Franta si Olanda se dau puscate-n aripa..


Transilvanian Seal, as shown in an austrian he...

Image via Wikipedia

 

.. Si-o tooot dau cotita la un mod prostesc, cum ca mai mult nu meritam ca si tara, sa trecem examenul de „treapta a II-a”, de intrare in serviciul de garda a formalitatii Schengen. Ca de fapt despre asta e vorba. Admiterea nostra in spatiul Schengen nu reprezinta (cel putin in cazul nostru) un certificat de onorabilitate si buna purtare, cum a fost in cazul gruparii Vishegrad (Ungaria, Cehia, Polonia), cat o necesitate de grad zero pentru restul Europei.

Vremurile de mare agitatie internationala, pe fondul restrangerii habitatului uman locuibil, a nivelului mondial de trai, a cresterii poluarii si regresiei climei, a stresului de supraaglomerare populationala, a cresterii majore a gradului de insecuritate individuala in lumea a treia (de fapt cam tot ce nu este Europa, USA, Canada, Australia, Japonia), ei bine toate astea, dar si multe altele de acest gen fac ca logic pentru UE sa fie de o foarte rapida inregimentare pentru aparare la portile est-sud-est „salbatic-barbare” ale confederatiei, a Romaniei si Bulgariei. Cu alte cuvinte au nevoie de noi pentru a indeplini rolul ce li s-a atribuit cetelor de secui ce au fost aclimatizati in Transilvania, in mijloc de medievalism dark age, cand la hotare pandeau turcaletii si „vandalii” de post-daco-getzi. Au nevoie de palmasi pentru carne de tun ieftina, pentru a fi facil aparata satietatea cururilor pretentioase din vest-occidentul european, bogat.

De fapt nimic nu s-a facut si nu se face gratuit in UE si-n lume. Totul are la baza un calcul pragmatic. De la inceput se stia ca Romania si noi romanii suntem nefinalizati ca si natiune, ca suntem handicapati la propriu si la figurat, ca mai suntem si fuduli pe deasupra, si chiar si-n conditiile astea continentul stia ca va avea nevoie de maciuci si topoare grobiene in scop de paza, oferta de munca sclavagista ieftina, eventual de praduit tot ce-au acumulat anarhic in cateva zeci de ani acesti bondaroi ghinionisti (ca nu putem fi asemuiti cu albinele, mult prea organizate societal si disciplinate).

In concluzie, eu cred ca dupa ce ne vor perpeli o bucata de vreme amenintandu-ne cu bau-baul lasarii de izbeliste, brusc ne vor inrola (maxim cu 1-2 luni intarzaiere, ca sa rezulte la tertzi ca fost „pohta ce-au pohtit” sefii), ba mai mult ne si vor super-inarma gratuit, (pe modelul Primului Razboi Mondial via Franta-gen. Berthelot), spectrul unei migratii motivate etnic si anti-razboi (daca se activeaza focarul celor doua Corei), ce sa o ingroase pe cea clasica, mai sus pomenita, aducand siroaie de sudori reci pe spatele imbuibatilor decidenti Vest-Europeni…

„unul dintre egali”

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Franta si Olanda se dau puscate-n aripa.. și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s