The marriage of Prince William with Kate Middleton is just a business


Mult tam-tam pentru nimic. Un puber ceva mai norocos prin pretiozitate si staif decat alte cateva sute de milioane de indivizi de varsta si sexul lui este programat mai mult peste voiinta si constiinta proprie, pentru casatorie. Acum acest trend nu ar fi o noutate absoluta pentru „public decency” si la noi in tara in familiile tiganesti, „contractul” fiind antamat de la varste de o cifra, de adultii din spatele mirilor, evident contabilizand la pachet si kilogramele de zestre.

Mass-media din Regatul Unit deja isi freaca miinile satisfacuta, la proiectia deverului national de pe spatele acestui eveniment, un income de aproximativ un miliard de euro nefiind de colea, pe praful si criza de afara. Pe de alta parte nici cuplul in sine, pe langa „firestile” accese „febrile” de tip PR, la o scopie mai adanca nu dau semne unei foarte autentice acuplari. Se creaza astfel sentimentul ca mediul si anturajul acestor juniori princiari le forteaza in subsidiar consumarea gestului de unire, poate pentru a mai spala eventual din rusinea casniciei ratate in familia casei regale, dintre printul mostenitor Charles si defuncta printesa Diana. De altfel vehicularea „refolosirii” unui nu stiu ce inel ce a apartinut printesei Diana (decedata in conditii si motivatii suspecte) in aceasta noua casatorie, nu-i confera noului act „martial-marital” prea mult noroc.

Apoi daca privim mai cu atentie in ochii (fotografiati a) pretendentei la titlu de printesa, ceva nu se leaga. Am inteles ca cei doi s-au certat si impacat iremediabil … de cateva ori pana acum, si cunoscand orgoliul femininist din occident in a nu fugi dupa un partener ce ti-a inselat odata asteptarile, se genereaza un semn serios de intrebare privitor la iubirea sincera a d-rei Kate Middleton fatza de printul William. Dar asta e o alta problema si poate o vom trata dupa ce (poate) se vor fi despartit din nou „defintiv”…

In rest case si relatii de piatra!

„unul dintre egali”

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în The marriage of Prince William with Kate Middleton is just a business și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s