamenii conteaza. Ce li se intampla oamenilor. „Tara” sau „economia” sunt – inventii, generalizari.

    Apreciază

    • pai mei zice:

      Fotografia e de aici:
      http://www.boston.com/bigpicture/2010/09/scenes_from_china.html

      „A worker walks out of a factory building outfitted with nets, installed to prevent workers from jumping to their deaths, at a Foxconn factory, in Langfang, Hebei Province August 3, 2010. There have been nearly a dozen suicides at Foxconn plants around China this year alone, prompting calls for investigations into poor working conditions at the plants that make parts for customers such as Apple, HP and Dell.”

      Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @pai mei

      Stimabile, stimabila..coleg,colega ( ca nu e cert sexul 🙂 ),
      China este dragonul ce se doreste renascut ..si chiar renaste, dupa cum am mai scris intre-un articol anterior. Totusi parca nu simt diabolicitatea occidentului, in miscarile sale, de altfel naturale si indreptatite. Dupa cum spunea ala in Matrix.. all is to have a purpose…iar cel al Chinei este unul suvern si fair play… Ori noi stim din legendele europene ca pana la urma binele invinge… Adara ramane sa stabilesti dumneata cine este bun si cine rau in aceasta ecuatie.
      Postul meu „China in secvente de poveste” pune accentul pe povestea din spatele dragonului… povestea narata prin imagini.

      Apreciază

  2. sorin zice:

    interesante cadrele 🙂

    Apreciază

  3. NITU GEORGETA zice:

    Intradevar arta fotografica, sepia, foto in forma de ferestra de castel.
    Modern si vechi in aceliasi fotografie, inedit.
    Eu o placere sa privesti, ahitectura veche in prim plan si cea noua ce parca se naste acum.
    Dr.ing.Nitu Georgeta

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @Nitu G.

      Stimata doamna,
      Pe de-o parte China face tot posibilul sa ajunga in prim planul realitatii constiintei societatii prezentului (dragonul adormit ce devine constient de marimea si puterea sa,.. si mai ales de faptul ca se trezeste..), iar pe de alta parte arta este un nesperat ..esperanto, o adevarata limba si valoare universal valabila.

      Apreciază

  4. dementor zice:

    Visceral…,mentalitatea asiatica total potrivnica solutiilor capitaliste,insa admiratoare din umbra a unui aisberg social care a schimbat o parte a lumi din care si miliardul face parte,acum ,mai mult ca niciodata Arta va propulsa adevarat imagine colectiv mentala a unui popor incepator in arta degustarii imbucaturii capitaliste.

    Apreciază

Lasă un comentariu