Succesuri pe toate linia pentru Romania


Reuniunea NATO a subliniat ce era de mai multa vreme cunoscut: datorita oligarhiei si clasei politice atavic-desuete, cu Basescu pe post de port-drapel, Romania este azi izolata total. Bun, ati zice unii dintre dvs., si ce daca e izolata, ca doar nu ne-or lua burjuii boii de la bicicleta… Evident ca nu ne vor lua „bidivii”, dar in schimb se va intampla un alt si foarte grav fenomen: „noi” le-am dat motivele si argumentele ca nu ne meritam pozitia de membrii UE, NATO, ca nu ne meritam influenta conferita la pachet (nu am reusit nimic in dosarul Basarabia-Transnistria, etc), ca nu meritam respectul lumii (prin episoadele cu tziganismul si infractionalitatea transfrontaliera), ca nu suntem buni vecini sau buni colegi de aliante (nerespectarea calendarelor de dotare sau medierea diplomatica), ca nu avem cuvant si coloana vertebrala (sa combatem eficient coruptia si dezmatul politico-economic) si multe altele.

Si fara sa vrem de fapt am facut jocul „prietenilor” ce ne asteapta de ceva vreme cu ghioaga dupa coltz. Marile puteri ocolesc reprezentatii nostrii ca pe ciuma. Iar acest gest (veti vedea curand ca) este un preambul a unor eventuale diktaturi de genul celei prin care Hitler a taiat Transilvania in doua, pentru a da-o altora, ce poate considerau ca fac mai multe.. Demonstrand ca nu meritam pozitia de stat national unitar, nestiind sa ne autoadministram singuri eficient, ba mai mult parazitand si pe altii, de fapt oferim azi toate motivele sa fim desfintati. Si de fapt acesta este cel mai serios semnal semiotic-diplomatic primit dinspre Lisabona. Absolut toti se uita la noi ca si la niste criminali desantati si parca asteapta momentul ca birourile de planificare ale statelor majore sa definitiveze solutiile finale proiectate, ce poate ne sunt adresate…

Iar noi, desi meritam cu varf si indesat acest feedback, prin faptul ca am permis acestei plagi (oligarhia politico-economica) sa se aburce la putere, sa ne conduc si sa ne reprezinte, totusi o vom lua de data asta pe deplin in plex, fiind total nepregatiti:

1.lipsa unor tratate bilaterale diplomatico-militare (mici antante) cu anumiti vecini.

2.o dotare armata sub-precara.

3.un suport economic pentru un efort de razboi apropiat de zero absolut.

Nu putem avea nici un punct de sprijin facand un paralelism cu Israelul, care a fost si este sutinut puternic de o mare putere (USA prin diaspora si lobby-ul evreiesc) via finante si inarmare, pentru a tine piept lumii musulmane. Noi nu suntem sustinuti de nimeni, ba din contra suntem urati de multi, iar intre timp IN CONTINUARE „NE” BATEM (prin reprezentanti) CUIE IN COPARSEU, CE TAMP SI INFANTIL NI-L AUTO-CONFIGURAM…

Vai de noi si de noi! Am ajuns niste clowni mondiali amarati si rupti in fund…

„unul dintre egali”

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Succesuri pe toate linia pentru Romania și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Succesuri pe toate linia pentru Romania

 1. tizul zice:

  Se trezeste pe naiba. Cine vede, vede de 20 de ani. Si ce daca? Ce poti face? Daca-i ordin, cu placere. Muncim pentru UE. Si bancile lor. Noi si copiii nostri. Cu sau fara bunicute, tapi si marineri-chiori. Care sunt doar niste marionete. Pusi sa faca circ. Si sa taie din paine. Si-si fac treaba extrem de bine. Parerea mea! :-)))

  Apreciază

 2. tizul zice:

  1- Din clipa intrarii in UE NU mai suntem stat independent si suveran
  2- Chiar daca avem proasta impresie ca am intrat in UE la cerere, am intrat la ordin. Varianta neintrarii ne asigura soarta Iugoslaviei. Tg. Mures 1990 a fost doar atentionarea.
  3- Li se rupe de povestea cu tiganii. Trebuie sa-i crezi prea retarzi pe francezii si nemtii de la varful piramidei ca sa-ti inchipui ca nu stiau de problemele noastre, cu care ne-au bagart in comunitate- tiganii, coruptia, saracia, lipsa infrastructuri, etc Suntem in UE fiinca ne vor in UE, iar iliescu, Constantinescu, Basescu sau alt Escu n-au relevanta mai mare decat Secretarul de partid de la judet, pe vremea lui Ceasca-Imparat. Niste marionete pe paie! Suntem judetul Vaslui al Europei si ne-au fortat sa intram in UE stiind toate aceste premise. Care ar fi interesul lor? Cam cat au profit bancile vestice din fostele state ale Jugoslaviei? Cam tot atata ar fi avut si de la noi, daca nu aderam. Cam ce importuri din UE fac statele fostei Jugoslavii? Cam tot atata am fi facut si noi daca nu aderam. Cat costa un kilometru de autostrada la sarbi, muntenegreni, bosniaci, croati? Tot atata ar fi costat si la noi daca nu aderam. Cate alimente importa statele alea, insiruite mai sus? Cam tot atatea am fi importat si noi daca nu aderam. Sa nu uitam ca balanta primit/ cotizat de la/ catre UE e net in defavoarea noastra cu aproape un miliard de euroi pe an. Asa saraci cum suntem, nu ei ne dau, NOI le dam!;)

  Asa ca circarelile Chiorului nu conteaza in ecuatia UE. Parerea mea!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s